Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bh nedir yenir mi???

lisantus

Öne çıkan mesajlar

Hehe, etik göreceli bir kavram.

Galakside bir BH nasıl gelişir, nasıl hayatta kalır, düşmanlarını nasıl avlar : http://web.paticik.com/swg/syf.php?id=316

2. yazı benim. İlki de gayet faydalı, ama biraz eski olduğu için artık doğru olmayan bölümleri var.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamı BH lıktan uzaklaştırmayın da.
Şimdi arkadaş, BH oyundaki en zevkli professiondur, bunu sana garanti ederim. Ama iyi paran ve malzemen olacak. Zaten verdiğim web sitesinde güzelce anlattım olayı. Üstüne melee BH san, (iyi pvp bilgin olduğunu, gerekli esya ve foodlarının olduğunu varsayıyorum) jedi padawanlar canını yarıya bile indiremez. Alt seviye Jedi Knightlarla kapışır, 2-3 kişilik dengeli bir grupla JK avlarsın.
Sen bakma bunlara =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya heyd, her başlıkta yapıyorsun şu saçmalığı.

Jedi Knight tabiki daha güçlü, burada saçma sapan yazı yazarak ve sırıtarak ne yapmaya çalışıyorsun? Jedi Knight olarak mı başlasın oyuna adam? Sen niye JK olmadın o halde?

Sert çıktım belki ama deli ediyorsun her BH başlığında beni, bi sataşma rahat dur iki saniye ya. BHlık hakkında bilmeden etmeden de yeni başlayan bir adamın fikir istediği topice yazı yazma.

Yetti artık.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

penth hep destek tam destek sana .) bh zevklidir ama ii bir sekilde kullanabilirsen bunu en ii oretecebilek kiside sanirim penth shuan tanidiklarim arasinda... hem herkes jedi olmaya calisirken avlicagin cok kisi olacak ki 1-2 ay icinde avlicaklarinizin sayisi baya bi hizli sekilde artacak yeni sistemde jedi olmaya calisanlarin hepsi olmak uzere shuan hepsi birden oluncada bh lara gun dogacak bu gidishle biraz sabir sadece bhlar icin...[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id
Nebula - Daywalker Uthmatar

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne dedim şimdi ya :D

kendi mesajındada aynı şey var benim mesajımdada.ayrıca seninde benim de ortak görüşüm BH oyunda çok ezik ve güçsüz. bunun sende biliyosun bende biliyorum. oyuna yeni başlayan birisininde bilmesinde hiç bi sakınca yok[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj tunch tarafından 26 Aralık 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ordan pistoleer i çıkar bak nooluyor o BH :) bunu anlatmaya çalışıyorum. bu arada ben hep carbineer+bh yi çok güçlü olarak düşünüyorum. pistoleer ın ataklarının çoğu buglıydı.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
---

Sosyal ağlarda paylaş

pistol rulz bence. Pistolu fulledim rifle falan çok kullanışsız ve yavaş gelio. Carbineye daha dokunmadım bile.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ranged BH hiçbir şekilde master ls padawan alamaz tek başına.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

bh la nasil olur bilmiyorum denemedim hich ama benim eski halimle gayet kolay oluyordu duelde jedi almak knight bir yada iki kez alabilmishtim yalniz knightlara karsi genelde bi yenilme oranim wardi :) eski skillerimi yazayim en iisi :)
Master Brawler Master Teras Kasi / Fencer defleri Sword defleri Pikeman defleri ... master brawlerin baya katkisi oluyordu ayrica intim 2 ve warcry 2 baya ii ishe yariyordu.[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterim şöyle, TKM, 4000 BH (Droid speed için 4 ü almak gerekli bence), 2200 medic (bundan tam emin değilim 2300 falan da olabilir, bilmiyorum) geri kalan da force reflex ile aldığım melee deflere gidiyor.

Etik metik olayına girip başlığı mahvetmeyelim, doğru yanlış demiyorum sırf o tartışma olmasın diye, ama kd+dizzy ile yerden jedi knight kaldırmayabiliyorum, bi yandan arkadan master rifleman arkadaş head hit3 çakıyor, adam ölüyor gayet.

Padawanları da kd+dizzy ile düşürerek unarmed dizzyler arasında unarmed hit3 veya headhit ile öldürüyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Ulen anamuhalefetler, yine noldu =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

abi penth bir numara BH dediği dedik kestiği kestiktir. penth BH hakkında bişey diyosa "he" deyip geçicem artık :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
---

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

Şu andan itibaren bu bölümde herhangi bir şekilde yardım amaçlı yazımı göremeyeceksiniz. Yaptığınız ayıptan başka birşey değil. Düşüncelerim hoşunuza gitmeyebilir, bunu ADAM gibi belirtirsiniz, hayhay derim. Ama nasibinizi almamışsınız bazı şeylerden.

Umarım şu ana kadar yazdıklarım bazılarına faydalı olabilmiştir. Salak salak konuşup da amaçsız ve yararsız zaman öldürmüyordum en azından, birilerine yardım etmeye çalışıyordum. Ama heves kalmayınca hiçbir şey olmuyor. Kutlarım.

Özel mesajdan sorusu olanlar sorabilir her zaman.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tescilli Liv Kristine Hastası

1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...