Wacky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Şu son hazırkart reklamına uyuz oluyorum. Kız pencereye koşarken ayağına çelme takıyım da duvara yapışsın istiyorum[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Wacky, 03 June 2003 22:04 tarihinde demiş ki: Şu son hazırkart reklamına uyuz oluyorum. Kız pencereye koşarken ayağına çelme takıyım da duvara yapışsın istiyorum[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! piskopat ne istiyon güzelim kızdan :) (aslında bende aynı fikirdeyim senle :) )[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Duvarda daha güzel duracağına inanıyorum[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Garantinin ajansına hastayım komple. Her işleri süper. Elidorun nazar kampanyası da başarılı.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 camlica gazoz ehue :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: daverc, 03 June 2003 22:19 tarihinde demiş ki: camlica gazoz ehue :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p harbi ha ordaki karıya hastatım abi tam bir afet[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 En sevdiklerim: HAni tık tık tık eyi günler Aganigi fındık ve nike reklamları en nefret ettiklerim şu 3 si hariç hepsi[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mavi Jeans'in Deniz Akkaya'nın poposunu gosterdii cok kusel mest oluyo insan. Onun dısında o turto mu turti mi onun kardeslii panda reklamı ( hani cocuk war sunu al bunu al benimkini al dio ya ) bi de su ideal karttaki herif war ya ekrana bisiler yazıyo felan acaip gıcık oluyom ona da ....[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: kermit_frog, 03 June 2003 22:20 tarihinde demiş ki: said: daverc, 03 June 2003 22:19 tarihinde demiş ki: camlica gazoz ehue :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p harbi ha ordaki karıya hastatım abi tam bir afet[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) ehe ben bide ordaki kopegin siritisina hasta oluyom yaw heuehue[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Freestyle reklamları da cok kusel eet ! Ya millet o sarkının adı ne solesenize indricem de .. Bomfunk'ın freestyle deil de oteki reklamlarda cıkan hani ?[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 abi vizyon bölümü wardı orası olmaz mıydı bu topice?[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Shubuo ve mavı harbı tav oluyorum yahu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Nikefreestyle Commercial arat[hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 kötü reklam çok var hmm bir bakalım blendax ların alayı shubuo lilly reklamı (zavallı çocuğun en yakın arkadaşıbir rulo tuvalet kağıdı!) ee gelelim hasta olduğum reklamlara oralet osman (bir klasik) tofita (Ayça Tekindor hastasıyım yıkılıyor!) bonus serisi[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 lilly aahah![hline]Bedava Plazma Ekran kazanmak için tıklayın, flash oyunlarında kazanın, ekranınızı alın!(Oyun Türkçedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bi terlik reklamı var fransızca bişi ler diyolar arkadaşa bi çevirsene dedim.. ''KOKULU GÜLZE AYAKLAR,yemek lazım'' diyolarmış.. Kustum Yane[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Qui, 03 June 2003 20:52 tarihinde demiş ki: Bu performansla yeni bir reklam bölümü actırıcaz heralde. Başınada Gülse Birsel'i mod yaparız hehe Valla yeni bir reklam bölümü açmamıza gerek yok zaten vizyon denilen bölümümüz aslında reklamları da kapsıyor. Sadece Rakkad arkadaşımız konuyu yanlış yerde açmış o kadar. Gülse Birsel' e gelince burada mod olmasına hiç gerek yok. Bence o kitap yazmaya ve GAG' ı sunmaya devam etmesi iyi olur. Tabii kocasını boşar da beni ailemden isterse o da çok hoş olabilir. O ayrıııııı :lol: [Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 June 2003 07:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 :) euheu[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar