LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BQeMxWjpr-Y& İlk başta garipsedim, sonuçta alıştığımız temadan uzaklaşmışlar. Chris'in sesinde oynama yapmasalar bile aynı havayı yakalayabilirlerdi diye düşünüyorum. Gerçi daha hiçbir bilgi yok, intro olma ihtimali de yüksek yani. Yalnız parçayı yine de çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 klasik coldplay şaşırtmadı ama dediğin gibi sesi elektronik yapmasalarmış daha da güzel olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kadın müziği gibi olmuş sonlarına doğru 80ler diskoya kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yine melankolinin dibine vurdurmuslar az mutlu biseyler artık ya çok değil hardest part, clocks gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 imogen heap'in tarzına benzettim..bence baya güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hatta çok iyi olmuş.. şimdi güzelce dl edip dinledim.. baya bomba olmuş.. dinledikce sevilir ... uzun yolda basıcan arkaya bunu.. akıcak yollar akıcakk sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bayıldım yahu parçaya, dinliyorum mütemadiyen :D. Ama hala "bu Coldplay değil pek" kafasıyla dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar