Fah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 herkezin sanırım oyunda birşeylerin o yönde gıcık olduğu birşeyler vardır mesela benim duallar elimdeyken % 50 sinin mis olması elimde dual değilde tek silah varmış gibi hisstermesi ve dualdan milim tad alamamam. Burda bunları paylaşırsanız sevinirim :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Wow olarak değilde bütün mmorpg'lerde en fitil olduğum şey quest'lere gereksiz koşuşturma koymaları. Bir quest alıyorsunuz, sizi birine item vermek için 10dk koşturuyor. Sonra geri geliyorsunuz quest'i bitirmek için..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 aa dual wield olunca miss rate artıo mu yeni öğrendim.cidden öyle mi ki? bende rogue ların miss rate in den şikayetciyim ama dual wield in miss rate i arttırdığını bilmiodum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Dual weild alınca main hand silahının accuracy si duşmüyor sadece offhande alınan silahların dodge şansı yüksek bu yüzden bence en ii silah main hande takılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Dw de -20 yada -30 arasi bir thaco uygulaniyor. (-28 di sanirim)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 thaco miss rate mi demek oluyor[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 questler cok sinir bozucu belkide daoc a cok alistigim icin oyle geliyo questsiz lvl atlamaya alismisim sonucta cidden bi sure sonra cok sikiliyo insan surekli quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 quest yapma git bi yerde exp camp la. quest sistemi gayet guzel ve dengeli bana gore. Git sukadar sundan topla questleri hem guzel exp veriyor hemde guzel item dusuyor genelde. Dolasiyorsunuz yeni yerler goruyorsunuz yeni moblar yeni ozellikler taniyorsunuz miner saniz yada herbalism varsa gittiginiz yerde cesit cesit item topluyorsunuz vs. Quest isstemiyle hic bir seye ihtiyac duymadan oyunu rahatlikla ogreniyorsunuz buda yeni baslayanlar icin cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Rest olayi bitiriyor beni. Tamam hos ve mantikli birsey ama inn'de log olup koca bir gun oyuna girmeyip sonra chari hala %10 xp'lik rest olmus bulmak mantiksiz biraz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 benim sinir oldugum sey yokta olmasini istedigim sey interface in blizzard tarafindan yapilmasiydi. 3rd party programlara muhtac kalmak iyi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 evet haklisin tabi oyunun quest sistemi guzel oturmus ama quest yapmak beni bayiyo bi mob arayipta bulamadimmi deli oluyorum moralim bozuluyo sonra aptal aptal 1 saat dolasiyosun direk zaman kaybi vede quest yapmak "zorunda" olmak beni deli ediyo cunku quest yapmazsan duzgun item bulma sansin dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bazı questler var lvl 30 um "git şu kağıtı şuraya götür sonra ondan bana bişey getir vsvs" diyor yapıyorsun 10-15 dakika koşturup 200-300 exp veriyo bunalıma giriyorsun :) Heleki bu quest büyük şehirlerdeyse zaten makinem kötü -fps ile oynuyorum resmen büyük şehirlerde :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bütün alliancelar ama özellikle paladinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Serverların 2 saattir bakımda olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Aksine Sabahtan akşama kadar yaratık kesmek beni bayıyo. Kes kes kes Hiçbi mantığı yok. quest yapınca biraz bilgilenmiş öğrenmiş oluyoruz. Daoc a da bu yüzden ısınamamıştım. Pvm si sadece biyere camp kurup yaratık kesmekten ibaretti.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 thaco vurma orani da -28% ii yiinde dushuyor ishte. (normalde -6 thaco ya denk gelir ki konumuzla alakasi yok)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Baggio, 28 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Rest olayi bitiriyor beni. Tamam hos ve mantikli birsey ama inn'de log olup koca bir gun oyuna girmeyip sonra chari hala %10 xp'lik rest olmus bulmak mantiksiz biraz. Rest olayı hafta 1-2 kere oyuna giren insanlar için yapılmış birşey. Her gün girenler için değil :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 benim gibi yapin 4 tane karakter her hafta biriyle otekiler 3 hafta nadasa[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Sureklı bı yerden bı yere koşuşturma yerlı yersız ıste en cok buna uyuz oluyorum e bıde sureklı konusan adamlar war partyde :D konsantre bozuklugu yapıyor bende[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Delidumrul, 28 Aralık 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Dw de -20 yada -30 arasi bir thaco uygulaniyor. (-28 di sanirim) dnd2nd editiondan To Hit Armor Class 0... burda da mi kullaniliyor yoksa.. laf olsun diyemi oole konusuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Qui, 28 Aralık 2004 18:43 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 28 Aralık 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Rest olayi bitiriyor beni. Tamam hos ve mantikli birsey ama inn'de log olup koca bir gun oyuna girmeyip sonra chari hala %10 xp'lik rest olmus bulmak mantiksiz biraz. Rest olayı hafta 1-2 kere oyuna giren insanlar için yapılmış birşey. Her gün girenler için değil :) aynen katılıyorum. ayrıca biraz abartı olmuş bence baggio'nun yazdığı. level 35 karakterimle oynarken handa çıkıyorum. yaklaşık 8 saat bir uykudan sonra kalkıp girdiğimde yaklaşık %10 rest bonusu alıyorum. ya level düşük diyedir ya da yanlış hatırlıyorumdur. bütün gün girmesem daha fazla olur bence ama. haftada 1-2 kere oyuna girenler için mükemmel bir şey. yanlış bilmiyorsam yaklaşık 2 haftaya kadar artıyor bonus xp sınırı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 28 Aralık 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hakkaten umarım bu konu yakında ayarlanılır.[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bu arada benim gıcık olduğum şey ise raid/pvp sırasında oyunun çökmesi/kitlenmesi, bilgisayarın reset atması, dakkalar süren laga girmem gibi elimin kolumun bağlandığı durumlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 O zaten herkesın ortak gıcık oldugu sey ozellıkle lag... Hrrr[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Salı akşamları bakımı (Bizim saatlerimize göre) tam oynamak için vaktim olduğunda serverlar bakımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar