Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Babama alayim diyorum, cok sigara iciyor. Kullanan var mi, ise yariyor mu cidden? Sigaradan cok nargileye benziyor diyorlar bir de, o kadar farkli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 1 yıldır sigara içmiyorum, eskiden 2 paket camel içerdim. 15 senenin sonunda bıraktım, sigaraya filtresiz bafra ile başladım. beni kestiğine göre herkesi keser... eRoll kullanıyorum, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?13,6683956,page=43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ben arkadaşta gördüm sigara içmiyorum bir 5 yıldır hoşuma gitti lan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 eRoll aldık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 red kiwi kullanıyorum 1 sene oldu sigarayı bırakalı 24mg den 18mg ye düşürdüm likiti çok güzel oluyor sorun yok sigarada aramıyorum hiç kesiyor valla gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar