duende Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 grup zaten mtv grubu oldugu için o bunalım tavrını kaybetmişti zaten kurt intihar etmeseydi tamamen kaybederlerdi metallicadan daha kotu bir dusus yasarlardı... [Bu mesaj HellHound tarafından 22 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 trgdy sence imzan biraz devasa değil mi ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 trgdy imzanı küçült[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 trgdy imzayi kucultme... yok et
mdma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 metallica ve nirvana cok ayrı uçlar bence karsılaştırmak yersiz.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Antrhx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kurt kobeın olmeseydı nırvana bu kadar efsane olmazdı bu bır kesın evt ıı bır grup sarkılarıda guzel ama bu kadar revacda kalamazlardı
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kurtçobanı ha:) yazık oldu adama bi de intahardı sanırım?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 altın vuruş yaptıktan sonra pompalı tüfekle intihar etti. bildiğim kadarıyla böyle bu tabiki yanılıyor da olabilirim.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected]
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi pompalı yaa pff kotu olum..Ben olsam giderdim yuksek bi yerden atlardım sonra uçmaya çalışırdım bakalım uçabiliom mu diye :):)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ.
mutos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya onun o zamanlarda sarkıcı sevgilisi vardı.su anlarda da halen devam ediyor.ismini bilen varmı?[signature][hline]icq ¶ msn
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ne yapacan??:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ.
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: mutos, 24 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki: ya onun o zamanlarda sarkıcı sevgilisi vardı.su anlarda da halen devam ediyor.ismini bilen varmı? Courtney Love karısıydı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
mutos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hıı tmm o zaman.saol walla bisy yapmıcam o zamandn hatırladım iste merak yani.yoksa kotu emellerim yok :D[signature][hline]icq ¶ msn [Bu mesaj mutos tarafından 24 Aralık 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yaw ben gittim nirvana unplugged aldım 1.sarkılarının smells like teen spiritle uzektan yakında alakası yok 2.tarzları country gibi geldi bana acaba bunlar akustik oldugu içinmiydi(unplugged abum nede olsa) ne bilim bide sozleri muhtesemdende ote ve son olarak grupta adam gibi gitar calanlar yok kurtun muhtesem sesi olmasa grub bişi yapamazdı heralde[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 trajedik kardeşim Nirvananın unplugged albümündeki bazı şarkılar zaten Amerikan Folk ve country şarkılarının Nirvana ve Kürt Çoban yorumları. Mesela Nirvana ve Kürtten nefret etsem de, oradaki The Man Who Sold The World parçasını ben bile severek dinlerim. Diğer olayı da akustik olmasıdır, cıncıncın gitar yoksa, şarkıda bunalımlı Nirvana karakteri olmaz. Metallica hepimizi o tür müziğe alıştıran ama aslında traş olan bir gruptur. İnanmazsanız kimlerden esinlenmişler bakın, hepsini biraz taklit ettiniz mi ortaya Metallica çıkıyor zaten. Kötüler demiyorum, daha kendilerine has olsalar ve para para para demeseler çok daha iyi olabilirlerdi diyorum. Ama bir çoğunun abarttığı kadar yoklar, şişirilmiş bir efsanedir metallica. Yine de sevsek de, bir Merciful Fate, bir Ozzy, bir Black Sabbath dinleyin, "beğeniyoruz, esinleniyoruz" dedikleri diğerlerini de dinleyin, ne kadar haklı olduğumu görürsünüz.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar