madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 tabiki adamın kendi keyfi kendi bilir. ama aynı zamanda benim seyir zevkim. sonucta bu adam bir entertainer baktıgın zaman. ve bu entertainmentı saglayabilmesi icin gerekli seyleri yapmamaya baslaması ve performansını kotuye goturmesi ya da olabileceginden daha kotu bir performans gostermesi o performansı izlemek icin bilet tv x y z olarak para odemiş "ben"i mutsuz edecektir sonucta. ve bu bir nevi yaptıgı işe saygısızlıktır. "ya genc cocuk olacak okadar" "eglenmeyecekler mi" "sahada kostuktan sonra gerisi beni ilgilendirmez" şeklindeki bu duruma uydurulan kılıfları ben anlamıyorum. anlatamazsınız dedigim seyler bu kılıflar. Tabiki kendi parası kendi zamanı kendi yetenegi "ben yarından itibaren top oynamıyorum" dese kim ne diyebilir.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 adamlar süperstar mertebesinde itibar görüyor kıçını kırıp kurt seyit ve şura mı izleyecek akşamları?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 DarKRideR said: O masada Fernandes, Motta, Veli, Frei, Emenike, Webo, Almeida ve Töre varmış futbol camiiasından. Emenike mi? Sen ne diyin kurban, ne işi var bizim kara boğamızın sizin itin kopuğun arasında sdf Allah korumuş iyi bari
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: DarKRideR said: O masada Fernandes, Motta, Veli, Frei, Emenike, Webo, Almeida ve Töre varmış futbol camiiasından. Emenike mi? Sen ne diyin kurban, ne işi var bizim kara boğamızın sizin itin kopuğun arasında sdf Allah korumuş iyi bari Webo'yu niye es geçtin lan kıymet bilmez herif
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 webo benfica deplasmanında sarı kart cezalısı olmayıp oynasaydı şu an avrupa ligi şampiyonu veya finalisti titrimiz olacaktı. ah ulan webo.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 gittikleri mekan nasıl bir yer ki, değer mi bu kadar tantanaya
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Biyik said: webo benfica deplasmanında sarı kart cezalısı olmayıp oynasaydı şu an avrupa ligi şampiyonu veya finalisti titrimiz olacaktı. ah ulan webo. gidiyordunuuuzz amsterdamaaa
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 nerede duyduğumu hatırlamıyorum biri demişti, "futbolcu olmasa, uzman çavuş veya polis olacak adamlara bu kadar para verirsen..." tc eğitimim sistemi yok ama ahlaki sistemi de yok oldu maalesef, bunu da yapan muhafazakar sağ partiler...
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 futbolculara para vermesek zaten ahlakımız tavan yapacak, herkes birbirine saygılı olacak ve çırılçıplak kırlarda koşturacaz.
µh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 gerizekalı futbolcuları savunmak çok fena
unity Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 $ike bunlarda. silah bunlarda. mafya bunlarda. tesvik bunlarda. hakem odasi basmak bunlarda ... nasil takimlarsiniz olm siz. nasil takimlari destekliyorsunuz. bence besiktas ve fenerbahce kapatilmali.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 futbol topiğine girince buna dönüşüyosun http://2.bp.blogspot.com/_5TObswP50jw/S654jBltowI/AAAAAAAABWs/3jIZ0EcU89A/s1600/adnan+polat.jpg
oldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 düzende bir sıkıntı yok aynı yetenekte olup bu tür hareketleri yapmayanlar kazandıkları paraya muhtemelen 1 sıfır daha fazla faln koyuyor.Bunlar kendilerine bakmadıkları içn cok daha az kazanıyor ve futbol yasantısı daha kısa ve daha kötü takımlarda geciyor.Hatta kendi yeteneklerinden cok daha geride olan adamlardan forma alamıyorlar . Ha para o kadar büyükki bir sıfır silsen ne farkedecek dersen o kadar param yok bilemicem artık
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Q7nin Türkü bu herif, İngilterede Almanyada takım oyununu öğrenemediyse daha cacık olmaz bundan. Alanın elinde patlar 2-3 sene sonra üç kuruşa Bursaya falan zor satar.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Cons said: Biyik said: webo benfica deplasmanında sarı kart cezalısı olmayıp oynasaydı şu an avrupa ligi şampiyonu veya finalisti titrimiz olacaktı. ah ulan webo. gidiyordunuuuzz amsterdamaaa şu iti niye banlamıyorlar yahu
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Theridone said: Cons said: Biyik said: webo benfica deplasmanında sarı kart cezalısı olmayıp oynasaydı şu an avrupa ligi şampiyonu veya finalisti titrimiz olacaktı. ah ulan webo. gidiyordunuuuzz amsterdamaaa şu iti niye banlamıyorlar yahu banladılar işte 1.5 gün yetmedimi zaaa
Öne çıkan mesajlar