Daniel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İsmail YK - nerdesin[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 californication derin bir anlam içeriyor...anlamak gerek :) kimse yazmamış galba... şapur şupur beni ye..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
MilleR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: arcane, 27 Aralık 2004 02:10 tarihinde demiş ki: korn - twist efsane sarkı bi kere o... :) vokal show.
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Faruk K - Azar Azar (Öyle bakmayın napiim bi ara kaptırmıştım işte.) Ajdar - Nane :D İsmail YK - Şapur Şupur / Üflesene kısacası hepsi ....... Lan bunlar gibiler yüsünden türkçe şarkı dinlemekten bıktım bea :lol:[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hippop , rap şarkılarının alayı..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kulağımdan öp beni hoşnut kaliim böle bi şarkı vardı bu işte hehe
Messor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bak kızım bu edi , bak kızım bu büdü.. istemiyoruuum babaaa![signature][hline]Harvester - Deadly one...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mustafa topaloğlu nun bir şarkısı vardı. uzaylı gibi giyinip klip çekmişti. o da süperdi.[signature][hline]Deli333
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 AHAHAHA okları ağzıyla tutuyordu AHAHAAHA Abuçiçiçiçiçiiiiiiiiiii abuçiçiiiiiiiiiiiii AHAHAHA[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: BlaCk_DmC, 27 Aralık 2004 02:07 tarihinde demiş ki: yapılan yeni bitme popçuların şarkılarının yarısından fazlasınıda katabılırsınız... +1 hepsi igrenc bana gore sacma sapan sozlerrrrr !!!!!!!!![signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
grizastes Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Ryan, 27 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: hippop , rap şarkılarının alayı.. Bi çok saçma şarkı olsada alayı demen benim garibime gitti.Çok kaliteli şarkılar var.Anlayabilene anlamda var.İlk önce düzgün bi dinleyin öle konusun.[signature][hline]Everytime I see you falling...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Electric six- Gay Bar[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Goering Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 evet süper şarkıydı efsane albüm "life is peachy"'den zaten başka albümlerini sevmem =) said: MilleR, 27 Aralık 2004 18:32 tarihinde demiş ki: said: arcane, 27 Aralık 2004 02:10 tarihinde demiş ki: korn - twist efsane sarkı bi kere o... :) vokal show. [signature][hline]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Şakşuka we Ornek muzıklerde Bethovın sarkısı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mfo - ali desidero ama super :) 24 saat dınlerım ınının ınının ınınnn[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Toledor, 28 Aralık 2004 15:21 tarihinde demiş ki:Abuçiçiçiçiçiiiiiiiiiii abuçiçiiiiiiiiiiiiio şarkı efsanedir.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
screamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ahö nün son muzicesi Sütaş Meyvelili Sütaş Meyvelili Sütaş Meyvelili Bu reklama ödülde verdiler kafayı yiyecem [signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 mayak bis AJDAR nane nane nane bundan sanane :D:D:D[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 gülşen-of of b.güneş-kamyon .................................................................... ...................................................................... ................................................................
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Nihat Doğan'ın bi şarkısı..Hani, ''ölürem kızlar naz eyleme'' şarkısını soleyen şahsiyet :)Ve onun yeni şarkısı Seni seve seve,çok seve seve seviyorum Seni bile bile,çok bile bile bilemiyorum Bu şarkıyı söylüyo sonra da ''işte mükemmel sözler yazdım'' edasıyla melankolik bir biçimde kafasını sallıyo,ağladı ağlayacak :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 29 Aralık 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
ege1903 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Ebemunkk, 27 Aralık 2004 14:08 tarihinde demiş ki: Zlad - Elektronik Supersonik ben ciddi ciddi dinliorum walla süper bence :D Hey baby wake up from your a-sleep We have arrived into the future and The whole world is become Elektronik Supersonik Hey baby ride me away we doesn't have much time My blue jeans is tight So onto my love rocket climb Inside tank of fuel is not fuel but love gerisi de böyle saçma sapan ahahaha warmı böle şarkı 10 numara üstüne tanımam??:-)))
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Zlad - Elektronik Supersonik ABIII AHHAHAHAHAHA. ULUDAĞDA HER GÜN DİNLİYORDUK BUNU AHAHHAHAHAA. Klibi üstelik hahahah. Elektronik, super sonik supersonik elektronik Hey baby...[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
crimS0n Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 puahah çok komedi klip sarkıda bomba tiplerde bomba!! :D[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Öne çıkan mesajlar