Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow da en gıcık kaptığız şey

Fah

Öne çıkan mesajlar

herkezin sanırım oyunda birşeylerin o yönde gıcık olduğu birşeyler vardır mesela benim duallar elimdeyken % 50 sinin mis olması elimde dual değilde tek silah varmış gibi hisstermesi ve dualdan milim tad alamamam. Burda bunları paylaşırsanız sevinirim :)[signature][hline]ZZzzz....
Sosyal ağlarda paylaş

Wow olarak değilde bütün mmorpg'lerde en fitil olduğum şey quest'lere gereksiz koşuşturma koymaları. Bir quest alıyorsunuz, sizi birine item vermek için 10dk koşturuyor. Sonra geri geliyorsunuz quest'i bitirmek için..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

aa dual wield olunca miss rate artıo mu yeni öğrendim.cidden öyle mi ki?

bende rogue ların miss rate in den şikayetciyim ama dual wield in miss rate i arttırdığını bilmiodum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

quest yapma git bi yerde exp camp la. quest sistemi gayet guzel ve dengeli bana gore. Git sukadar sundan topla questleri hem guzel exp veriyor hemde guzel item dusuyor genelde. Dolasiyorsunuz yeni yerler goruyorsunuz yeni moblar yeni ozellikler taniyorsunuz miner saniz yada herbalism varsa gittiginiz yerde cesit cesit item topluyorsunuz vs. Quest isstemiyle hic bir seye ihtiyac duymadan oyunu rahatlikla ogreniyorsunuz buda yeni baslayanlar icin cok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı questler var lvl 30 um "git şu kağıtı şuraya götür sonra ondan bana bişey getir vsvs" diyor yapıyorsun 10-15 dakika koşturup 200-300 exp veriyo bunalıma giriyorsun :) Heleki bu quest büyük şehirlerdeyse zaten makinem kötü -fps ile oynuyorum resmen büyük şehirlerde :([signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Aksine Sabahtan akşama kadar yaratık kesmek beni bayıyo. Kes kes kes Hiçbi mantığı yok. quest yapınca biraz bilgilenmiş öğrenmiş oluyoruz. Daoc a da bu yüzden ısınamamıştım. Pvm si sadece biyere camp kurup yaratık kesmekten ibaretti.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 28 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Rest olayi bitiriyor beni. Tamam hos ve mantikli birsey ama inn'de log olup koca bir gun oyuna girmeyip sonra chari hala %10 xp'lik rest olmus bulmak mantiksiz biraz.

Rest olayı hafta 1-2 kere oyuna giren insanlar için yapılmış birşey. Her gün girenler için değil :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 28 Aralık 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio, 28 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Rest olayi bitiriyor beni. Tamam hos ve mantikli birsey ama inn'de log olup koca bir gun oyuna girmeyip sonra chari hala %10 xp'lik rest olmus bulmak mantiksiz biraz.

Rest olayı hafta 1-2 kere oyuna giren insanlar için yapılmış birşey. Her gün girenler için değil :)

aynen katılıyorum. ayrıca biraz abartı olmuş bence baggio'nun yazdığı. level 35 karakterimle oynarken handa çıkıyorum. yaklaşık 8 saat bir uykudan sonra kalkıp girdiğimde yaklaşık %10 rest bonusu alıyorum. ya level düşük diyedir ya da yanlış hatırlıyorumdur. bütün gün girmesem daha fazla olur bence ama.

haftada 1-2 kere oyuna girenler için mükemmel bir şey. yanlış bilmiyorsam yaklaşık 2 haftaya kadar artıyor bonus xp sınırı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 28 Aralık 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...