Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçlarım seyrelmeye başladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
var mı önerebilceğiniz bir şey? jöle sürmeyi bıraktım zaten ama yavaş yavaş seyrlmeye başladı

ksıa m ıkestirsem ne yapsam[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
vurdur derim sıfıra[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 28 Aralık 2004 11:25 tarihinde demiş ki:
Welcome to real world :)

LoL, bende aynısı söyliyecektim.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
benim de açılıyor egos kullanıyorum ehaha[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
ya önerbileceğiniz bir şampuan falan var mı? provitamin b5 hesaaabı falan[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
ben dove kullanıyorum valla[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
Artık çözüm var ve her saça göre farklı ürün gerekiyor
Cilt doktorları var, saç üzerinde uzmanlaşmış. İstanbulda yaşıyorsan sıraselvilerde bir uzman var. Kadın saç üzerine üst ihtisas yapmış. Eski kemancı sırasında tabelalara bakarsan görürsün. Eski bir binada. İzmirde de var bir doktor.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Mesaj tarihi:
Aynı dertteyiz..Bi cildiyeye görün derim..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
Ben bir ara çok takmıştım o bakım malzemelerine saç için.. Ama vazgeçtim. Hiç bir şekilde engelleyemiyosun sadece yavaşlatabiliyosun.. Yani 2 sene saçım geç dökülcek diye avuç dolusu parada dökemem. Gitsin gökülsün banane.. Bi şampuanını alıodum 65 milyon mu neydi? Saç ektiririm daha iyi...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05
Mesaj tarihi:
2 yıldır jöle kullanmadığım halde hala saçlarım dökülüyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
  • Admin
Mesaj tarihi:
1-stres
2- saçların adam gibi yıkanmaması ve saç diplerinde oluşan sivilceler
3-kafa derisinin çok terlemesi
4-jöle vb kullandıktan sonra uzun süre saçta bekletilmesi
5-saçı sürekli değişik yönlere tarama ve şekil değiştirme

en önemlisi de zaten aileden gelen bir olaysa belli bir yaştan itibaren dökülmeye başlar durduramazsınız

ama şu 5 faktör e dikkat edin derim

ehem bissürü şey denedik zamanında yani feda ettik saçları fln ama nası dökülüyo örendikte :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
*
Mesaj tarihi:
Günde ortalama 50 tel saç kaybı normal sayılıyor diye duymuştum. Lakin saçlar iyice seyrelince bu 50 tele isim vermeye başlıyorsunuz. Ah ah ah, bugün de Veli, Hayri, Kemal, Mustafa... bizi terketti gibisinden.

Jöle kullanmak bu kayıpları arttırıyor, (doğru kullanmama durumunda tabiki) ama kullanmamak durdurmuyor.

O kadar da dert etmeyin kendinize, kel adamın karizması en güzel saçlı kişide yok. Bakın Dyna'ya. Yalan mı?

Edit: LoL Dyna sen ne zaman post attın. Çomak nerde çomak? :-P

[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 28 Aralık 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya of bugün sınıfa girdim ve 5 kiş iüzerime atlayıp saçlarıma clubber modeli yaptı:)[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
Cilt doktoruna gideceksin, o sana önerecek.

Jöle zaten yalan birşey ya, mahvediyor saçı, benim yanların açılmasının sebebi jöle.

Uzun saç dökülür olayı da yazış ya, kazıtanlarda bi fark olduğu yok sadece dökülen saç az geliyor gözüne, psikolojik bişi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tescilli Liv Kristine Hastası

1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Mesaj tarihi:
jole ile alakası yoktur bence. cunku ben 10 senedir hergun jole suruyom saclarıma daha hıc bi dokulme yasamadım. aman nazar degmesin

*!tahtaya vurur*[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 28 Aralık 2004 14:04 tarihinde demiş ki:

Uzun saç dökülür olayı da yazış ya, kazıtanlarda bi fark olduğu yok sadece dökülen saç az geliyor gözüne, psikolojik bişi =)

pent büyük ihtimal uzun saç eskisi kadar iyi beslenemiyor ve incelmeye başlıyor.bende öle oldu cünki. şimdi sabun getirttim taa köyden ona başlıycam.bu sabunun geldigi köyde 90 yaşında adamın saçları senden benden gür ve siyah hehehe[signature][hline]Deviant art gallery
my world my reality
  • Yeni Oluştur...