Litminov Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 yakın zamanda nexus 5 16 gb alacağım 300 tl gibi bir miktarını peşin verip geri kalanı taksitle alabileceğim bir yer var mı acaba? İnternetten almak istemiyorum. Sanırım büyük mağazalar da taksitlendirme yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Vatan bilgisayarın odeabankla anlaşması var buradan inceleyebilirsin. En mantıklısı burası oluyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 abi en mantıklısı bu gibi duruyor hakikaten de ama ben bu yöntemi anlamadım. mesajı yollayıp vatana gidiyoruz her şeyi orada mı hallediyorlar? ben denedim az önce şubemize gelin dedi tabii bir gelirim olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Turkcell iletişim merkezleri finansbank'la anlaşmalı. Orayı da kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Sigortali gelirin ya da mulkun yoksa banka isini unut zaten, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 1500 tl telefonu ... telefoncuya git abi telefon kılıfı almak istiyorum de 1500 tl yi telefon kılıfı olarak 10 taksit yapsın birde sana özel bir kampanya telefon kılıfı alana telefon bedava gibi ? böylece istediğin telefonu almış olursun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Ya Turkcell ya da Vatan'dan alacağım o zaman. Bu arada ücretini ben ödemeyeceğim babam alacağı için sıkıntı olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Anladığım kadarı ile , tüketici kredisi alıyorsun normal olarak ve 2500TL ye kadar faizsiz 1-Yalnız vatandan enaz 750 TL lik alışiveriş yapman lazım 2- 12 ayda ödüyorsun en az daha kısa sürede ödeyemiyorsun. 3-Sana bir kart veriyorlar onunla vatanın kasada ödeme yapıyorsun . 4-VAtanın kimi şubelerinde gün boyu kimisindede akşam 18.00 -22.00 arası odeabank temsilcileri oluyor. Litminov said: abi en mantıklısı bu gibi duruyor hakikaten de ama ben bu yöntemi anlamadım. mesajı yollayıp vatana gidiyoruz her şeyi orada mı hallediyorlar? ben denedim az önce şubemize gelin dedi tabii bir gelirim olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar