Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 selam arkadaslar. bugun 1 2 cm boylarinda acik renkli bi akrep oldurdum evde, ev cihangirde zemin bile degil birinci kat. ne yapilabilir bunun icin belediyeyi mi ariyim ilaclamaci mi ariyim yoksa tum apartmani mi ilaclatmak lazim? yoksa bisey olmaz yeaaaa mi? ama yatak odasinda gordum hayvani ondan baya tedirginim. somya vardi altindaki esyalar cennet mi oldu acaba adama dedim baza alicam gozumu karartip o derece tirstim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 cihangir'de akrep??? wtf? hangi arkadaşın şaka yaptı acaba sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 caps or ? emin misin haci abi akrep olduğuna mevsimi diil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 zehirsiz merak etme ama can yakar ari sokmus gibi sisirir belki biraz daha fazlasi, istanbulda oluyor akrep bende gordum, minikler catilarda kiremitlerin arasinda yasiyorlar bocek ilaciyla ya da uzerine basmka suretiyle oluyolar evini ilaclat olmadi kukurt ya da yanmis motor yagi oneriyorum bu ikisine yilan akrep fln gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 abi couchsurfer aldimdi kanadali bi cift, benden once silivride bi ciftliktelermis, acaba ordan mi tasidilar bu oldurdugum tek ve son muydu falan diye de dusunuyorum ama tedirginim de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Kışın akrep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 baya akrepti canim kiskaci kuyrugu falan her seyiyle. apartmani tumden mi ilaclatmak lazim yoksa sadece bizim daire yeter mi ki? ne kadara ilaclarlar bi de acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 apartman yoneticisiyle konus abi evde akrep buldum bu ne rezillik de. kirli konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 açık renkli demek yavru akrep demek. ben de 99 senesinde kapalıçarşıda çalışırken sürekli mağazarlada akrep oluyordu, etrafını kolonya veya yanıcı ne varsa likit onla çevirip yakıyorduk. istanbul'da akrep var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Yuvası olabilecek yer var mı? emin ol ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 apartman milattan kalma, yonetici falan yok ki. tum apartmana tek emlak bakiyo ama onla bi konusayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 şu cihangirdeki eski, püskü sadece hipsterların kaldığı evlerde mi yaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 eve gecince.bulasik eldiveniyle yatagin altini.bosaltip.bakicam bi bakalim. cekyati falan da inceliyim salondaki bizim apartmanda cogunlukla homolar var hipster hic yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 said: eve gecince.bulasik eldiveniyle yatagin altini.bosaltip.bakicam bi bakalim. cekyati falan da inceliyim salondaki aboo. oralardan doğal yaşam alanı çıkabilir. ekosistem vardır orda. ve oradan çıkan ne olursa olsun asla ürkme. onları yenebilirsin. ve mutlaka parmakların 112 acil tuşlanmış telefonun arama tuşunda olsun!111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ya ben degil de hatun cok tirsti iste napican....... sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 kaliteli elektrik süpürgen varsa böyle çektiği şeyleri gösteren falan onlardan kullan bak bakalım neler varmış yatağın altında. tabi makinayı tıkayacak şeyler de çekebilirsin dikkatli ol kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bi daha görmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hiç bişi olmuyorsa kükürt kullanıcan. Demon gelen yere akrep gelmiyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Çok uzun yıllar önce, daha çocuğum. Bir ahbabımızın Göztepe'deki evinde (11 katlı yeni bir apartmandı) her tarafı simsiyah akrepler sarmıştı. Böyle duvarlarda falan geziyorlardı. Yuvasını çatuda buldular. Heryeri kireçlediler, ilaçladılar da kökünü öyle kuruttular. Bence hiç vakit kaybetmeden belediyeye haber ver. Bu arada önlem olarak da, kapı eşiklerine falan da kireç dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 zehirsiz filan demeyin, sokarsa görürsünüz acı çekmek neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Abi Türkiye'de öyle anında öldüren falan akrep yok da, tabii ki arı sokmasıyla karıştırmayın. serumunu almazsanız ebenizi rüyanızda görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Drall said: selam arkadaslar. bugun 1 2 cm boylarinda acik renkli bi akrep oldurdum evde, ev cihangirde zemin bile degil birinci kat. ne yapilabilir bunun icin belediyeyi mi ariyim ilaclamaci mi ariyim yoksa tum apartmani mi ilaclatmak lazim? yoksa bisey olmaz yeaaaa mi? ama yatak odasinda gordum hayvani ondan baya tedirginim. somya vardi altindaki esyalar cennet mi oldu acaba adama dedim baza alicam gozumu karartip o derece tirstim bizim cihangirde kaldigimiz ev kot farkiyla zemin katti, arka taraftan 2. katdaydik. evi once pire basti, sonra bir adet akrep oldurduk ve evden ciktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Abi kutu gibi birşeyin içine at, dışarı sal. Belediyeyi arayıp ne yapıcan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bu forumun survivor ruhuna bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 alfa dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar