Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökhan Töre'yi kim alır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabiki adamın kendi keyfi kendi bilir. ama aynı zamanda benim seyir zevkim. sonucta bu adam bir entertainer baktıgın zaman. ve bu entertainmentı saglayabilmesi icin gerekli seyleri yapmamaya baslaması ve performansını kotuye goturmesi ya da olabileceginden daha kotu bir performans gostermesi o performansı izlemek icin bilet tv x y z olarak para odemiş "ben"i mutsuz edecektir sonucta. ve bu bir nevi yaptıgı işe saygısızlıktır. "ya genc cocuk olacak okadar" "eglenmeyecekler mi" "sahada kostuktan sonra gerisi beni ilgilendirmez" şeklindeki bu duruma uydurulan kılıfları ben anlamıyorum. anlatamazsınız dedigim seyler bu kılıflar. Tabiki kendi parası kendi zamanı kendi yetenegi "ben yarından itibaren top oynamıyorum" dese kim ne diyebilir.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

O masada Fernandes, Motta, Veli, Frei, Emenike, Webo, Almeida ve Töre varmış futbol camiiasından.

Emenike mi? Sen ne diyin kurban, ne işi var bizim kara boğamızın sizin itin kopuğun arasında sdf Allah korumuş iyi bari
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

DarKRideR said:

O masada Fernandes, Motta, Veli, Frei, Emenike, Webo, Almeida ve Töre varmış futbol camiiasından.

Emenike mi? Sen ne diyin kurban, ne işi var bizim kara boğamızın sizin itin kopuğun arasında sdf Allah korumuş iyi bari

Webo'yu niye es geçtin lan kıymet bilmez herif
Mesaj tarihi:
Biyik said:

webo benfica deplasmanında sarı kart cezalısı olmayıp oynasaydı şu an avrupa ligi şampiyonu veya finalisti titrimiz olacaktı. ah ulan webo.

gidiyordunuuuzz amsterdamaaa
Mesaj tarihi:
nerede duyduğumu hatırlamıyorum biri demişti,

"futbolcu olmasa, uzman çavuş veya polis olacak adamlara bu kadar para verirsen..."

tc eğitimim sistemi yok ama ahlaki sistemi de yok oldu maalesef, bunu da yapan muhafazakar sağ partiler...
Mesaj tarihi:
$ike bunlarda. silah bunlarda. mafya bunlarda. tesvik bunlarda. hakem odasi basmak bunlarda ...

nasil takimlarsiniz olm siz. nasil takimlari destekliyorsunuz. bence besiktas ve fenerbahce kapatilmali.
Mesaj tarihi:
düzende bir sıkıntı yok aynı yetenekte olup bu tür hareketleri yapmayanlar kazandıkları paraya muhtemelen 1 sıfır daha fazla faln koyuyor.Bunlar kendilerine bakmadıkları içn cok daha az kazanıyor ve futbol yasantısı daha kısa ve daha kötü takımlarda geciyor.Hatta kendi yeteneklerinden cok daha geride olan adamlardan forma alamıyorlar . Ha para o kadar büyükki bir sıfır silsen ne farkedecek dersen o kadar param yok bilemicem artık
Mesaj tarihi:
Cons said:

Biyik said:

webo benfica deplasmanında sarı kart cezalısı olmayıp oynasaydı şu an avrupa ligi şampiyonu veya finalisti titrimiz olacaktı. ah ulan webo.

şu iti niye banlamıyorlar yahu
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Cons said:

Biyik said:

şu iti niye banlamıyorlar yahu

banladılar işte 1.5 gün yetmedimi zaaa
  • Yeni Oluştur...