bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 wildstar sence böyle bir motora mı sahip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 pancar motor wildstar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 tadak tadak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 wow gibi wc3 motorunun geliştirilmişini kullanmadıkları aşikar ama wow vanilla da molten core yaparken lag olmuyordu bende pentium 2 vardı ekran kartı da 9550 idi galiba. bugün 4 çekirdekli multicore cpu lar, saniyede trilyon hesaplar yapan gpu lar varken benim görüşüme göre fps durumu artık bir sorun olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 alet spesifik bi problem olabilir. veya driver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 wow'un motoru reziller rezili bir motor gtx 680 kullanıyorum, şu an 10 yıl polishlenmiş haliyle, 25 man raidlerde fps aoe effectlerinden dolayı 20 lere kadar düşüyor. 2005'de 40 man raidlerde fps daha da kötüydü, bütün effectleri sonuna kadar kapatmana rağmen wildstar'ın performansını merak ediyorsanız 40 man raidlerinin videolar vs. var inceleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Sene 2014 abi 2004 grafikleriyle oyun yapiyorsan sorun cikmamasi lazim ki bende sikinti yok. Pc de eski yani. Kisisel pc sorunu kesin ki kimde var sorun ? :) 20fps gosteriyor ama rahatim demis belki fps yanlis gosteriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bu kadar yapabilmişler işte gariplerim ancak 2004 grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Eq2 iste :) Twist baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Zaten min 4 yıllık oyunun motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Oda dogru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 paladin kilikli kim var bunda melee healer.. solo icin hani dalalim zorda kalinca self heal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 eso dan kafa kaldirip pc mmo su oynamakda baska bir keyif be :) mouseee!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 housing i iyi kıvırırlarsa bayağı eğlenceli olur. bende bir support karakter geliştirebilirim zira eso da pvp dışında yapacak bişey kalmadı. archeage de geliyor gerçi 3-4 ay içerisinde, the repopulation var yağmaya başladı mmorpg ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 housing baya remote kalmış, öyle boş vakit geçirtir oyuna pek bir etkisi yok warplots dan umutluydum ama o da bg gibi bir şey çıktı kalıcı değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Housing etkisi yok derken evlerdeki eşya sayısına göre buff alıyorsun bildiğin Bende i5 2500k ve 550ti kart var. 50 ile 70 fps arasında alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 rested bonus, craft stations, resource nodes, raid/dungeon giriş noktaları, pve/pvp buffları vs. varda oyuna direkt olarak etki eden bir yapısı yok evin olmasa da olur yani tamamen keyfi ve çok minor bufflar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 bu arada dün engineer oynadım baya, kombat iyicene oturmuş, çok smoothtu, UI'de artık rahatsız etmiyor, 1.5 ay önceden düzgün bir release'e yaklaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kanuni said: pc mmo su oynamakda baska bir keyif be :) harbiden öyle. biraz takıldım şimdi fena değil oyun. etraf biraz fazla ıvır zıvır dolu ve renkli ama eso dan geldim diye öyle geliyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 fazla renkli baslari. sonradan daha bir ferahliyor sanki. ilk baslar vicik vicik civil civil ic ice. bogucu. oralari duzeltseler guzel olacak sanki. bir anda o kadar fazla konusma balonu bir suru gereksiz npc vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 gtx 660m var ben de randiman alamiyorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 İlk instancemı yaptım lvl 20. Bildiğin zor yaw 12312312 kere wipe yedik. Healer kafayı yer resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 şimdi oyunu nereden alıyoruz? kendi sitesinde standart digital edition 140tl ye geliyor. kinguin diye bir site var orada deluxe edition 110tl. kinguin'den alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 kinguinden gw2 ve RoS aldım öneririm sağlamdır, ama wildstar için yolladıkları key türkiyede işe yarar mı emin değiller. wildstara bu konuda ticekt atmamı hatta cevabı onlara da yollamamı istediler :D wildstardan cvp bekliyorum şu an. ben de kinguinden alıcam olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 geliyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar