BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ayrıca yazmışlardırda zippoda ömür boyu garanti olayı var. Aldığın yer yapmasa fabrika yolla bize biz yeni gibin yapar yollarık geri kafasında felan.
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ARKadaşlar bir zippo alayım diyorum, sitesinde çok pahalı zippolar. Nereden uygun fiyatlı alabilirim? Gittigidiyor'a baktım fiyatlar daha uygundu.Tavsiye eder misiniz?
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 40 kere falan D&R dan aldim gitsen bulursun zippo tasini
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 zippo ne lan gecen burda 5 dolara satiyodu walmartta, tr de bunla mi sekil yapiyor millet lawl sigarayi birakmamis olsam alirdim isteyen varsa temmuzda getiririm %100 kar payi ile
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 zippolarımın birini hırsızlar çaldı, diğerini kürtler. aklıma geldi sinirlendim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Exodous said: Bunu kullanın gençler. Entel kızlar bunu kullanan erkekleri daha çok seviyor. Her taş, her benzin de gider. Muhtar çakmağı Bizde var lan bundan dededen kalma, fitil neyim var içinde benzin damlatıyon falan, saçmasapan zor kullanımı kokusu cabası. Sigara içsem kullanırdım gerçi arada şekil olsun diye sdf
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 çakmasını ayırt etcek kim var, zipponun
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 tablet ilaçlar gibi satılıyor. 20 tane falan var bir tablette, 2-3TL ye almıştım ben. noname
Öne çıkan mesajlar