senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 oha onu bilmiodum bak hic gerekmemisti bana isverenin ipnelik yapmasini onlemek icin mi o, yok kardes sen istifa etmedin diyip kagidi yokederse fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben de resmi olarak istifa edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 DarKRideR said: git tayyip babana yalvar, geri alsın seni köprüye asdf de bir hata yaptık, özür dilerim uzun adam :( :( :( lan tavrımı koydum istifa ettim. 2 katı maaş verseler de gitmem. tayyip, ağaç kesimi, kuzey marmaranın imara açılması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kopruye bos kontenjan cıktıysa ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sordurayım istiyorsan. ama tayyibin köpeği deriz arkandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bir sinirle yarın edicem dedim ama sonradan düşündüm ayın 17si yıllık iznimi kullanıcam ay sonu izinim bitince param yatmış olacak sonra istifa edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 tiLi said: sordurayım istiyorsan. ama tayyibin köpeği deriz arkandan hersekilde birinin kopegi degilmiyiz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Wolas said: bende onu derim ve uygulardım ama şuan yok yani 1 aydır iş arıyorum bulamadım ve dayanacak gücüm de kalmadı dostum kendini kovdur işsizlik maaşı al derim sen çıkarsan işsizlik maaşı alamazsın işletmenin seni çıkartmaşı lazım akmasada damlayan bir paran olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 oğlum zaten iznini para olarak veriyor olmalılar, çalıştığın sürenin ücretini de alacaksın her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 napacan köprüde. it ci mi olcan. dallama bi it manager var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 hangi koprsu seninki si yalova mi 3. mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yalovadan ne para çıktı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 arabayi fln salladim arsa aliom yalovadan daha dur daha ne paralar cikcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 1 ayda iş bulunmaz kolay kolay. iş arayıp bulma süreci ortalama 3 ay. tabii iyi bir eleman olduğunu düşünüyorum. beni geçen gün daha önce "herşey güzel ama daha tecrübeli elemanlarla devam edeceğiz" diyen bir şirket için bi ik danışmanı gel görüşelim dedi. dün de bir ISP den gel görüşelim dediler ama henüz cevap vermedim. gidp öylesine görüşsem mi ki bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 1 ayda nasi bulunmaz yaf 1 ayda 10 farkli is bulurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 herkes seninle aynı mesleğe sahip ve aynı deneyim seviyesinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bana iş bulsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bulalim ip network'ten anlarmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 senko kyk bursumu öde benim fakir sevindir alfa romeo chreysler olarak geri döner bunlar ilerde hep sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kendi kyk bursumu odemeyi unuttum olm ben 2 ay once vergi dairesinden cagirdilar, fakirmisin niye odemion bunlari diye isin kotusu tum borcu kapatmam da izin vermediler ben de 5-6 ayda bir gidip topluca yatiriyorum simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 senko said: hangi koprsu seninki si yalova mi 3. mu 3 yalovada arsa ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 köprü işine dahil olan herkesin anasına bacısına sövüyorum arkadaşlar sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 istifa etmeyen ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 tiLi said: senko said: hangi koprsu seninki si yalova mi 3. mu 3 yalovada arsa ne alaka biri yalovadan amma para cikti demis ya ona binaen soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sparkcaster said: köprü işine dahil olan herkesin anasına bacısına sövüyorum arkadaşlar sonradan bir yanlış anlaşılma olmasın. turkiyenin interneti ile oynadigim donemde kufur resist oldum ben, sorun olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar