nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bunlari bulabilecegim guzel bir site var mi? Besiktas ta kaliteli bir gym ariyorum. Kalite dedigim, ter kokmayan, tiklim tiklim olmayan, spor olayini cok buyutmeden yapabilecegim bir yer ariyorum. ha daha once gym e gitmedim :) ama bu aralar bakiyorum bir tane, ama guzel bulamadim. besiktas disinda var, ama useniyorum onlara gitmeye. kisacasi dostlar, ya bana internet sitesi, ya da besiktas merkez'de gym ismi verin.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Merkezde Well diye bir yer görmüştüm ama kapanış saatlerine doğru. Yoğunluk hakkında bir şey diyemeyeceğim.
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bugun gittim, bu tarifin 80% ine uyuyordu :)
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 akaretlerde şairler parkının karşısından içeriye doğru girince var bir tane sol tarafta adını unuttum aradığın kriterlere uyar mi bilmiyorum Beşiktaş diyince orası geldi aklıma
hunty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Kokan inlanlar var. Benim calistigim salonda bile 1-2 eleman denk geliyor surekli. Nefes alamiyorum ben cok daraliyorum.
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ulan terliyorsun: ne kokacak, menekşe mi?
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Her kokan da terlemez hacı. Bazı insanlar doğuştan ayaklı sucuk geziyor.
hunty Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Ter kokusu bir yana baska sorunlar da var. Mesela avrupada yasayan bir Turk olarak ben hala adaptasyon zorlugu cekiyorum. Bir avrupali gibi kayitsiz olamiyorum bazi seylere. Ben orada agirliklara asilirken yan odada bunu yaparlarsa cama vatoz gibi yapisirim tabi. http://www.youtube.com/watch?v=fNTzGR91X-k
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 of ulan ortama bak of of mmmhhhhhhhhhpppp
Öne çıkan mesajlar