Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bh nedir yenir mi???

lisantus

Öne çıkan mesajlar

sen nasıl kendi çapında yardım ediyosan bizde " dediği yanlıştır hedehödö " diyoruz. bunda "küsücek" bişey yok yani. bu kadar için eişlemişse ama BH liğine laf edilmesi onu bilemem[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

Bak arkardasim bizim burda olma amacimiz gayemiz eglenmek - swg hakkinda iki rekat bisiler konusup zmn gecirmek , tecrübe aktarimi , alimi yapmak..
Simdi sen gelip -sadece komik olmak adina- söylenmis iki tane cümleyi saldiri olarak alip böyle abuk subuk konusucaksan , birak hic yazma cizme etme zaten ne kendini üz ne bizi..
Ha simdi konunun diger yönüne gelelim , bir bh sadece bh-tkm combosu ile keyifli anlar yasayabilir , ama sende takdir edersinki template i bitmis bir jedi hic bi sekilde stacksiz bir charla kolay kolay alinmaz..[olmaz olsun dotlar :)] ranged zaten hak getire %80 küsür block söz konusu.. tkm de dedigim gibi dizzy-kd-stun vs cikmazi icinde stacksiz.. dolasiyla mls nin yanindan bile gecse rakibin ben orda bir dur derim..
Her neyse konuyu kapattim.. Sanirim biraz alingan bi yapin var.. Biraz gülümseyerek dogru yönünden okumaya calis lütfen..
En azından kendi adıma kimseyi kırmak gibi bi niyetim yok..[signature][hline] -VA-
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Pistoleer'i istediğin kadar masterla. Ranged bir BH'ın teke tekte ls master bile değil LS 0044 olmuş bir Jedi'a karşı şansı pek yoktur. Hele Jedi Mind Buff'lı ise. Sadece degav degav deyip kendini avutur sonrada ölüp gidersin.

Benim BH Karakter BH 3/0/4/0-master pistoleer-Smuggler 0/0/4/0

Uzeimde bir suru pistol accuary ve speed attachmenti ve max 299 Geo sonic var.

LS 0044 jedi'a 10 atisimda ancak 2-3 vuruş yapabiliyorum. Eğer acemi bir Jedi değilse zaten mind heal almiş oluyor. Kısacası teke tek'de boyle bir jedi'i ben indiremiyorum.

Zaten belli bir surede oldurdun oldurdun. Aksi halde arkadaşları hemen yardıma geliyor. Ya imp olup imp jedi avlayacaksin ya da rebel olup rebel bunu önlemek içinde.

Ranged bir karakter ancak grup olduğunda işe yarar Jedi'a karşı. Bir tank eşliğinde.

TKM ve def stackli birine karşı (pikatte pie, syntsteak, Snow Cake gibi yiyecekler yemiş bir tkm stacker'a jedi kolay kolay bir şey yapamiyor çünkü) uzaktan iyi çalışır.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ranged bh işi biliyorsa mater ls padawanı alır.
Miss mi geçmemek istiyorsun ? air-cake i yiyeceksin, bodoz dalmadan önce carbine silahi uzaktan saldırıya geçeceksin, carbine silahinin speedinin çok hızlı olması lazım. Padawan senin yanına glene kadar sürekli bir fire knockdown bir underhand yapacaksın, pad yere çakıldığı zaman 500-1000 bin vuran llc çekilir yerden kalkana kadar 6 kere ates edilir 3 miss geçer 3 ü hedefe oturur ve hedef ölü..

Saygılarımla retired bounty hunter callawey :D[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse
www.babalarcortlamaz.com
Pa: Honor and Faith
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler,
Dediğiniz üzere karakteri pistoleerden brawlere çeviriyorum. Penth gibi bir has bh adamıda tkm gidiyorsa bizede aynısı düşer.
Birde burda birbirinizi yemeyin yaf :P[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...