Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olum ben neden justin timberlake dinliyorum lan

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

benim şakam yok. justin timberlake çok iyi popçu. hatta görüyor ve yükseltiyorum aktör olarak da potansiyeli var. bieber tier falan denmiş o ney lan...

bieberin yanına yancı almadan tutan hiti yok. ki o hitler de hit değil zaten. onu da geçtim, daha şu yaşında darmadağın oldu velet. kontra atağa da çıkamıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

abartmadım ki iyidir dedim. serdar ortaç demek abartı olmuş esas. genre'nin kapasitesi belli demek zaten söylediğim lafa karşı gelmiyor ben kendi genresinde değerlendirilirse dedim zaten. gidip justin timberlake'i müziğin en başarılı isimleriyle bir tutmadık ki.

iyi işte adam, şarkıları falan dinletir kendini. sahne şovları iyi bu kadar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

senkodan metalikayla yeni tanışmış liseli yorumları. en metalci zamanlarımda alsancakta justin timberlake çaldı diye bi grubu yuhalamıştık. fsdf

pop klasmanında değerlendirildiğinde justin timberlake çok başarılı. sahne şovları da çok çok iyi.

natingelsmetırs diye grup var aslında
çok iyi.

abi görünen köy kılavuz istemez, kaliteli müzik fln yapmıyor adam
ha sahne şovu iyi, madonna gibi ona bişi demem.

pop müzik yapıyor işte, dinleniyor dans ediliyor, ama ortada bi sanat bi müzikal yetenek yok.

sağda solda bu adamın müziği ile dans ettiğim gibi serdarla, gülşenle fln da dans ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

pop müzik bir genre değil esasında

mesela türkiye'de pop arabesk-fantezi ile daha yakınken amerika'da son yıllarda r&b diyebiliriz pop müziğe.

r&b de gospel, blues, funk, hiphop gibi türlerden besleniyor

örneğin, beyonce'un justin'in yaptığı melismatikler (yani bir heceyi birden fazla nota ile nağmelendirmek) öyle basit bir iş değildir artı batı müziğinin yüzlerce yıllık birikiminden doğan bir şeydir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bendim.

senin sevdiğin müzikleri sevmediğim için banlanmam lazım garbege'dan haklısın.

pardon abi ben müzik bölümündeyiz sandım. ama öbür topikte çok haksızsın kusura bakma. sanat manat demişsin hani burada, benim sevdiğim müziğe değil sanata laf ettin orada :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...