Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 @fizban yok abi malesef, bu arada biz (Elazığ) ligin en iyi kontra takımlarından biriyiz, tello'nun gelişi de takımı bayağı toparladı. Deniz'in formu falan bayağı da arttı. Hani galibiyet çıkartamayız ama bir beraberlik falan sürpriz olmaz bana kalırsa. Fener de çok eksik var Fiz'in dediği gibi zaten oranları oynattıran da o Ayrıca Elazığ'ın formunu arttıran bir diğer unsur da resmen Bilica, ön liberoya koyduğundan beri Okan inanılmaz katkı alıyor. Adamın yeri meğerse tam orasıymış, boşu boşuna yıllarca stoper oynamış asdfasd
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 serdar gürler den çok korkuyorum. follofoş eder bizim solbekte kadlec oynarsa
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 fizban said: dark, uefa'nin sike takip hedesi sende mi var haci? bu arada totem degil, ciddiyim. elazig iceride iyi, biz disarida kotuyuz + cok eksik var. sakatlar sebebiyle cikacagimiz ilk 11 muhtemelen soyle: volkan - gg, bekir, kadlec, hasan ali - topal meireles alper - kuyt emenike caner ya da volkan - gg, bekir, kadlec, caner - topal meireles baroni - kuyt emenike alper ikincisi daha olasi, hasan ali'yi pek sevmiyo ersun niyeyse. her iki sekilde de bekir kadlec defansi neseli olacaktir. yedekler daha da neseli: mert, hasan ali, selcuk, salih, holmen, topuz. niye a2'den bi adam alinmaz, niye serdar konulmaz suraya anlamak mumkun degil. bir diger dizilis de soyle olabilir, ayni derece kotu olur. volkan - gg, bekir, topal, kadlec - baroni meireles alper - kuyt emenike caner Kalede volkanin oldugu her kadro kotu fb icin. Ayni zamanda turk futbolu icin de. Merte yazik.
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Elazığ rahat alır maçı, hatta ben ilk 10 dakikada gol atacaklarina bahse bile girerim. Fb gene strese girip sapmalar. 3-1 elazig
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 özel mesaj atan ilk 10 kişiye buzZzz gibi portakallı link vercem
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Şunu da koyalım. Son beş maçın performans tablosu; http://i.hizliresim.com/Krp6aP.jpg Elazığ'ın oranlarının düşmesinin sebebi asfsd O Karabük maçını da kazanırken kalleşliğe kurban gitmiştik...
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 12 tane falan atar böyle giderse maç
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kadlec yine kusursuz oynuyor sdfsdsfsf
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Fener bayağı iyi bastırıyor ya, izin verirse Elazığ çıkacak zaten farkında ablukaya aldı. Bu baskısı azalırsa Elazığ gelir atar bir tane de işte o süreye kadar yiyecek gibi sanki asdf
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 guzel bıraktı kenara ama ofsayt mı acaba dedirtti bana defanstan sekmesiyle. yok degilmis.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 İkinci yarı fener beşler
Öne çıkan mesajlar