MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bu gece son kez ellerim kalemimle buluşuyor senin için... Bu gece son kez görüyorum seni damlalarda Sanki Tanrı da anladı seni unutmak istediğimi Ben bu kelimeleri yazarken gökyüzünde bir tek damla bırakmadı... Ama herşeye rağmen kendi gözyaşlarım var bende Seni unutmak o kadar da kolay değil ki... Gözlerim şişmeli, kendimden geçercesine ağlamalıyım. Neden mi? Ancak o zaman bir Nil boşaltabilirim kalbimden Kelimelerim bitti tükendi senin için. Artık yeni kelimelerin olacak Artık seni gözyaşlarımdan koruyabilecek yeni kelimelerin olacak Sadece şunu unutma... Bu Nil bitmedikçe gözyaşlarım sönmeyecek. Bu şiir Nil Ulus'a ithaf edilmiştir. 19/12/2004 00:21[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i] [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 19 Aralık 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 güzel. çok hoşuma gitti. tebrik ediyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 işte arkadaşlar gördüğünüz gibi her şey bitti. Mutlu bit mesini isterdim ama olmadı. eh artık yapacak birşey kalmadı herhalde.[signature][hline]Son K[/u]ez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 salla levie cim biri gider biri gelir.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 biri gelir biri gider vb döngü bu olmamalı ama.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çok güzel yazmıssın...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 tebrikler, çok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 işte güzel bir şiir..Hislerini direk dökmüşsün;harbi güzel[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 çok hoş tebrik ederim[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 levi tebrikler kardeşim...cidden öbür yazıdan sonra bu kadar kısa sürede bu kadar iyi bişi beklemiyodum. daha iyilerini bekliyorum...duygularını mükemmel ifade etmişsin. ki ben bile son iki dize hariç eleştiremeyeceğim. son iki dize sallanmış duygusu veriyo hafif ama hafif böle...tabi o kadar kusur kadı kızında da olur ki senin kadı kızı olma gibi bi durumun yok:))tekrar tebrikler..[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Çok hoş olmuş,tebrik ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar