Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın sabah istifa ediyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha onu bilmiodum bak
hic gerekmemisti bana
isverenin ipnelik yapmasini onlemek icin mi o, yok kardes sen istifa etmedin diyip kagidi yokederse fln diye
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

git tayyip babana yalvar, geri alsın seni köprüye asdf

de bir hata yaptık, özür dilerim uzun adam :( :( :(

lan tavrımı koydum istifa ettim. 2 katı maaş verseler de gitmem. tayyip, ağaç kesimi, kuzey marmaranın imara açılması falan
Mesaj tarihi:
bir sinirle yarın edicem dedim ama sonradan düşündüm ayın 17si yıllık iznimi kullanıcam ay sonu izinim bitince param yatmış olacak sonra istifa edicem.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

bende onu derim ve uygulardım ama şuan yok yani 1 aydır iş arıyorum bulamadım ve dayanacak gücüm de kalmadı

dostum kendini kovdur işsizlik maaşı al derim

sen çıkarsan işsizlik maaşı alamazsın işletmenin seni çıkartmaşı lazım akmasada damlayan bir paran olur
Mesaj tarihi:
1 ayda iş bulunmaz kolay kolay. iş arayıp bulma süreci ortalama 3 ay. tabii iyi bir eleman olduğunu düşünüyorum.
beni geçen gün daha önce "herşey güzel ama daha tecrübeli elemanlarla devam edeceğiz" diyen bir şirket için bi ik danışmanı gel görüşelim dedi.
dün de bir ISP den gel görüşelim dediler ama henüz cevap vermedim. gidp öylesine görüşsem mi ki bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
kendi kyk bursumu odemeyi unuttum olm ben
2 ay once vergi dairesinden cagirdilar, fakirmisin niye odemion bunlari diye

isin kotusu tum borcu kapatmam da izin vermediler
ben de 5-6 ayda bir gidip topluca yatiriyorum simdilik
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

köprü işine dahil olan herkesin anasına bacısına sövüyorum arkadaşlar sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın.

turkiyenin interneti ile oynadigim donemde kufur resist oldum ben, sorun olmaz sdf
  • Yeni Oluştur...