Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 dres daha bi avrupa görmüş ifadesi ile özetledi olayı bende şöle söliyim ilişki öncesi kirchoff akımlar yasası [spo1=ha ne?]( bir kola giren akımlar çıkan akımlara eşittir)[/spo] ilişki anı süper pozisyon teoremi [spo2=ha ne?]( devreyi enine boyuna çözüp ters düz akımları toplarsın)[/spo] ilişki sonrası kısa devre [spo3=hö?]( devrenin işi bitmiştir en ufak bi etki yok dümdüz işlevsiz bir kablo görevi görür)[/spo][signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Kadını cinsel obje olarak gören hayvanlardan korumak için kızımın başkasıyla yaşamasına izin vermem. Sonuçta cinsel obje olarak görmeyen birisi kızımla zaten evlenir.[signature][hline]Deli333
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 senin kızın onu cinsel obje olarak gören birisi ile birliktelik yaşıyosa zaten sende sorun var demektir eğitememişsin yada kızın işi bitmiş format lzm[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: GeeM, 29 Aralık 2004 12:33 tarihinde demiş ki: oğlum istanbulu elden geçirebilir.. geçirmelidir. Ben kızımı, anamı,bacımı kıskanırım. babam annemi öpse yanımda bööle dellenirim. kızkardeşimi bi herifle elele görsem kendimi kontrol edemem. Ama başkasının kızkardeşiyle gayet hoş münasebetlerde bulunabilirim. Yapım bu.. dayanamiyorum. Geem, herkez böylede, işte bunu yazarlarsa modern olamayacaklarından korkuyorlar :) Modern Türkiye'nin modern hormon makinaları, yol verin gitsin :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Navyamphs, zaten tartışıyoruz özel mesajdan da, senle aynı görüşte olmayanlara saygı duy olur mu? Küçümser ve dalga geçer mesaj atmıyorum ben "kızların turşusu kurulmalı" diyenleri. Sen de atmazsan sevinirim, sürekli anlamsız göndermeler yapıyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Penthesilea, 29 Aralık 2004 12:38 tarihinde demiş ki: Navyamphs, zaten tartışıyoruz özel mesajdan da, senle aynı görüşte olmayanlara saygı duy olur mu? Küçümser ve dalga geçer mesaj atmıyorum ben "kızların turşusu kurulmalı" diyenleri. Sen de atmazsan sevinirim, sürekli anlamsız göndermeler yapıyorsun. Yok ortada farklı bir fikir yokki. Dediğim gibi sadece farklı tuşlara basıyoruz. Olay sadece çenede, yoksa iş icraata geldimi herkes aynı )[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
adonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Kızı olan bilir..... Şimdiden bişi demek zor.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
bayat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: 333, 29 Aralık 2004 12:33 tarihinde demiş ki: Kadını cinsel obje olarak gören hayvanlardan korumak için kızımın başkasıyla yaşamasına izin vermem. Sonuçta cinsel obje olarak görmeyen birisi kızımla zaten evlenir. Eheh, hadi bakalim, ben de diyorum ki ben bugune kadar birlikte yasadigim sevgililerimin hic birini cinsel obje olarak gormedim. Oyle gorsem niye beraber yasiyim zaten.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Absolut, 29 Aralık 2004 12:28 tarihinde demiş ki: Oğlumunda tabi ki başkasının kızıyla beraber yaşamsına izin vermem. Yani sorumluluk demektir birinin kızı ile yaşamak. Aynı şekilde kızım için ne düşünüyorsam oğlum için de aynı. Bekar evinde yaşasınlar ona birşey diyemem. Kendi ekonomik özgürlüklerini sağladıktan sonra isterse Uganda da yaşaşın bekar olarak ona karışmam. Buna laf edilemez tabiki, ben kız-erkek çocuk için farklı düşündüğünü anlamıştım yazdıklarından da ondan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: navyamphs, 29 Aralık 2004 12:40 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 29 Aralık 2004 12:38 tarihinde demiş ki: Navyamphs, zaten tartışıyoruz özel mesajdan da, senle aynı görüşte olmayanlara saygı duy olur mu? Küçümser ve dalga geçer mesaj atmıyorum ben "kızların turşusu kurulmalı" diyenleri. Sen de atmazsan sevinirim, sürekli anlamsız göndermeler yapıyorsun. Yok ortada farklı bir fikir yokki. Dediğim gibi sadece farklı tuşlara basıyoruz. Olay sadece çenede, yoksa iş icraata geldimi herkes aynı ) Şunu yapma işte olur mu? Format atıyorum artık, gelicem sora, yemeyin arada birbirinizi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen [Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Aralık 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aslında sosyetenin yeni trendi hayvani ve retro güdülerini itiraf etmekten çekinmeksizin toplum içinde dile getirmek. artık "moderniz biz aştık bunları" trendinden daha çok tutuyo.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Hazır burda aşılmışı varken, ne uğraşcam dimi :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: DynamicK, 29 Aralık 2004 12:35 tarihinde demiş ki: senin kızın onu cinsel obje olarak gören birisi ile birliktelik yaşıyosa zaten sende sorun var demektir eğitememişsin yada kızın işi bitmiş format lzm kızım bu kişinin amacını anlayana kadar kişi amacına ulaşmışsa sizin birlikte yaşama fikri çökermi?[signature][hline]Deli333
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 valla meendizlik de biyere kadar be dresim formüle döküyosda pratikte uygulamaya geçemiyos malum hammadde yok :) Sen kızına egitimi ver, kızın özel hayatı bir noktadan sonra artık onun kendi kararlarını alıp ayakları üstünde durması için sırf onu ilgilendiricek önemli bir nokta olucaktır. özel hayatında aldıgı kararlar daha sonradan pişmanlık yada mutluluk vericek olsada bu işlerden ders cıkartıp olgunluk la karşıladıkça kızın yaşamı boyunca onu ayakta tutmak ve yaşamı boyunca alacagı kararlarda kendi başına haraket edebilme yetenegi gelişmesi neticesinde daha güçlü olmasını destekleyecektir. ama tutup kızın herşeyine karışıp karar almasında en büyük etken sen olursan ozaman o kızın hayatta ayakta durabilmesi için daima yanında olman gerekicek ve ilerleyen yaşlarda sen bu dünyadan göçüp gittiginde onun üzerinde bırakacagı etki ve karar vermede yaşayacagı ikilem daha kötü sonuçlar doguracaktır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: DynamicK, 29 Aralık 2004 12:50 tarihinde demiş ki: ama tutup kızın herşeyine karışıp karar almasında en büyük etken sen olursan ozaman o kızın hayatta ayakta durabilmesi için daima yanında olman gerekicek ve ilerleyen yaşlarda sen bu dünyadan göçüp gittiginde onun üzerinde bırakacagı etki ve karar vermede yaşayacagı ikilem daha kötü sonuçlar doguracaktır bu olay sırf kız çocuklarına özel değil zaten. tüm çocukların genelinde var olan birşey. ebeveynler bazen sevgi yumağı olayını abartabiliyorlar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Tamam diyelimki türkiyede herkes böyle yaşıyor. Yenı doğacak nesiller bunu daha farklı anlayacak. Yani insanlar kendi işine geleni yapıcak. napıcak mesela. nasıl olsa büyüklerimiz yapıyor bizde şimdiden başlasak birşey olmaz diyerekten. konuşmalar şu şekilde erkek-anne ben kız arkadaşıma gidiyorum ders çalışcaz ( sene 2005) anne- tamam git. erkek- anne ben kız arkadaşıma maç yapmaya gidiyorum. ( sene 2030) anne- hö? yani şu an nasılki iki insanın birbiriyle yaşaması insanlara kötü gibi geliyorsa, ayıp gelıyorsa ileridede böyle olucak. çünkü şimdi etrafımıza baktığımızda çoğu kişi evlenmiş, bu şekilde birlikte yaşamamış. Doğal olarak direk evlenmek daha mantıklı gelebiliyor. diğer şekle geçtiğimiz zaman ise sonraki nesillerdede olay bunun tam tersi olucaktır. kısaca ortayı tutturmak zor :)[signature][hline]Deli333
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 @ saeros: evet de topicde genelde kız cocugun cinsel ilişki yaşaması için evlenmesi koşuluna vurgu yapıldıgından ona örnek verdim[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * [Bu mesaj DynamicK tarafından 29 Aralık 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Uzun süren ilişkisini evlilikle bitirsin, beraber yaşamak da neymiş :) Kavun mu ki bu karşındaki de dibini koklar gibi bir süre beraber yaşayalım bakalım beğenirsem evlenirim dicem :) Seviyorsam, mutluysam ve eminsem evlenirim ki evlendim. Beraber yaşasaydım eşimle gene evlenirdik herhalde ama gördüğünüz gibi emin konuşamıyorum. Çünkü bazı şeyler evliyken yaşanmalı, bazı şeyler ise bekarken yaşanmalı. Alaca karanlık kuşağı gibi birşey beraber yaşamak. Ne evlisin ne de bekar. Fakat tam bekar hayatı yaşayamazsın OYAR (bunu sadece cinsellik olarak değil arkadaşlarında çıkıp gezme, tatile gitme vs vs olarak da algılamak lazım) :) tam evlilik hayatı da yaşayamazsın çünkü evli değilsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Mino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Evlenme olayı o kadar kolay değil. Boşanma hiç değil. Evlenirim olmazsa boşanırım triplerine girmek kolay tabi. Ama kazın ayağı öyle değil. Getirdiği bunalımlar bir yana, davalarda ne kadar sürüneceğinizi düşünün. Annem ve babamınki 6 seneyi geçti hak hukuk olaylarından dolayı. Baba tarafı yuvayı yıkıp haksız olmasına rağmen... Bir yerden sonra delirmeniz söz konusu... Nedense çoğunluk hayal kurup gaza gelip hemen evlenmeye kalkıyor. Evlilik çoğu insanın hayal ettiği gibi gelinlik damatlıktan ibaret bir şey değil. Kalan ömrünüzü birlikte geçireceksiniz. Aynı evi paylaşacaksınız. Bütün kararları müşterek vereceksiniz. Dolayısıyla evlilik öncesi onu tam anlamıyla tanımak gerekir. Nedense yurdum insanı çoğunlukla evlilik sürecinden bıkmış olmasına rağmen gençleri bu kısırdöngüye alet etmeye meyilli. Emin olun evlenmek, çoluk çocuğa karışmak cesaret isteyen bir olay. Evlilik, gerekli kriterleri teker teker analiz etmeden asla adım atılmaması gereken bir müessese. Ayrıca hayatta yapmak istediğiniz bir şey kalmamalı ve gerekli hayat doygunluğunu sağlamış olmalısınız. Yoksa benim peder gibi 40 yaşında orta yaş krizine girip genç kız peşinde koşan, motor alma sevdasına tutuşup mıcırlı yolda patlayan biri haline gelirsiniz benden söylemesi. İnanın o durumda olmak istemezsiniz.
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 evli kimliği altında beraberce bi çatı altına girdiğinde, bekar girmekten farklı olaraktan iki insanında sorumlulukları ve beraberce yürütmek zorunda oldukları bi kurum vardır. Fekat kişiler bekarken bi çatı altına girildiğinde "nası olsa trial bu" diyerekten bi takım sorumluluklar halı altına süpürülüp kaçınılmak istenir. Yani evliliğin denemesi olmaz.Yaşamadan bilinmez. O kimlik altına girmeden deneme yapmaya çalışmak boşa kürek çekmektir. (Benim anam bacım kızım kuzinim yapamaz zaten o ayrı.)[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ben anlaştım hanımla 35imde ve 45imde yoldan çıkıcam. Ama sonra tekrar gerşi gelicem 1-2 gün en fazla. O da tabi canım olur sen merak etme. Yeterki haber ver bana dedi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 29 Aralık 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 evlilik kafada olur kağıt üstündeki evlilik aşk degil şirkettir.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bi de şu var, evlenmek isteyeceğin insanı bir görüşte anlarsın gibi geliyo. Benim için olay böyle en azından. Bi insanı görüp "işte ben bu zat-ı muhtereme ömrümün kalanını ne pahasına olursa olsun adamaya, gücüm elverdiğince onu mutlu etmeye çalışacağıma, ağlasa yüreğimin dayanmayacağına, gülse içimde yağlarımın eriyeceğine karar verdim" diycem ben büyük ihtimalle.[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
bayat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Oymadi beni hic?[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Valla bu lafı diyen kimse kesin evlenmemk için kızı kandırırken demiş başka şey değil. Çıkıp biri de desin bana ben evliyim ama evlilik cüzdanımız resmen yok diye. Ha varsa buyursun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar