Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Kaskosu

goldbären

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar teknoloji dostları,

vatanbilgisayardan online olarak aldığım dizüsüt elime ulaştı. ancak ne sitede olan ne de aklıma gelen bir durum olarak böyle bilgisayarın başıan bir şey gelirse diye kıllanmaya başladım şimdiden. bu işler için bir kasko var mı? vatanın kendi kaskosu yok aradım sordum yok dediler, teknosa gibi değilmiş.

su kola dökülünce çalınınca çat diye çıkarıp parasını veren olsa iyi olur tabi de, öyle olmasa da hiç değilse yüzüstü bırakmayacak bir öneriniz var mıdır.

iyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Evine yaptirdign sigortaya laptopi ekletebilirsin. Yanliz nelerin teminata giridigine iyicene ogrenmen lazim. Ayriyetten cihazin basina gelen her bir hasarda belli bir kesinti yapilir. Teknokask cepkask vs sigortalardada ayni sey gecerli. Sigorta yaptirmadan once maddeleri iyicene okuman lazim. Gerci okuyunca sigorta yaptirmaktan vazgececeksin muhtemelen.
Cok uber bir bilgisayar deilse bosver bence
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

asdafa ozi 4350'ye msi aldım ben de. ondan soruyodum

Aman abi ya iyi guzelde su gaming laptoplar 2.5 sene zor dayaniyor. Ben ya nisanda yada seneye artik bi masa ustu toplicam ama su nvidia surround u falan da dusunuyorum nessa yardimci oluyor sagolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...