Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 satis durmadan iste 300k bise satabilmis steam. gmg vs hepsi steam kodu olduguna gore onlarda dahildir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Benim gibi nvidia promosyonla alanlarda steam kodlu.. Daha azdir o satis rakami, baya iyi bir promosyondu cunku witcher 3 arti bu belesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 zaten full price da degil hepsi, %40 indirimler vs vardi hep, ben 24$ a aldim misal. steam payi (%30) vsde eklenince anca belki 100k full price satisi vardir/yoktur adamlarin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 oyunun asıl sonunu görmek için bütün riddler trophyleri bulmak gerekiyormuş harbiden meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 hmm benim icin guzel bir haber. multiple ending, unlockables olaylarini severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 patch: – Support for frame rates above 30FPS in the graphics settings menu. – Fix for low resolution texture bug. – Improve overall performance and framerate hitches. – Add more options to the graphics settings menu. – Improvements to hard drive streaming and hitches. – Address full screen rendering bug on gaming laptop. – Improvements to system memory and VRAM usage. – NVIDIA SLI bug fixes. – Enabling AMD Crossfire. – NVIDIA and AMD updated drivers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Osirix said: df said: witcher parasını 10 kere hakediyo. alın gitsin =) enhanced edition director's cut hedehöte saklıyorum ben paramı witcher serilerinde enhanced editiona upgrade bedava yapiliyor. w1 ve w2 de bedava idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Norak said: patch: – Support for frame rates above 30FPS in the graphics settings menu. – Fix for low resolution texture bug. – Improve overall performance and framerate hitches. – Add more options to the graphics settings menu. – Improvements to hard drive streaming and hitches. – Address full screen rendering bug on gaming laptop. – Improvements to system memory and VRAM usage. – NVIDIA SLI bug fixes. – Enabling AMD Crossfire. – NVIDIA and AMD updated drivers. madem bu kadar hizli bu kadar cok sey patchlenecekmis, biraz release i erteleselermis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bunları yapacağız ama tabiki biraz zaman alacak demişler. mevcut durumda oyunu oynayanlar için de bug fix vs gibi patchlere devam edeceğiz bu ilk patch te öle demişler. yani yukarıdaki liste henüz yapılmadı. özet geçtim kabaca detaylı buradaki ilk post a bakabilirsiniz. https://community.wbgames.com/t5/Support-for-PC/June-27-Update-on-PC-Version-of-Arkham-Knight/m-p/581700#U581700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 http://i.ytimg.com/vi/BQDpG8JgrcA/maxresdefault.jpg batgirl dlc, free roam olursa cuzdani firlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 riddler trophy toplamak çok baydı açtım seyrettim youtube dan %100 sonunu. ending Öldüm deyip ortadan kaybolduda o sondaki scarecrow gazı Batman'i neydi. Bruce Wayne öldü artık gizlice Batman olarak mı devam edecek yani. Scarecrow ve Jokerin son iyiydi de, Jason ile Bruce için güzel osn yapamamışlar. Jason Todd baya havada kaldı hatta ne olduğu filan. Arkham City bundan iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Dun oturdum basina oynayayim diye, gayet akici oynadim PC'de, taa ki hedehodo.exe has stoppped working mesajini alana kadar. Onun disinda baya bayik bat mobile olayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben batmobili baya sevdim. default kontrolleri degistirip reverse u lt e alinca baya rahat oldu kontrolleride. tek can sikan nokta, batmobile le riddler platform-puzzle'lar var o kisimlar biraz bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Stealth kisimlari kotuydu baya batmobile de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 arkham knight agir spo butun oyun boyunca batmani oldurmek istiyor, bir sahne ile 180 derece karakteri degisiyor. sonda nerden geldigi belli olmadigi halde, gunu kurtariyor sonra tekrar kayboluyor. scarecrow'un harley quinn'e yardim etmemesinin sebebi nedir? robinin cellinin hemen yaninda, bir tusa basmak cok geldi herhal. birde o kadar parayi nerden bulmus... oyunun ciddi pacing sorunlari var, main story %70-85 arasi olmasi gerek yanlis hatirlamiyorsam, full tank battle eeeeeeeeeohhhh dedirtiyor. yan gorevler seri genelinde en kotusu, hep kendini tekrar eden seyler. mesela fireflyi yakalamak icin, 3 defa ayni seyi yaptiriyor. oyun gorsel olarak bu nesilin en iyisi(suan), 2 de bir durup ss almaktan ps4'un hdd doldu 900 kusur ss sfsds http://i.imgur.com/JrRcIGw.png su baya iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 knox said: arkham knight agir spo butun oyun boyunca batmani oldurmek istiyor, bir sahne ile 180 derece karakteri degisiyor. sonda nerden geldigi belli olmadigi halde, gunu kurtariyor sonra tekrar kayboluyor. scarecrow'un harley quinn'e yardim etmemesinin sebebi nedir? robinin cellinin hemen yaninda, bir tusa basmak cok geldi herhal. birde o kadar parayi nerden bulmus... oyunun ciddi pacing sorunlari var, main story %70-85 arasi olmasi gerek yanlis hatirlamiyorsam, full tank battle eeeeeeeeeohhhh dedirtiyor. yan gorevler seri genelinde en kotusu, hep kendini tekrar eden seyler. mesela fireflyi yakalamak icin, 3 defa ayni seyi yaptiriyor. para oyundan önce bütün kötüleri toplayıp onlardan topluyor parayı diye anlamıştım. Penguen, Two Face filan hepsi atmış işte 3-5 bir şey Batman ölsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 di said: Dun oturdum basina oynayayim diye, gayet akici oynadim PC'de, taa ki hedehodo.exe has stoppped working mesajini alana kadar. Yuri_Boyka bunu beğenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 meanwhile.. http://www.youtube.com/watch?v=dXeJNHHv-qY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gordon da ne cevherler varmis haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 progamer said: knox said: arkham knight agir spo butun oyun boyunca batmani oldurmek istiyor, bir sahne ile 180 derece karakteri degisiyor. sonda nerden geldigi belli olmadigi halde, gunu kurtariyor sonra tekrar kayboluyor. scarecrow'un harley quinn'e yardim etmemesinin sebebi nedir? robinin cellinin hemen yaninda, bir tusa basmak cok geldi herhal. birde o kadar parayi nerden bulmus... oyunun ciddi pacing sorunlari var, main story %70-85 arasi olmasi gerek yanlis hatirlamiyorsam, full tank battle eeeeeeeeeohhhh dedirtiyor. yan gorevler seri genelinde en kotusu, hep kendini tekrar eden seyler. mesela fireflyi yakalamak icin, 3 defa ayni seyi yaptiriyor. para oyundan önce bütün kötüleri toplayıp onlardan topluyor parayı diye anlamıştım. Penguen, Two Face filan hepsi atmış işte 3-5 bir şey Batman ölsün diye. para lexcorp yardim etti diyenler var. oyunda thuglarin aralarinda konusmlarina rastlayanlar olmus bununla ilgili. mantikli geldi bana oyunda lexcorp izlerine rastlamak da mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ya ben origins i oynamamışım bu gelecek diye başladım beni çok sardı. gelse de pc ye adam gibi sürüm oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 originsin story bundan daha iyi bastan belirtim sonra hayal kirikligi olmasin o konuda. gameplay de AK fersah fersah onde tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 origins'in hikaye de o kadar güzel değildi ya. Bir iki jokerli kısımı çok beğendiydim bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://i.imgur.com/lZFAekL.jpg said: Batgirl: A Matter of Family will allow players to take on the role of Batgirl for the first time in the Batman: Arkham franchise. This exciting story add-on features an all-new location with multiple missions, side quests and secrets; a new hacking feature to progress through the world and solve puzzles; and Dual Play functionality with Robin for dynamic take-down maneuvers. The Batgirl: A Matter of Family add-on content was developed by WB Games Montréal and was created using the Batman: Arkham Knight engine built by Rocksteady Studios. The remaining Batman: Arkham Knight Season Pass add-on content is under development by Rocksteady Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YStfyOSn1bE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar