xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Eastleigh's got talent (Knock Down - Alesha Dixon Version) The real song she dances to ! http://www.youtube.com/watch?v=3qqhwjHi5z0 cok iyi ya :) gizli kaydedilmis sonradan sarkiyi bulmuslar diyolar, bilmiyorum ne kadar dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 belediye otobüsünde bedava wifi var. o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hangi hat o öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ne güzel insansın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 haha süper. toplu taşıma araçlarına kulaklık takmadan binmem, bindiğimde de bazen böyle iki kafamı sallıyorum bir şarkıda nerede olduğumu unutup, sonra insanların alien görmüş gibi bakışlarıyla kendime geliyorum. tombik ablayla aramda bir bağ oluştu sanki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Şişmanların dans etmeye hakkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Alesha Dixon çok iyi hatun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar