pulkas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Custom layout klavye yapıcam bu gün sizlere.Memleketteki mekanik klavyelerin çeşitisizliğinden dolayı ecnebi yollardan memleketteki mekanik klavye parasına denk klavye yapacaz bugün. Mekanik klavyelerdeki yegane sıkıntı enter tuşunun ufak olması.Memlekette satılan klavyeler geçmişten günümüze büyük enter tuşlu. Büyük enter tuşlu klavyeye örnek: Küçük enter tuşlu klavye : İsteğe göre 2. de seçilebilir tabi.Klavye konusunda seçimimizi yaptıktan sonra cherry mx'in classını seçiyoruz.Red Blue Black Brown seçenekler var. Videoyu izleyip bünyeye uygun cherry mx switche karar veriyoruz. Akabinde : http://ecshweb.pchome.com.tw/global/en/v3.2/?q=Ducky+DK2108L+Zero sitesine gidip klavyeyi seçiyoruz. Bu pchome sayfasını mekanik klavye alma kararı verdikten sonra buldum.Bu adamlar memlekete 20$'a kargo yapıyolarmış.Siteyi bende ilk defa bu sipariş ile kullanıcam.Fakat ecnebi forumlarında buradan alınan klavyelerle review yapan insanlar mevcut. Bunun akabinde http://www.wasdkeyboards.com/index.php/products/keycap-set/105-key-iso-cherry-mx-keycap-set.html#ad-image-0 bu sayfaya gidip keycap renk ve layout ayarını çektikten sonra işimiz bitiyor.Hesaplar dipnotlar monologlar diyaloglar : pchomedan 76$lık brown yada red klavye seçilirse 75$ üstü teranesin %20 gümrük bindirmesiyle 202 tl'ye geliyo klavye.+20$ kargo ücreti : 44 tl. ~246 TRY WASD keyboarddada keycap parası 50$ + 15$ kargo ile 65$'a geliyo.o da 144tl. Toplamda 348 +44 tl gibi bir ücrete semi custom bir keyboard sahibi olabiliyor.Bunun full custom olanı için boş klavye kasası alıp üstüne cherryleri saçmak lazım. X( Bu çözüm memleketteki mekanik klavye masrafına yakınsıyor. Benim bütçemden de ıraksıyor 8-) Şimdi klavyeyi alıp 1-2 ay sonra keycap sipariş etmekte ayrı seçenek tabi.Klavyede ingilizce layoutla gelecek.O durum memleketteki mekanik klavyelerden ucuza mal oluyo.Bu paraya yakınsayan tek marka(büyük enter) steel series.O da stoklarda yok.Gelince 300 liraya satarlar onu. Ek olarak bu klavyede gereksiz tuş kakafonisi yok.Makro tuşu kullanmıyorum.Oyun oynarkende(Dota 2) qwer 1234 space tab cvbn den fazla tuş kullanmıyorum. Doları 2.22 den hesapladım. Alternatif önerisi olan var mı?Farklı site kombinasyonlarından daha uygun bir çözüm çıkarılabilir mi?Ben bayaa araştırdım bulamadım ama el elden üstündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 tuş çıkarıcı bulamadım ben hiçbir yerde ,tuş çıkarıcı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kendin yapıver abi bir tane tuş çıkarıcı çok zor bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Onu yapabiliyosun ya.2 tel alacan yuvarlayıp sokacan tuşun altına.Sonra çektir gelsin.O işte önemli dengeli çekmek heralde.Her yönden eşit kuvvet.Bi video vardı adam kendi yapmış tuş çıkarıcıyı.Bulursam gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bu arada wasd keycapleri abs plastik değmez 50 dolar vermeye türkçe layout olcak diye çok zor değil ansi yada iso kullanmak klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sıkıntı klavyenin layoutu değil.Custom olsun hesabı.Renk menk olayları var ya.Bide layout a çeki düzen verirken illa karakter basmak zorunda değilsin.Farklı imajlarda basılabiliyor tuş üstüne. Çok abartılı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 keycap yapan bir ton site vs yer var keycap istersen sadece ve double shot pbt alıcan para vericeksen değicek. wasd tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bu arada keycap olayını araştırmadıydım.o konuda da öneriler yapılması hoş olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 türkiyeden alınabilecek mekanik klavyelerin listesi yada önereceğiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 para sıkıntısı varsa önce gerekli tuşlardan başlayarak klavyeni ileri bir zamanda tamamlayabilirsin. iyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Razer Blackwidow Steelseries G6v2 Thermaltake meka g1 Logitech g710 bunlar bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 neden kendi klavyemizi yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bi işe yaramak istedik işsiziz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 peki niye biri bana klavye yapmıyor arkadaş. niye hep kendine hep kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 steelserieslerin enter tusu buyuk. cmstorm quickfireların 10 keyli olanlarınında büyük olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yeri gelmişken yapıştırayım yine ,bende şundan var çok memnunum http://www.daskeyboard.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bad ass typing video komikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar