Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teambuilder deneme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şey mi bu?

maç aratmadan ben supportum diyorsun
matchmaking yanına carry ve mid mi buluyor?

kıçı kırık riot bile yaptı mı yani bu sistemi
AHAAHHAHAAH

volvo hala dev forumlarda BAKIN MUTE SİSTEMİ COK İYİ CALISIYOR
diye dolassın

hahahahaha
Mesaj tarihi:
lol ün en büyük yanlışlarından olan meta sistemini daha da kötü hale getirecektir.belki ben double jungler oynamak istiyorum yada 3 mid koyacağım 2 tanesi roam yapıp duracak
Mesaj tarihi:
Gizli said:

lol ün en büyük yanlışlarından olan meta sistemini daha da kötü hale getirecektir.belki ben double jungler oynamak istiyorum yada 3 mid koyacağım 2 tanesi roam yapıp duracak

istersen eski usülde de girilebiliyor diye biliyorum.

'ranked' oyunlarda kullanılmıyor bu sistem bu arada, yani sen üstün metalarını normal oyunlarda deneyip geliştirebileceğini düşünüyor ve bunun engel olacağını sanıyorsan hem yanılıyorsun hem de eski sistemle girme şekli de açık diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
şu bakımdan da iyi olur bence çoğu kişi mid gitmek isteyecek mid oynamak isteyenler belki 20-30 dk sıra bekleyecek tank veya supportlar anında oyuna girecek o bakımdan mid-tank-support oynayan sayısı arasında denge gelebilir.
Mesaj tarihi:
Yalnız yine bir saçmalık yapmışlar. Sadece rol değil heronuda seçip ona göre maç arama yapıyorsun. Sadece rol seçimi olsa yeterli. Heroya niye karışıyorsun?
Mesaj tarihi:
Sanguin said:

Yalnız yine bir saçmalık yapmışlar. Sadece rol değil heronuda seçip ona göre maç arama yapıyorsun. Sadece rol seçimi olsa yeterli. Heroya niye karışıyorsun?

kötü değil bence, saçma sapan şampiyonlarla oynamak istemeyen oynamıyor işte, troll dolu biliyosun .
Mesaj tarihi:
Certhas said:

bence şahane bir özellik.

mid or feed kavgalarına kesin çözüm.

rus olsam daha hızlı oyun bulmak için support seçer yine ortaya giderim. pek bi şey değiştireceğini sanmıyorum sdf.
Mesaj tarihi:
@S-H %100 Haklısın ama trollemek istersen bu zor değil. Support leona alırsın, anında atlarlar alırlar takıma sonra trolün kralını yaparsın.

Neyse, sonuç olarak bu özellik bir yere kadar çözüm olabilir.
Mesaj tarihi:
o şekil bi trolllüğü engelleyemezsin ve de sayısı da oldukça az zaten.
diğer şekil trolllüğü engellemiş oluyor ama istediği role ü alamayan veya anlaşamayıp kavga çıkaranları falan. gayet iyi.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

şu bakımdan da iyi olur bence çoğu kişi mid gitmek isteyecek mid oynamak isteyenler belki 20-30 dk sıra bekleyecek tank veya supportlar anında oyuna girecek o bakımdan mid-tank-support oynayan sayısı arasında denge gelebilir.

ahahah şu direk wowdaki raidfinder ya hahahah
  • Yeni Oluştur...