DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Evet sorum başlıktada belirttiğim gibi ve neden yaşamalıdır/yaşamamalıdır?[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bence yaşayabilir sorun olmaz benim için ama benim kızım böyle bir taleple gelirse kabul etmem =) (nedeni türkiyede yaşadığımız için)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Evlenmeden önce çift kesinlikle birlikte yaşamalıdır, yaşamamışsa çüştür, ohadır.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hatta evlenmemeli hep birlikte yaşamalı...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bence sadece birlikte yaşanmalıdır..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bence başka bir yerden başlamalı, evlenmek nedir?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bence ya$amamalidir, cunku 7/24 ayni zamanda gecirdiginiz insandan bir zamandan sonra sIkIlabilirsiniz.. diye du$unuyorum.[signature][hline]a.k.a Drunken
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yaşamalıdır tabiki de. sonuçta evlendiklerinde ne hale geleceklerini önceden görmek büyük bir (aslında o kadar da büyük değil ama) hata yapmalarını önleyebilir.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 evlenmeden birlikte yaşamanında yaşamamanında dezavantajları olabilir bence. kısa kısa örnek vereyim. birlikte yaşadıktan bi süre sonra evlenirlerse çabuk sıkılabilirler. birlikte yaşamadan evlenirlerse birbirlerini birlikte yaşarken tanıyacaklarından soğuyadabilirler. mesela kız gece zort zort atıyodur birlikte yaşamadan bilemezsin bi evlenirsin doğal gaz rafinerisiyle evlenmişsin.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 iki tarafta istiyorsa yasar[signature][hline]shinsetsu desu..
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ben izin veririm kızıma oğluma banane de zaten tr de birlikte yaşayan çok var türk aile yapısı fln kolpa olmuş yalan olmuş[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yaşamalıdır, eğer sıkılacaksa evlenmeden önce sıkılmalıdır. yoksa öteki türlü boşanmaydı bilmemneydi sorun olur, hem kişi hem sevgili hem de aileler yıpranır yazık olur.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Dmx, 29 Aralık 2004 00:14 tarihinde demiş ki: bence ya$amamalidir, cunku 7/24 ayni zamanda gecirdiginiz insandan bir zamandan sonra sIkIlabilirsiniz.. diye du$unuyorum. e öyle olacaksa niye evleneceksin zaten. hem görmüş olursun evlenmeden önce bu kişiden sıkılıyor muyum diye.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ... [Bu mesaj flameeye tarafından 29 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bi kere birlikte yaşadıktan sonra evlenirsen en ufak bi tartışmada "sen evlenmeden önce böle değildin!" sözlerine hedef tutulursun gibime geliyor.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Fistan, 29 Aralık 2004 00:14 tarihinde demiş ki: mesela kız gece zort zort atıyodur birlikte yaşamadan bilemezsin bi evlenirsin doğal gaz rafinerisiyle evlenmişsin. fistan gece gece yardın beni zaten sarhoşum.. off be efkarlıyımda çok saol valla. taksime çıkmadan oldurdun beni.. edit: halen gülüom okudukça ahahahah lol süper[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 29 Aralık 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Tabikide yaşamalıdır ve bütün herşeyide paylaşmaları gerekir.Sonuçta düşünsenize bütün bir ömrünüzü onunla birlikte geçiriceksiniz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 arkadaş sanırım "aynı evde yaşamak" olarak sormak istemiş.Yoksa beşik kerkmesine felan giriyor olay :D[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hayır yaşamamalıdır. Bazı şeyleri evlendikten sonra yaşamak çok daha güzel olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Evet aynı evde yaşamak anlamında sordum beşik kertmesi aklıma gelmedide biran[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Kesinlikle yaşamalıdır. Türkiyedeki birçok ailevi sorunlarda çiftlerin evlilikten önce birbirleriyle yaşamamalarından kaynaklanıyor.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 spawn ne gibi sorunlar örnek verirmisin?[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ya abso, allah için sende biliosundur evlendikten sonra birçok şey farklı gelio. Belki sende olmasa bile genel olarak bole... Ben evlenme taraftarı deilim. Ama evlenenelere de karşı deilim. O benim hayat görüşümün bir parçası.. Fakat birlikte yaşamak gerçekten karşındakini tanıma fırsatı veriyor. Evlilik kutsal bir olay buna inanıyorum. Ama bir gece beraber geçirdiğin bir kızın bile çok farklı yönelrini keşfediyosun. Bazen hiçde ummadığın gibi çıkıo... Bu yüzden birlikte yaşamak bir süre bence yararlı..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Mino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 İnsanların birbirini tanıma açısından yaşamalıdır diyorum. Hayatınızı her yönüyle tanımadığınız biriyle birleştiremezsiniz... Aksi takdirde kısa ya da uzun vadede iki taraf da yıpranır.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Absolut, 29 Aralık 2004 00:36 tarihinde demiş ki: Hayır yaşamamalıdır. Bazı şeyleri evlendikten sonra yaşamak çok daha güzel olur. Bazı şeylerden kastın nedir hoca ?[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Öne çıkan mesajlar