toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Kendi vendorumun linkini vererek açayım konuyu :) http://nebula.web.tr/?page_id=441&vendor=0c7cf2
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Deri setleriniz normal dye ile (veya getirirseniz rare dye ile) boyanır. Getirdiğiniz setlerin %25 ini kendime alırım. Şöyle ki, Normal deri set 7k. 100 set satsanız 700k. Ama; Normal dye boyalı set 15k desek Rare boyalı da 25 ila 35k arası değiştiğini düşünsek. 100 set getirseniz size boyalı 75 set veririm ki 1.125k eder satınca (normal dye ile) rare dye ile de, 25k lıklardan 1.875 gelir, 35k lıklardan 2.625 gelir rare boya için de 100 sete 10 tube gider, 25k lıklar için 150k malzeme parası, 35k lıklar için de 250 300k malzeme parası düşmeniz gerekir net kar da 25 likte 1.725 35 likte 2.325 fln olur Sevgiyle kalın =) (toggie benim vendoru koysana. burada nebula sitesi websense oldu)
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Rare jar'ı rare dye'a boşaltıyorsun. Rare dye'a tıklayıp ardından leather dye'a tıklayarak leather dye'ı rare olarak renklendiriyorsun.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Lel öyle degil Rare jar i direk rare leather tube a bosaltiyorsun Rare dye tube dan leather tube boyanmiyor Tested and approved
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 o zaman normal boyadan dedigim sekilde oluyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Aynen. Normal boyada önce boya ile normal tube u renklendirip onunla da leather tube u renklendiriyorsun
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 below sağ olsun 250K verdim, evi kendi zevkime göre döşedim ama ben sırf evde scroll yazmak için 3 katlı ev aldım, bank stone koydum ama gel gör ki alt kattan depren atıldığında ölüyorum. bu evde res olayı nasıl oluyor bu ilk sorum. ev aldıktan sonra biraz hevesim kaçtı oyundan. ne bileyim başka yapacak bir şey kalmamış gibi geldi sanki. bir ara 6M parayı da gördüm. şimdi naçizane bir şeyler yazdığım için role play yapayım diyorum. daha önce hiç yapmadım. birisi aydınlatsın beni. öperim.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Evde resurrect kolay. "resurrect" yazıosun :D ama ilk seferinde 5 saniye sonra diriliosun, ikincisinde 60 saniye, sonra uzuyor sanıyorum. yani depremden ölürsen hemen reslenme =)
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 çar makroda olduğu için ceset çoktan çürümüş oluyor abi. yine bankalarda çarı makroya bırakıcaz, o zaman da gelip in nox atıp gidiyorlar. teaallam! : )
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 2 tane macro aç, 1 tanesi 35000 de bir resurrect yazsın ekrana. ya da 1 macro yap, say resurrect say .makelast o da olur
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi niye action yapmıyorsunuz? akşamları çılgın gibi pk kovalıyoruz ölüyoruz toplanıyoruz yeniden geliyoruz vs.
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Dworgian said: 2 tane macro aç, 1 tanesi 35000 de bir resurrect yazsın ekrana. ya da 1 macro yap, say resurrect say .makelast o da olur bu çok cin fikir. sevdim bunu. öpüjem.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Liebe said: abi niye action yapmıyorsunuz? akşamları çılgın gibi pk kovalıyoruz ölüyoruz toplanıyoruz yeniden geliyoruz vs. çünkü geçen gün mesela şöyle oldu, giyindim kuşandım, +9 ornate axe, +12 bow, gold set fln. Brit dışında bir pk oyun mapinde bulunan tavern gibi büyük bir alana girdi, dedim ki "burası tuzak olabilir", yine de daldı 3 5 mavi içeri. Baktım an lordan çıkan fln yok adam tek, "he ben de gireyim lord olayım 2 tane çakıp" dedim, girdim, sonra arkadan 6 mavi 3 pk geldi aynı guildden, çok temiz dövdüler bizi. böyle durumda hemen soğuyorum ben pvp den =)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 AthleT said: bu çok cin fikir. sevdim bunu. eyw =)
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 static'leri mark'lıyolarlar genelde güzel pusu oluyor Dworgian said: Liebe said: abi niye action yapmıyorsunuz? akşamları çılgın gibi pk kovalıyoruz ölüyoruz toplanıyoruz yeniden geliyoruz vs. çünkü geçen gün mesela şöyle oldu, giyindim kuşandım, +9 ornate axe, +12 bow, gold set fln. Brit dışında bir pk oyun mapinde bulunan tavern gibi büyük bir alana girdi, dedim ki "burası tuzak olabilir", yine de daldı 3 5 mavi içeri. Baktım an lordan çıkan fln yok adam tek, "he ben de gireyim lord olayım 2 tane çakıp" dedim, girdim, sonra arkadan 6 mavi 3 pk geldi aynı guildden, çok temiz dövdüler bizi. böyle durumda hemen soğuyorum ben pvp den =)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yok ya direk kapıdan girdi abiler. Dediğin de çok oluyor evet ama hani bu sefer gayet kapıdan girdiler asdasdas
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi tek gezmicen işte, biz 3 kişiyiz hep akşamları geçen deadly touchtan birini gaza geldik kovaladık o brit üstündeki tuzak kurulan evlerden birine daldı bizde gaza gelip girdik arkası sıra, yemin ediyorum 20 kişi aynı anda tp attı evin içine ağzımızı yüzümüzü kırdılar uaheuah her akşam 1m lik item verip çıkıyoruz biz oyundan eğlencesi orda ama işte tek başına olursan action 10 dk sürer max. =)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ben en çok aksiyona gelip mavilere dalan ya da dalmasını engelleyen mavilere gıcık oluorum. pk ol canımı ye rengin belli olsun. bu sefer işte gelip bize dalanlar 6 7 mavi 2 3 pk idi mesela.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 öyle abi valla yapıcak bişi yok. bunu özellikle büyük guildlerdeki adamlar yapıyor, deadly touch, target next silentium falan. karambolde bi pk ayıklıyorsun mesela takılıyorsun peşine bakıyorsun arkadandan 2-3 mavi ona dalıyor az uzaklaşınca bi bakıyorsun 4v1 kalmışsın maviler kankasıymış bunun meğer =) işin eğlencesi de orda abi işte
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ya bir de ben eskisi gibi macrolar ayarla, düzenli pratik yap fln uğraşamıyorum. ne bileyim eskiden yanıma 3 4 golem alır öyle gezerdim, biz de statik yerlere girer kapıyı tutar golem fln salardık da. şimdi gerçekten o kadar hızı kaldırmıyor bünyem. ben böyle elime kılıcı baltayı vs alıp saldır bandaj at anca ona yetiyorum şu an =)
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Oyuncusu olup sonrasında da oynamayı bıraktığım fakat turnuvalarında sunuculuk yaptığım bir server var, dün de keyifli bir etkinlik oldu. İzlemek isteyenler, 19:30'dan sonrasında çok keyifli uzun süren maçlar var, tavsiye ederim. Bu arada çok fazla anlatım hatası yapabiliyorum, hem heyecandan hem de bu konuda pişme dönemimde olduğumdandır bilginize. Twitch Link
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 oyle yazıyor sitede ama denemedim.
Öne çıkan mesajlar