goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Merhabalar teknoloji dostları, vatanbilgisayardan online olarak aldığım dizüsüt elime ulaştı. ancak ne sitede olan ne de aklıma gelen bir durum olarak böyle bilgisayarın başıan bir şey gelirse diye kıllanmaya başladım şimdiden. bu işler için bir kasko var mı? vatanın kendi kaskosu yok aradım sordum yok dediler, teknosa gibi değilmiş. su kola dökülünce çalınınca çat diye çıkarıp parasını veren olsa iyi olur tabi de, öyle olmasa da hiç değilse yüzüstü bırakmayacak bir öneriniz var mıdır. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 taşımışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 toshiba için var "no matter what" garantisi. ama hinliği var mıdır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 http://www.anadolusigorta.com.tr/tr/urunlerimiz/diger-urunler/muhendislik-sigortalari/elektronik-cihaz-sigortasi/elektronik-cihaz-sigortasi-genel-sartlari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 arkadaş konuya killer post atmışsın da sanki bu daha pahalı aletler içinmiş gibi geldi. daha pratiği var mı acaba :)))))99999999o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 http://www.teknokask.com/teknokask-hizmetler/teknokask-sigorta-hizmet-paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi sitede navigate ederken bile page not found hataları geliyor, tepeden teknokaska falan gir istersen. bi masa bi sandalye firma bunlar yardımcı olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 yok mu pahalı makinesi olan ya başka fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 gold demin bir tek bende mi " TAŞINDI " olarak gözüktü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 arada bi taşıyorlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Evine yaptirdign sigortaya laptopi ekletebilirsin. Yanliz nelerin teminata giridigine iyicene ogrenmen lazim. Ayriyetten cihazin basina gelen her bir hasarda belli bir kesinti yapilir. Teknokask cepkask vs sigortalardada ayni sey gecerli. Sigorta yaptirmadan once maddeleri iyicene okuman lazim. Gerci okuyunca sigorta yaptirmaktan vazgececeksin muhtemelen. Cok uber bir bilgisayar deilse bosver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 4.250 ye hata edip msi laptop almıştım o dönem bende araştırdım böyle cep telefonu gibi yok mu hacı dedim. Yoh gardaş ev için sigorta yaptırcan arada onuda yazdırcan dedi haa dedim geçtim. ( faturası varsa yoksa baş baş dediydi bide ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 asdafa ozi 4350'ye msi aldım ben de. ondan soruyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 o sigortalardan parayı 3 ayda zor alırsın gibime geliyor. Para tuzağı olarak görüyorum. Kola dökmeyiverin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 otobüslerde yolcunun bagajına bilet parası kadar ödeme yapılıyormuş kaybolursa hasar alırsa, daşşak geçer gibi bişey adeta. geçen yaz kasayı bagaja vermiştim iyi yırtmışım, aklınızda olsun bi koltukta ona alın yanınıza koyun asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 goldbären said: asdafa ozi 4350'ye msi aldım ben de. ondan soruyodum Aman abi ya iyi guzelde su gaming laptoplar 2.5 sene zor dayaniyor. Ben ya nisanda yada seneye artik bi masa ustu toplicam ama su nvidia surround u falan da dusunuyorum nessa yardimci oluyor sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar