yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Adamı anlattığına pişman edin hadi, biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 alkollu arabayla hız mı yapmış sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 zamaninda motosikletle, araclar icin hiz sinir 90 olan yerde, 76 ile gittigimiz icin ceza yedigimizde, patiye kosup, trajikomik ceza diye baslik acmadik. Kural 70km/h diyormus, boynumuz kildan ince diyip pasa pasa odemistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Laorx said: alkollu arabayla hız mı yapmış sdfsdf hizli arabayla alkol yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 MrLevie said: Birader sen iyi misin? Hiz sinirini asmadim falan mi diyorum? Tamam hiz sinirini asmisim, odeyecegiz haliyle. Bu gozde TEMde 150 yle gidip de ceza almadan yirtan insanlari da gordu. Trajikomik olan cevirmeden cikip 13km gibi abzurt bir ekstra hizla ceza yemis olmam. ceza yediginde 1km daha hızlı gittiğini öğrensen ne diyecektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 manve said: zamaninda motosikletle, araclar icin hiz sinir 90 olan yerde, 76 ile gittigimiz icin ceza yedigimizde, patiye kosup, trajikomik ceza diye baslik acmadik. Kural 70km/h diyormus, boynumuz kildan ince diyip pasa pasa odemistik.sen de yalan atma %10 tolerans var hız sınırı 70 ise 76 ile yakalandığında ceza yemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 polisine kalmis o, isterse 71 ile de keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 daha da batırma istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bi gun bitanesinin ters bi tarafina denk gelirsen, gorursun nasil batiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ankara, İstanbul gibi sabit hız kamerası olan yerde hız kamerası uyarısı olan Navigasyon şart. Ben telefonda Igo kullanıyorum, tüm hız koridorlarini isaretliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 öldü beyler durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hala radar dedektörü kullanmayanmı var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 miyaw33 said: Ankara, İstanbul gibi sabit hız kamerası olan yerde hız kamerası uyarısı olan Navigasyon şart. Ben telefonda Igo kullanıyorum, tüm hız koridorlarini isaretliyor GERGE, mainle yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bende İnegöle gelirken tünelden 90 la geçtim galiba laannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Cons said: hala radar dedektörü kullanmayanmı var lol muhtemelen araban yok orçun :( ama bebeyim radarlar değiştiginde ben ağaçta meyveydim velhasıl artık radarlar 2 mesafe arasındaki giriş ve çıkış süreni ölçerek çalısıyor A noktasından girdiginde resmini çekiyor saatte 70km hızla gitmen gerek maxiumum ve B noktasından çıkarken de resmini çekiyor A giriş ve B çıkış 2 foto arasında atıyorum 50 saniye varsa max 70km hız içerisindesin ama 42 saniyede çıktıysan hesap yapıp ortalamanı 77 km ile gitmişsin cezalısın diyip cezanı kesiyor şuanda istanbulun %90'ı bu şekilde o dediginiz radarlar kalkalı 5 yıl oldu hem kalkmasının sebebi fotoğraflı kanıt olmadıgı için itiraz ediliyor ve güvenli degil hem de dedektörler yüzünden tey allam orçun seni seviyorum ama kermit fistan gibisin yalıyorum göbeginden orçunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 somon az sacmala ekran titremeye basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Cons said: hala radar dedektörü kullanmayanmı var lol işe yarıyor mu o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olsun kız arkadaşın varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 trafigi tehlikeye atmak ne zamandan beri bu kadar eglenceli alkollu hiz sinirini geç ondan sonra çok eylenceliydi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Hic. Millet de hic utanmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Fistan said: miyaw33 said: Ankara, İstanbul gibi sabit hız kamerası olan yerde hız kamerası uyarısı olan Navigasyon şart. Ben telefonda Igo kullanıyorum, tüm hız koridorlarini isaretliyor GERGE, mainle yazsana Niye açığa cikartiyorsun takiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 az yavaş gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Somon said: Cons said: hala radar dedektörü kullanmayanmı var lol muhtemelen araban yok orçun :( ama bebeyim radarlar değiştiginde ben ağaçta meyveydim velhasıl artık radarlar 2 mesafe arasındaki giriş ve çıkış süreni ölçerek çalısıyor A noktasından girdiginde resmini çekiyor saatte 70km hızla gitmen gerek maxiumum ve B noktasından çıkarken de resmini çekiyor A giriş ve B çıkış 2 foto arasında atıyorum 50 saniye varsa max 70km hız içerisindesin ama 42 saniyede çıktıysan hesap yapıp ortalamanı 77 km ile gitmişsin cezalısın diyip cezanı kesiyor şuanda istanbulun %90'ı bu şekilde o dediginiz radarlar kalkalı 5 yıl oldu hem kalkmasının sebebi fotoğraflı kanıt olmadıgı için itiraz ediliyor ve güvenli degil hem de dedektörler yüzünden tey allam orçun seni seviyorum ama kermit fistan gibisin yalıyorum göbeginden orçunum ah bebeyim onların hepsini çeşit çeşit tanıdığını bilseydin keşke dedektörlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hatta hassasiyetini arttırınca yola yakın otomatik kapıların ordan geçerkende ötüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olm bomonti tüneline 90la falan girmeyin sakın. 70 sınırmış, içeride kameralar varmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar