khazadum Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Ama spor bölümünden banlanmamı gerektirecek tek bir post gösterin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 galatasaray chelsea maçı link isteyen pm atsın yazmıştın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Geçmiş olsun. Link var mı diye zamanında sormuştum. Bir ban yedim yiyiş o yiyiş. 25 kişiye pm 16 kere info ya mail çektim. 10 ay civarı banlı kaldım. Bazen unutuluyor açılması. Sen unut o bölümü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 @khazadum kesin Fenerbahçeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 hatta ben de bişi yazıp pm atmıştım link için hem cevap vermedin hem de ban yedim bölümden helali hoş olsun banının izlencek yeri de biliyodum belki daha güzel bişi verirsin diye sormuştuk ama asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 garbagedan sorarsınız sizde artık pmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 hocam x y maçının haplısı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Peki Galatasaray'ın maçlarının zamanında link isteyen PM atsın. GSVid 'den vereyim sopcast linkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Bunneh said: hatta ben de bişi yazıp pm atmıştım link için hem cevap vermedin hem de ban yedim bölümden helali hoş olsun banının izlencek yeri de biliyodum belki daha güzel bişi verirsin diye sormuştuk ama asdsad abi o konuda kusura bakmayın kimseye veremedim. Arkadaşlar ısrar etti evlerine gittik orada seyrettik ama bundan sonra her hafta isteyin linki vereyim. Donmasız takılmasız. Sinirlendim çok, üşenmeden vereceğim linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 abi sil bence şimdi tamamen banlenler falan önemli değil linki vermediğin sana bişi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar