Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 21. Hafta: MP Antalyaspor - Galatasaray | 17 Şubat 2014 Pazartesi - 20.00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

ahmet çakar : mactan önce hakemi etki altına almak icin acıklama yapan Unal Aysal ve yanındaki çok bilmişler, emrenin kufurunu alvesin pozisyonunu resmi siteden konusanlar, adamsanız, şerefliyseniz bu gece rakibe dirsek atan kırmızı alması gereken, hakeme alenen kufur eden burak icin de resmi siteden bir özür yazısı yayınlayın, ama yayınlayamazsınız.

şu adamı gunahım kadar sevmem ama sen gidip resmi siteden boyle acıklamalar yaparsan, boyle 3 kurusluk ahmet çakarda 70 milyonun onunde adamlıgınızı şerefinizi sorgulayarak sokar lafı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bilindiği üzere yayıncı kuruluşun asli görevi, sahada oynanan futbolu ve futbolun güzelliklerini, yansız ve eşit olarak sergilemek ve milyonlara sunmaktır.

Bununla birlikte, dün oynadığımız müsabakada görüldüğü üzere;

Kaptanımız Emre Belözoğlu ve cezası dolayısıyla maçı, stattaki 52 bin taraftarımızdan biri olarak tribünde izleyen futbolcumuz Caner Erkin,

‘operasyonel’ bir yayıncılık anlayışı ile kamuoyu önünde linç edilmeye çalışılmıştır.

sizinkiler yine açıklama yapsın o zaman gfsdgfds
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

ahmet çakar : mactan önce hakemi etki altına almak icin acıklama yapan Unal Aysal ve yanındaki çok bilmişler, emrenin kufurunu alvesin pozisyonunu resmi siteden konusanlar, adamsanız, şerefliyseniz bu gece rakibe dirsek atan kırmızı alması gereken, hakeme alenen kufur eden burak icin de resmi siteden bir özür yazısı yayınlayın, ama yayınlayamazsınız.

şu adamı gunahım kadar sevmem ama sen gidip resmi siteden boyle acıklamalar yaparsan, boyle 3 kurusluk ahmet çakarda 70 milyonun onunde adamlıgınızı şerefinizi sorgulayarak sokar lafı.

adam değilsiniz demiyorum, adamsanız diyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

şimdi birazdan resmi sitelerden GS FB tartısmasını yorumlayacaklarmış, ulan ekrana bakıyorum 5 tane şerefsiz goygoycuya rant vermekten baska bi boka yaramayacak ilkokul seviyesi acıklamaları.

Aciklamalri yayinlayan yazdiran basin sozculeri cok farkli degil ki tvde bagiranlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...