suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 okunması gereken hoş bir yazı olduğunu düşünüyorum.. Fenerli değilim ama baya etkiledi. Nerde şimdi böyle insanlar? şeref beyler , şükrü saraçoğlular , özhan canaydınlar.. yazı
telnedim Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 her Yılmaz Özdil yazısına başlık mı açacaz?
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 telnedim said: her Yılmaz Özdil yazısına başlık mı açacaz? birakın koçum şu cool ayaklarını artık , hoşumuza gitti konu dışına açtık.. sanane ayrıca başlıktan bilmemneden?
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 öfff saraçoğlu faşistini övmüş beklenir yılmazdan
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://t24.com.tr/media/editorials/kemalistt%C3%BCrkiyemanl%C5%9FetiET-22_05.jpg
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 onu seven, öven kişilerin de yeto olduğunu düşünüyorum.
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 çünkü azıcık okumuş, aydınlanmış kişiler orada yapılan kokuşmuş edebiyatın iticiliğini fark edebilir.
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 üniversitede prim peşinde koşan klasik gitarla emre aydın çalıp, skol içen, kız kaldırmaya çalışan tiplere benziyor. tiksinerek uzaktan seyrediyorum.
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ha madem öyle ne işin var bu konuda alla alla. diyorsanız. fikrimi söylüyorum sadece.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bir babunun yapabileceği foruma post atma işini becerememiş biri için çok iddialı sözler.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Aşağıda verilen cümleleri anlamlı bir şekilde sıralayınız. soru chrome said: yılmaz özdili sevmiyorum. chrome said: onu seven, öven kişilerin de yeto olduğunu düşünüyorum. chrome said: çünkü azıcık okumuş, aydınlanmış kişiler orada yapılan kokuşmuş edebiyatın iticiliğini fark edebilir. chrome said: üniversitede prim peşinde koşan klasik gitarla emre aydın çalıp, skol içen, kız kaldırmaya çalışan tiplere benziyor. tiksinerek uzaktan seyrediyorum. chrome said: ha madem öyle ne işin var bu konuda alla alla. diyorsanız. fikrimi söylüyorum sadece.
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 <3 şükrü saraçoğlu <3 http://tr.wikipedia.org/wiki/Varl%C4%B1k_Vergisi sabah sabah insanın siniri bozuluyor abi ahaha, rezillik.
Catze Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Her yazisi iyi olmak zorunda degil, bu yazisini ben cok begenmedim, ki Fenerbahceliyim ama Yilmaz Ozdil cok rerorocu dangalaklar bitmedi mi ya, internet cagindayiz, acin bir blog, bi de siz yazin cok muthis bilginizle bi de sizi gorelim.
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 moncici said: http://t24.com.tr/media/editorials/kemalistt%C3%BCrkiyemanl%C5%9FetiET-22_05.jpg bu arada faşizmin sembolu o resimdeki dallara sarılı baltadır
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 iyice Sızıntı dergisine çevirdiniz paticiki..
Öne çıkan mesajlar