LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 AMD'nin Mantle'nın performans kazancı işleri değiştirince Microsoft'ta bir anda bizi düşünüvermiş ve DirectX'i optimize etmeye karar vermişler. GDC'de duyurulacakmış planları. nVIDIA'da olaya atlayacaktır tabi ki. Ama işte haberin kaynağında da yazdığı gibi Microsoft "DirectX 12 ile gelecek ve sadece Windows 8'de çalışacak" gibi bir oyun yapabilir DirectX 10'da yaptığı gibi. http://www.dsogaming.com/news/directx-opengl-catching-up-with-mantle-will-offer-low-level-access-to-reduce-draw-overhead/ EDIT: Bunu niye bilgisayar oyunlarına attım yahu, Donanım & Yazılım var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 oyunları doğrudan ilgilendirdiği için kalmasında sakınca yok, mantle başlığı da burada açılmıştı zaten. hatta ben açmıştım sanırım bone'un ısrarıyla lol. etsinler ya optimize, o glide/opengl/directx kapışması günleri pek iyi değildi kullanıcı açısından. o kart bunu destekliyor, bu kart bunu desteklemiyor diye uğraşıyorduk. rekabet iyi ama "bizim oyunumuzda sadece bunun desteği var" deyince şuna buna exclusive olayı başlıyor, o da kullanıcı için iyi birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar