suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 okunması gereken hoş bir yazı olduğunu düşünüyorum.. Fenerli değilim ama baya etkiledi. Nerde şimdi böyle insanlar? şeref beyler , şükrü saraçoğlular , özhan canaydınlar.. yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 her Yılmaz Özdil yazısına başlık mı açacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 evet açacaz var mı gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hoş bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 telnedim said: her Yılmaz Özdil yazısına başlık mı açacaz? birakın koçum şu cool ayaklarını artık , hoşumuza gitti konu dışına açtık.. sanane ayrıca başlıktan bilmemneden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 öfff saraçoğlu faşistini övmüş beklenir yılmazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://t24.com.tr/media/editorials/kemalistt%C3%BCrkiyemanl%C5%9FetiET-22_05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 başlığa gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Fistan said: hoş bir yazı asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yılmaz özdili sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 onu seven, öven kişilerin de yeto olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 çünkü azıcık okumuş, aydınlanmış kişiler orada yapılan kokuşmuş edebiyatın iticiliğini fark edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 üniversitede prim peşinde koşan klasik gitarla emre aydın çalıp, skol içen, kız kaldırmaya çalışan tiplere benziyor. tiksinerek uzaktan seyrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ha madem öyle ne işin var bu konuda alla alla. diyorsanız. fikrimi söylüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bir babunun yapabileceği foruma post atma işini becerememiş biri için çok iddialı sözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Aşağıda verilen cümleleri anlamlı bir şekilde sıralayınız. soru chrome said: yılmaz özdili sevmiyorum. chrome said: onu seven, öven kişilerin de yeto olduğunu düşünüyorum. chrome said: çünkü azıcık okumuş, aydınlanmış kişiler orada yapılan kokuşmuş edebiyatın iticiliğini fark edebilir. chrome said: üniversitede prim peşinde koşan klasik gitarla emre aydın çalıp, skol içen, kız kaldırmaya çalışan tiplere benziyor. tiksinerek uzaktan seyrediyorum. chrome said: ha madem öyle ne işin var bu konuda alla alla. diyorsanız. fikrimi söylüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 <3 şükrü saraçoğlu <3 http://tr.wikipedia.org/wiki/Varl%C4%B1k_Vergisi sabah sabah insanın siniri bozuluyor abi ahaha, rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Her yazisi iyi olmak zorunda degil, bu yazisini ben cok begenmedim, ki Fenerbahceliyim ama Yilmaz Ozdil cok rerorocu dangalaklar bitmedi mi ya, internet cagindayiz, acin bir blog, bi de siz yazin cok muthis bilginizle bi de sizi gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 moncici said: http://t24.com.tr/media/editorials/kemalistt%C3%BCrkiyemanl%C5%9FetiET-22_05.jpg bu arada faşizmin sembolu o resimdeki dallara sarılı baltadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 iyice Sızıntı dergisine çevirdiniz paticiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar