HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 3-7 mart arası deneme amaçlı geliyor http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/announcing-team-builder-two-day-live-beta
Certhas Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 en çok olması gereken olaylardan birisiydi. çok iyi yapmışlar.
S-H Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 sadece normal oyunlarda kullanılacak bu arada.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 şey mi bu? maç aratmadan ben supportum diyorsun matchmaking yanına carry ve mid mi buluyor? kıçı kırık riot bile yaptı mı yani bu sistemi AHAAHHAHAAH volvo hala dev forumlarda BAKIN MUTE SİSTEMİ COK İYİ CALISIYOR diye dolassın hahahahaha
Certhas Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 supportum diyorsun seni bir oyuna support olarak atıyor.
Gizli Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 lol ün en büyük yanlışlarından olan meta sistemini daha da kötü hale getirecektir.belki ben double jungler oynamak istiyorum yada 3 mid koyacağım 2 tanesi roam yapıp duracak
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 onu yapmak istersen 5v5 rank team oyunları var. git ne halt yersen ye. kimse sana bişey demiyor
Certhas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bence şahane bir özellik. mid or feed kavgalarına kesin çözüm.
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Gizli said: lol ün en büyük yanlışlarından olan meta sistemini daha da kötü hale getirecektir.belki ben double jungler oynamak istiyorum yada 3 mid koyacağım 2 tanesi roam yapıp duracak istersen eski usülde de girilebiliyor diye biliyorum. 'ranked' oyunlarda kullanılmıyor bu sistem bu arada, yani sen üstün metalarını normal oyunlarda deneyip geliştirebileceğini düşünüyor ve bunun engel olacağını sanıyorsan hem yanılıyorsun hem de eski sistemle girme şekli de açık diye biliyorum.
Certhas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ne zaman geliyor bu özellik? 3 ü denmiş ama 4 oldu. //euw daha belli değilmiş.
Borastus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 şu bakımdan da iyi olur bence çoğu kişi mid gitmek isteyecek mid oynamak isteyenler belki 20-30 dk sıra bekleyecek tank veya supportlar anında oyuna girecek o bakımdan mid-tank-support oynayan sayısı arasında denge gelebilir.
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Yalnız yine bir saçmalık yapmışlar. Sadece rol değil heronuda seçip ona göre maç arama yapıyorsun. Sadece rol seçimi olsa yeterli. Heroya niye karışıyorsun?
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sanguin said: Yalnız yine bir saçmalık yapmışlar. Sadece rol değil heronuda seçip ona göre maç arama yapıyorsun. Sadece rol seçimi olsa yeterli. Heroya niye karışıyorsun? kötü değil bence, saçma sapan şampiyonlarla oynamak istemeyen oynamıyor işte, troll dolu biliyosun .
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Certhas said: bence şahane bir özellik. mid or feed kavgalarına kesin çözüm. rus olsam daha hızlı oyun bulmak için support seçer yine ortaya giderim. pek bi şey değiştireceğini sanmıyorum sdf.
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 @S-H %100 Haklısın ama trollemek istersen bu zor değil. Support leona alırsın, anında atlarlar alırlar takıma sonra trolün kralını yaparsın. Neyse, sonuç olarak bu özellik bir yere kadar çözüm olabilir.
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 o şekil bi trolllüğü engelleyemezsin ve de sayısı da oldukça az zaten. diğer şekil trolllüğü engellemiş oluyor ama istediği role ü alamayan veya anlaşamayıp kavga çıkaranları falan. gayet iyi.
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Sanguin said: Neyse, sonuç olarak bu özellik bir yere kadar çözüm olabilir. @Kinjo: İşte o yüzden bu cümleyi yazdım.
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ya zaten hiç bi sistemle bunun önüne geçilemez ki, her türlü bir açık bulunur ama en azından biraz daha temizlenmiş olur.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 [email protected] adresinden gelen maillere inanmayın. gerçi burası paticik herkes cin ama olsun gene uyaralım
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Borastus said: şu bakımdan da iyi olur bence çoğu kişi mid gitmek isteyecek mid oynamak isteyenler belki 20-30 dk sıra bekleyecek tank veya supportlar anında oyuna girecek o bakımdan mid-tank-support oynayan sayısı arasında denge gelebilir. ahahah şu direk wowdaki raidfinder ya hahahah
Öne çıkan mesajlar