Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güleceğim gülemiyorum

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

MrLevie said:

Birader sen iyi misin? Hiz sinirini asmadim falan mi diyorum? Tamam hiz sinirini asmisim, odeyecegiz haliyle.

Bu gozde TEMde 150 yle gidip de ceza almadan yirtan insanlari da gordu.

Trajikomik olan cevirmeden cikip 13km gibi abzurt bir ekstra hizla ceza yemis olmam.

ceza yediginde 1km daha hızlı gittiğini öğrensen ne diyecektin?
Sosyal ağlarda paylaş

manve said:

zamaninda motosikletle, araclar icin hiz sinir 90 olan yerde, 76 ile gittigimiz icin ceza yedigimizde, patiye kosup, trajikomik ceza diye baslik acmadik. Kural 70km/h diyormus, boynumuz kildan ince diyip pasa pasa odemistik.
sen de yalan atma
%10 tolerans var
hız sınırı 70 ise 76 ile yakalandığında ceza yemezsin
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

hala radar dedektörü kullanmayanmı var lol

muhtemelen araban yok orçun :(
ama bebeyim radarlar değiştiginde ben ağaçta meyveydim

velhasıl artık radarlar 2 mesafe arasındaki giriş ve çıkış süreni ölçerek çalısıyor

A noktasından girdiginde resmini çekiyor
saatte 70km hızla gitmen gerek maxiumum ve B noktasından çıkarken de resmini çekiyor
A giriş ve B çıkış 2 foto arasında atıyorum 50 saniye varsa max 70km hız içerisindesin ama
42 saniyede çıktıysan hesap yapıp ortalamanı 77 km ile gitmişsin cezalısın diyip cezanı kesiyor

şuanda istanbulun %90'ı bu şekilde o dediginiz radarlar kalkalı 5 yıl oldu

hem kalkmasının sebebi fotoğraflı kanıt olmadıgı için itiraz ediliyor ve güvenli degil hem de dedektörler yüzünden

tey allam orçun seni seviyorum ama kermit fistan gibisin yalıyorum göbeginden orçunum
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

Cons said:

hala radar dedektörü kullanmayanmı var lol

muhtemelen araban yok orçun :(
ama bebeyim radarlar değiştiginde ben ağaçta meyveydim

velhasıl artık radarlar 2 mesafe arasındaki giriş ve çıkış süreni ölçerek çalısıyor

A noktasından girdiginde resmini çekiyor
saatte 70km hızla gitmen gerek maxiumum ve B noktasından çıkarken de resmini çekiyor
A giriş ve B çıkış 2 foto arasında atıyorum 50 saniye varsa max 70km hız içerisindesin ama
42 saniyede çıktıysan hesap yapıp ortalamanı 77 km ile gitmişsin cezalısın diyip cezanı kesiyor

şuanda istanbulun %90'ı bu şekilde o dediginiz radarlar kalkalı 5 yıl oldu

hem kalkmasının sebebi fotoğraflı kanıt olmadıgı için itiraz ediliyor ve güvenli degil hem de dedektörler yüzünden

tey allam orçun seni seviyorum ama kermit fistan gibisin yalıyorum göbeginden orçunum

ah bebeyim onların hepsini çeşit çeşit tanıdığını bilseydin keşke dedektörlerin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...