inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bir kaç aydır araştırıyorum nereden alabilirim diye. Filmekipmanları sitesi ile konuştum onlar getirtebileceklerini söylediler fakat minimum 3 ay beklemem gerekiyormuş muş muş. Üzerine koydukları 600 dolarlık kar da cabası belki şimdi daha fazladır idk. Nereden alabilirim bu kamerayı veyahut getirtmeye kalksam nasıl bir yol izlemem gerekir? Bir de hexacopter/octocopter arıyorum. Malum dji phantom fiyatları ülkemizde tavan olduğundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 amerikadan arkadas edinir lan insan 600 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 darqainu'ya sor getirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 dinimizde kara büyü haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hexacopter'leri bilen yok mu peki? Koskoca paticik'te bu kadar az mıyız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar