Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 eğlenmek suç mu? antrenmana çıkmıyorsa, maçta oynamıyorsa kapının önüne koyarsın o ayrı. ama eşek kadar olmuş adama da yular takamazsın.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi olayı abartıyorsunuz. hiç mi sabaha kadar eğlenip işe okula gitmediniz ? finalden 1 önceki gün sabahlara kadar dota-fifa yapıp boş kağıt vermediniz ? hiç mi 3e 5e kadar içip okula-işe akşamdan kalma gitmediniz ? bu adam 21 yaşında ya, benden küçük yani. genç daha yiyecek içecek gezecek, eğer sahada elinden geleni yapıyorsa bize ne. yapmıyorsa da bunu değerlendirecek biz değiliz biliç var orda. formsuz ise 2 hafta çeker kenara adam akıllanır dikkat eder. eğer zaten oynuyorsa gezip eğlensin işini yaptıktan sonra np
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bence haksızsın. o milyonlarca gence örnek olması gereken bir ilah. kutsal ayaklara sahip milyon euroluk futbolcu. onun tesislerde saat 10'da yatıp sabah 6'da kalkıp takımına, vatanına, milletine hayırlı bir futbolcu olarak disiplinli bir şekilde idman yapması lazım.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ironisi bile midemi bulandırdı ben kaçıyorum
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ondan sonra 30 undan sonra niye türk futbolcular kondisyon tutmuyor
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 applev0dka said: abi olayı abartıyorsunuz. hiç mi sabaha kadar eğlenip işe okula gitmediniz ? finalden 1 önceki gün sabahlara kadar dota-fifa yapıp boş kağıt vermediniz ? hiç mi 3e 5e kadar içip okula-işe akşamdan kalma gitmediniz ? bu adam 21 yaşında ya, benden küçük yani. genç daha yiyecek içecek gezecek, eğer sahada elinden geleni yapıyorsa bize ne. yapmıyorsa da bunu değerlendirecek biz değiliz biliç var orda. formsuz ise 2 hafta çeker kenara adam akıllanır dikkat eder. eğer zaten oynuyorsa gezip eğlensin işini yaptıktan sonra np Abi ben boş kağıt verip sınava girdiysem sonuçlarını göze almışım demektir. Hoca beni finale, büte almasa siktir çekse sesim çıkmaz. Ha keza diyorlar ki hiç mi işe sabahlayıp gitmediniz. Hani atıyorum benim şirket çok önemli bir mali dönemden geçiyor. Ben gece eğlendim, içtim, sıçtım 2 saat uykuyla işe gittim. Kafa bir dünya, hadi içkiyi at yine de uykusuzuzum. Bir hata yaptım, önemli sorunlar çıktı. Patron siktir çekip kapıya koysa beni kime ne diyebilirim? Ben Gökhan'a eğlenmesin, sabahlamasın da demedim zaten önceki yazıda hacı. Dedim ki bu dönem de yapmasın bari... Yani en temel olay şu; Gökhan geçen ay sakattı ve çok değil bir kaç hafta önce şu şekilde sahaya çıktık. İsmail sol bek, Motta sol açık, Olcay sağ açık. Maç içinde Olcay - Motta yer değiştirdi. Rotasyonda Olcay'ın yedeği yok adam akıllı yok. Frei var ama o da halen vitaminsiz kaldıramıyor... Önümüzdeki maç Motta yok, İsmail yok. Takımın iki bek bölümü boş, 7 sakat var bunlardan biri rotasyondaki golcün. 4 cezalın var bunların üçü ilk onbirden değişilmez adamlar. Arkadaş sen bu durumda takımındaki en önemli parçalardan biri oluyorsun. Şurada ligin bitmesine dört hafta kalmış DÖRT ! 444444444444 1 ay çıkma dışarı, çıkıyorsan da ALTI SAAT SONRA idmanın varken sabaha karşı HALEN EĞLENİYOR olma... İznin var mı ? Yok. Haftalardır takımı sırtlayan adam mısın ki, içip sıçıp gelip maç alıyorsun? Kısacası bir adet Sergen misin ki eh işte yapsın gitsin diyelim? Yok. Çıkıp ben bu süreçte böyle sorumsuzca davranan adamları niye savunayım arkadaş? Bunun gençlikle, eğlenceyle alakası yok. Bu adam ben değilim, bu adam senede milyon eurolar kazanan bir adam ve kendine bakacak. Bu kadar basit ... Yoksa Gerrard dediğin adamı defalarca bar kavgalarından topladılar. Alkollü defalarca yakalandı. Ama adam bunları hiçbir zaman sezon içinde riski dönemlerde yapmadı. Olayları ya hep tatil dönemlerinde oldu ya da takımın hedefi vs kalmayınca dağıtınca oldu... Beşiktaş şuan sezonun en önemli döneminden geçiyorsa oyuncusu da kendi değerini bilecek arkadaş... bilmiyorsa ya sike sike disipline edeceksin ya da göndereceksin bu kadar basit
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Hani burada olay adamın vurulması değil, orada olmasaydı vurulmazdı değil. Vurulması sadece bizim olayı öğrenmemizi sağladı. Orada Töre kadar suçlu bir diğer isim de Almeida'dır. O masada Fernandes, Motta, Veli, Frei, Emenike, Webo, Almeida ve Töre varmış futbol camiiasından. Burada Töre kadar suçlu bir adam da Almeida'dır. Diğerleri ya cezalı ya sezonu kapatmışlar. Umurlarında mı? Ha keza Frei'ı da koy. Çok süre almıyor ama her zaman hazır beklemen gerek... Frei'a gelişmesi gerek diyoruz. Adamın köpek gibi çalışıp formayı kapması gerek ama çıkıp sabaha karşı beşte mekanda seken kurşunlardan kaçıyor. Bu adam mı takımın kurtarıcısı olacak? Çok büyütmüyoruz olayı işte, sorun burada adamların eğlenmesinden ziyade yaptıkları sorumsuzluklardır. Eğlencelerine yoksa kimse laf diyemez. Şu olay 12-1 de bile olsa bu kadar tepki çekmezdi. sabaha karşı beş arkadaş beş
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 http://hdwpapers.com/thumbs/ryan_giggs_wallpaper_hd-t2.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ha bir de kimse kusura bakmasın da niye bu kadar sakatlık oluyor sorusunun cevabı da bu olaydır. Bozuk çim, boktan idman tesisleri, kasap doktor vs. laflarını artık söylememek gerek... Sabah beşte altıda eğlenceni bitirip yatıp ya da yatmayıp ardından saat 11 de idmana çıkıyorsan ikinci derece yırtığında olur sürekli, gripte olur maç kaçırırsın. Töre dediğin adam bu sezon 4 maçını grip olduğu için ya kaçırdı ya da iğneyle yarı ölü şekilde oynamak zorunda kaldı. Diğer sakatlıkları cabası Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde bu adama güvenip mi oynayacak? Bu adama güvenip mi sahaya ona göre kadro çıkartacak?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 katıldığım yerler var katılmadığım yerler var. ben zaten adam özgür olsun eğlensin derken götü başı dağıtsın alışkanlık haline getirsin demiyorum. zaten alışkanlık haline getirip sürekli bir formsuzluk içinde olursa kadroya giremez, kimse kulağını çekmese bile ulan napıyorum ben diyip kendini düzeltir. benim demek istediğim şey şu, bu adam dün gece vurulmasa. sabah 11de antremana gitse, çatır çatır herşeyi yapsa kim ne diye bilir ? hani bunu vuruldu diye olayı buyutmeye gerek yok, bar çıkışı basına yakalanınca da aynı gürültü patırtı kopuyor. adam oynadıktan sonra özel hayatı zerre umrumda değil. ne zaman sahada kıçını kaldırmaz koşmaz,formsuz olur istenileni vermez o zaman zaten en önce biliç almaz kadroya, her gün saatlerce bu adamlarla, performanslarındaki iniş çıkışları görüyor. benim varmak istediğim nokta ertesi gün antremanmış maçmış falan değil. sahada işini eksizsiz yapıyorsa, yeteneği doğrultusunda takıma katkı sağlıyorsa çıksın eğlensin, isterse sampiyonluk maçından önce yapsın bunu, ertesi gün terinin son damlasına kadar oynadıktan sonra bana ne
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 http://spordefteri.com/resimler/karikaturler/buyuk/ertugrul-saglam-ve-sergen-yalcin-96-97-397.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Abi o da hatalı düşünce, yani oynadıktan sonra bize ne olayı hani en temel örnek 2009 efsane Barcelona kadrosu ve Guardiola'dır. Rijkaard'ın o takımından kovulmasının birincil sebebi disiplin sorunlarıydı. Messi en temel örnek mesela Messi dediğimiz adamı süper star adayı olarak çıkartan ve vitrine koyan Rijkaard'dır. Bunu herkes biliyor. Ama zirveye çıkartan ise 2009'la birlikte Guardiola'dır. Bunu nasıl yapıyor? Messi dediğin piç 2008 yılında sigara, alkol, gece hayatı her boku olan bildiğin dün gecenin Gökhan Töre'si bir adammış. Playstation bağımlısı, sabahladığından vs. idman kaçırdığı olurmuş. sadece fast food, pizza vs. beslenirmiş. Ama çıkıp çatır çatır oyununu oynadığı için ne Rijkaard ne de ekibi zerre ses çıkartmazdı. Adam bu kadar kendine bakmıyorken çünkü o sezon 42 resmi maçta 39 gol 15 asisti vardı. Bunu üstüne üstlük Ronaldinho, Deco, Henry gibi adamlarla aynı sahadayken yapıyordu. Xavi ve Iniesta bile sorunlarıyla takımı bölmeye başlamış vs. gruplaşmalar hırla vs. derken sezonun ŞL yarı finalisti ve bir önceki sezonun ŞL galibi takımının hocası kovuluyor ve alttan Guardiola takımın başına getirtiliyor. Guardiola hiçbir zaman belki üst düzey teknik bir TD olamadı ve halen değil bana kalırsa ama yaptığı tek iyi, hatta kusursuz bir şey var: DİSİPLİN ETMEK. Öncelikli olarak takımdaki bütün üst düzey sorunlular yollandı. Ronaldinho, Deco, Zambrotta vs. gönderildi. Guardiola her oyuncuya özel dosya hazırladı. Buna göre takılacaksınız, yoksa silkelerim dedi. Messi'ye özel yemek programları hazırlandı. Sınırlar getirildi. Gece hayatı yasaklandı. Sadece Messi değil Xavi'ye daha ağır şeyler getirildiği söyleniyor. Yasaklara uyulmazsa cezalar verileceği söylendi, verildi. Üst üste uyulmaz takımdan yollanırsınız dediler. İlk kurban burada Giovani dos Santos oldu. Takıma takviye de yapmadılar. Gidenlerin yanında sadece Pique ve Alves alındı. tamam büyük isimlerdi ama böyle oturacağını kimse düşünmüyordu. Bir sezon öncenin eli boş takımı yeni disiplin sistemini sadece altı ayda oturttu. Geri kalan 6 ayda üç kupa, sonraki altı ayda ise üç kupa daha alarak tarihi rekor kırdı. Bir önceki sezondan fazlası değil, eksiği vardı bu takımın ismen ve cismen olarak ama çıkıp tarihin en iyi kadrolarından biri oldular. Son 20 yılın açık ara en iyi takımıydı 2009 barçası... 69 resmi maçta 42 gol 20 asist, genele vurduğunda belki istatistik olarak bir önceki seneden daha kötü diyebilirsiniz ama oyuna etkisi vs... hepiniz oradaydınız be zaten, adamın ne kadar büyük gelişim gösterdiğini guardiola ile herkes gördü. yaşını başını almış adamları bile disipline etti. Gökhan'ın sorunu bu işte, Türk futbolcusunun sorunu bu... Guardiola takımı disipline edince önce sınırlı sayıda eğlenceye yolladı. Hatta mesela atıyorum 3 maç üst üste 3 gol üstü atarsanız istediğiniz mekana takım olarak gidiyoruz, hesabı da ben çekiyorum vs. gibi şeyler yaptı. Takımın ağzına disiplin ile sıçarken dost olmasını da bildi. Ha sonu kötü ayrı konu, bizzat Messi yaktı onu yine asdfsda Guardiola sonrası dağıtan Messi yine ortada üstüne üstlük, yine çok iyi futbolcu ama o adam değil artık... Olay bu yani, iyi oynadığı sürece banane diyebiliriz tabii ki ama bu adam şimdi ki halinden çok daha iyi olma potansiyeline sahipse bu yüzden bu potansiyele çıkamıyorsa orada benim eleştiri yapma hakkımda doğar diye düşünüyorum.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Gece saga sola giden emenike ve webo ligin en iyi 5 forvetinden 2si. Gece hayati futbolu etkiler ama asil etkileyen sey disiplinsizlik ve salakliklardir. -ki mactan sonra her iki TD de takima izin vermis, kimi irgalar gerisi?
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ligin en iyi 5 forvetinin 2si nasıl gol atamaz galatasaray a ya asdasdasd /abandon thread
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 her hoca guardiola'nın tatlı sert üslubunu beceremez. ha gerçi türkiye'de oyuncuları disiplinli oyuna teşvik etsen ne olacak. paramparça ve değersiz bir ligimiz var.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 pontipati said: ligin en iyi 5 forvetinin 2si nasıl gol atamaz galatasaray a ya asdasdasd /abandon thread Kucuk takimlara karsi etkili degiller, lakin ayni kalibreye sahip Kasımpaşaspor'da viudes ve scarione Galatasaray'a gol atti. Konumuz Galatasaray degil.
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 http://static.59saniye.com/thumbs/2012/11/10/20121110183301-8056-big.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Theridone said: Gece saga sola giden emenike ve webo ligin en iyi 5 forvetinden 2si. Gece hayati futbolu etkiler ama asil etkileyen sey disiplinsizlik ve salakliklardir. -ki mactan sonra her iki TD de takima izin vermis, kimi irgalar gerisi? Abi Emenike ve Webo takılır, isterse yanlarına Sow'u alıp zorla içki içirtip videoya çeksinler banane. Adamların ligi bitmiş, 4 maçta bir beraberlik yetiyor ki zaten sahaya 8 kişi çıksalar her maç o bir puan alınır. Zaten bu gidişle arkadan da gelecek olmaz, dörtte dört yenilseler bile şampiyonlar. İsterse idmana çıkmasın abi adamlar? Ne olacak... Bilic'te izin vermiş olabilir. Ama çıkıp yarın idman koyuyorsa gidin bokunu çıkarmadan eğlenin sonra idmana gelin diye koymuştur. sabah beşe kadar iç, sıç diye değil... Yani şu olayı halen anlamak istemiyorsunuz. Bu olay 21 sularında biten bir maçın ardından yapılan bi eğlence de meydana gelmedi. Bu olay 11-12 hatta 01 de falan meydana gelmedi. Ertesi gün sabah 11:00 de takımın idmanı varken sabaha karşı 05:00 te meydana geldi. Bilic takılın, idmana da kafanıza göre gelin mi demiş? Maçta oynayanlar izinli, gelmesin mi demiş? Hayır. Ha maçta forma giyenler genelde hafif çalışıyor, az takılıyor orası ayrı konu ama işte burada olay yine profesyonelliğe geliyor. Biz ligde havlu mu attık? ŞL kovalamıyor muyuz? Gökhan'a ihtiyacımız yok mu? Gökhan azıcık profesyonel olsa zaten uykusuna, sağlığına dikkat eder. Sakatlıktan çıktıktan hemen sonra bok gibi oynadığı maçta erkenden oyundan alınmışken idmana herkesten önce gider, ertesi maç güçlü olmak için çalışır ve 7.5 milyon euro gibi bir bonservisi hak ettiğini gösterir. Pazarlık yapmayalım, direkt alalım bu çocuğu dedirtir... Yok ama işte yok. Hayır şu olaya o kadar sinirlendim ki, bir de olay sadece Gökhan değil işte takımın yarısı resmen orada daha da sinirlendim. Şuradan GS geriden gelip ŞL'ye bizim yerimize ikinci sıradan gitse zerre umrumda değil artık. Bu adamlarla ŞL'ye gidilecek çünkü...
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 daha maç kaybetmeden göz yaşları barajdan taşmaya başlamış
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 melo riera'yi hastanelik ettikten sonra puan kaybetmemek için 11de baslamişti dimi. tıhıhı
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Adamlar gençtir eğleniri anlamıyorum ben ya bu herif milyor dolar para kazanmıyor mu? Bu parayı top oynama yetenegi uzerinden kazanmıyor mu? Bunu devam ettirebilmesinin tek yolu sakatlanmamak guclu zinde saglıklı ve formda olmakken cıkıp amatör insanların bile yapmaktan kacındıgı seyleri yapmalarını kabul edemiyorum. Bunu sanki turkiyeyi kurtaracak adam buymus seklinde soylemiyorum. İnsanın biraz iş ahlakı, beraber calıstıgı insanlara ve performansını takip eden o işi(futbolu ve futbolculugu) "var" kılan seyirciye saygısı olur. Vurulmak ekstrem bi durum sonucta cok gecmis olsun umarım kotu bisey olmaz sonucunda ama bu herifin mac aksamı etresi gun antreman varken 5te eglence mekanında olmasını kimse anlatamaz. Anlatmaya da calışmamalıdır.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 eğlenecek tabii ama onun da bir günü, saati var. olay saat 5 gibi oluyor. halbuki o gün antreman var.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bize ne ya milletin gece hayatından. gelsin maçta doksana taksın golü ben ona bakarım.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 anlatmaya calismaya gerek yok ki biseyi, adamin keyfi, performansi kendi problemi, antremanda kotuyse takimdan kesilir, parasini almaz. tekrar ederse de kovulur.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 lan bi de sonsuz bolluk ülkesi. milyonlarca euro alıyorsun 20 yaşında, höt zöt bi yere kadar etkili olur, futbolcu gece kulübüne gitmez evde kelepçe partisi yapar tasma takamazsın ya adama.
Öne çıkan mesajlar