dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ya arkadaş geçen yazayım mı lan seni dedi olm yazma falan filandan yaz gitsine döndü olay herif yazmışta ysk da çalışıyor şimdi sandık numarası falan geldi de katılamayacağım oy kullanabileceğim bile şüpheli de ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 niye katılamayacaksın ki? ayrıca gitmezsen bişey olmaz nette bi arastırıver kabak gibi çıkıyor sandık görevlisi gelmezse ne olur falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 6 ay hapis cezası kamu görevi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben de başvurdum ancak kabul edilip edilmediğime dair geri dönüş yapmadılar. internetten kontrol etme şansımız var mı yoksa yarın arayacağım seçim kurulunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Cebe mesaj geldi bana biraz önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 gecen seferkine arkadas basvurmus zaten gitmicekken telefon gelmis 200 lira verelim sen gelme demisler safds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 zaten cumartesi çalışıyorum da yetişsem yetişim ama pazar ankaraya gitmem gerekiyor ptesi sabahı orada olmam lazım. sandık görevine de baktım sabahtan akşama kadar sürüyormuş çekilecek çile değil :) çok uykusuz kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sandıklarımıza siz sahip çıkmazsanız kimler çıkacak ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 oy vermemenin cezasi kac para su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 iban i veriyorum 1k yatırıver hallederim ben qanqa kafani yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar