Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesela? Domain gayet özgün gözüküyor bence, diğer alanlarda da bu performansı gösteriyorsun bence 2 seneye mersoya binersin.
Toprak911 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Kısmet inş. elimden geleni yapmaya çalışıyorum mutlaka eksiklerim vardır
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 http://www.babaoyun.net/wp-admin hazır kalıp bir site bu WP dediğimiz ... REKLAM güzel ama
Toprak911 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Hazır kalıp derken tema elbette ben yapmadım başka yerden temin ettim içindekileri ben koyuyorum oyun olsun haber bölümdekiler olsun şuana kadar gördüğünüz hangi site hazır kalıp kullanmıyor sanki her site açan siteyi baştan aşağı kendi yapmıyor heralde
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Fransuxa said: Ren said: Benim 3 buçuk yaşındaki torun bile sabah bakıyorum, odaya gelirken kapıyı çalıyor, "dedeciğim gelebilir miyim?' gel. Ondan sonra "koltuktan kalksana, babaoyun açsana' diyor. İnşallah bu istikbal çok daha farklı olacak, bu gençlik geleceğine sahip çıkacak. abi şunu ciddi ciddi okudum ahahahahha +1 dsfgjdflkgkljfk
Öne çıkan mesajlar