jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hayır benide başlattı yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Abi format su bi takim seciosun sonra ne olursa olsun o takim kazanmali ve hakki yeniyor seklinde davraniosun. Tanidigin akraban falan futbolcuysa 4 argumandan biri de o oluyor. Simdi baslayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 DoruK said: hırsız niye abi şampiyonlar ligi paranızı cukkaladı diye mi yok, senin benim ve devletimiz gibi kerizlere 1 tl lik elektrigi 3 katına iteledigi icin. sozlesmenin degismesine, fiyatın biraz daha uygun hale gelmesine izin vermedigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Kendi elektriğinizi kendiniz üretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 taptığınız markus merk burak için kırmızı kart dedi.. hadin iyi geceler biz futbolu bilmiyoruz da adam hakem işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 tatlı rüyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Niye tapalım lan elin almanına. Alman mühendis olsa tapayım, alman hakemin neyine tapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Laf sokma da su sekilde senin takimi hakli cikaracsk argumani soyleyen hakli digerleri objektif degil ve futboldan anlamiyor. Gerisini kendin Keşfet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kermit said: wow :D ahaha ulan ben de actim dun. 15 dakka ekrana baktim bu ne lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Zegna said: DoruK said: hırsız niye abi şampiyonlar ligi paranızı cukkaladı diye mi yok, senin benim ve devletimiz gibi kerizlere 1 tl lik elektrigi 3 katına iteledigi icin. aziz yıldırımda eroin ve silahları çok pahalıya satıyo abi. nijeryadan 3 e aldığımı burda 70e alıyorum. insaf yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben beşiktaşı seçtim mesela racial olarak hakkımız mı yencek bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 AHAHAHHAHAHAHA markus da markus diyen biri vardi, bulun getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Marcusa bu konuda katilmiyorum eski hakem diye herseyi dogru yorumlayacak degil hih!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 markustan soyle bir acıklama bekleniyordu aslında : arkadan gelen ve hızını alamayan antalyaspor oyuncusu, kısa boylu olması nedeniyle buragın dirsek hizasında bulunarak buraga carpmıstır. kart yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 jacabo said: ben beşiktaşı seçtim mesela racial olarak hakkımız mı yencek bundan sonrayoo ama oyleymis gibi davranip tum kalbinle inanmalisin, arkada da ferdi tayfur calacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kaptana yuzde yuz katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 elindede tiner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 jacabo said: ben beşiktaşı seçtim mesela racial olarak hakkımız mı yencek bundan sonra yok herkesinki hep yeniyor brsiktasin biraz dsha cok sadece ama unutma besiktasli olarak semt cok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 "telles solda oynatırsan emre çolak bile değil" -sinan engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bu arada daha ozeti izlemedim ama twitterda antalyanın gol ofsaytsa GS nin ki de ofsayt deniyor pozisyonlar aynıymış mış? nedir bilen yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 oyle bi denklem yok abi, kimyasal reaksiyon yapmiyoruz sagli sollu esitlicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hangi golki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 antu okuyup buraya paslamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Marcusu hiza olarak alırsak besiktas macinin da tekrarlanmamasi gerekiyor. O yuzden burakin yaptığı kirmizi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 umut olamaz burakta olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar