onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bakin bakalim http://www.pumpupthemovie.com/toss.html[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hahah pek hoşumuş. ilk rastgele atışlar hep tuttu bişeyleri yanlız.(bu arada hemen bitti bu ya)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 29 Aralık 2004 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abi oyundan ziyade benim dikkatimi sey cekti. umarım sayfa ilk acildiginda yuklenen klibide seyretmissinizdir. o ponpon kiz adamların kucagindan atlayarak basket oldu ya. muhtesem bi atlayisti.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abi bu ne beceremedim ztn ne bicim oyun peah :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 basket olmadı ama tribüne yolladım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 muahua o klip ne ya öyle amma fırlatmışlar kızı bu arada kız potadan geçerken kafayı vuruyor eheh oyun eğlenceli, yaptım bi basket ama tavandan çarptırarak oldu ehuhu.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 manyak olsaymış kız..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 1. çemberin ucundan cıktı (eheh acemi şansı oluyodu) 2.uçurdum salonun tepedeki camdan dışarı cıktı sonra içerde koltukların arkasına düştü köpekler yedi 3. panyalı basket oldu 4.panyalı basket gene 5.panyalı basket 6.deliksiz :P [spo1=basket olsun ama hangi degerle atinca?]panyalı için: 53-51-54 // 13.5-14.5 arası deger le atın[/spo][signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 11 Atışta hepsini bitirebiliyorum ama bi türlü senior olamadım daha. Sanırım 10 atış ve altında bitirmek gerek[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya ben hala geciremedim potadan:([signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Kızın kafa dağılıyor hayvanlar göbek atıyor aheh.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: crocodile, 29 Aralık 2004 12:05 tarihinde demiş ki: ya ben hala geciremedim potadan:( yukarıda spoiler da belirttim kaç değerlerinde atınca geçtigini okuyabilmek süper bir duygu denemelisin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çok kötü kafayı vurdu kız yalnız :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sink4 nedir ya hepsini yaptım 1 o kaldı bu arada sacma sapan atislar yaparken 4-5 gorevi aynı anda yaptım :d[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 anladığım kadarıyla 4 kere basket atmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya ordaki video da adamlar kızı atıo içine sonra kıza dikkat ettim kafasını çarpıo böle gözler kapalı kimse takmıo kızı oha lan[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Videosu güzel[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo1=8 vuruşta bitirir (galiba)]far basket______:51.0 - 13.5 nothin' but net_:-17.5 - 07.7 veya 10.7 - 09.7 shocker_________:44.9 - 35.9 bounce it in____:-19.2 - 09.7(balonu da indirdi aşağı) nothin' but bump:-75.9 - 35.2 bird down_______:92.4 - 35.6 crowd pleaser___:82.1 - 35.5 dumpster shot___:69.3 - 41.0[/spo][signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 haha cok iyi ya atamayinca baydim ters tarafa hizli gonderdim , mission varmis o tamamlandi milleti dagitti guzelmis :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Neyse buldum bitti hepsi kizimi veriyolar simdi :p [Bu mesaj daverc tarafından 30 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 haha oldum gulmekten. bu video gercek mi acep.. inanilasi degil pek.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar