Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31.12.2oo4-Cuma-Okullar Yarım Gün Mü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün sınıfta elemanlardan biri "hebele!!!cuma günü okullar yarım günmüşşş!!!!hede hödö zart zurt sınavları iptaaaallll!!!" dedi...Bu yarım gün tatil olayı doğru mu???eee...o zaman yakında noel de de tatil yaparız!
Mesaj tarihi:
Yemişler seni.
Gerçi liselerde öyle bir geyik zamanında vardı, sonra biz lisedeykene "Eşek gibi de ders var, oturun lan aşşaa" oldu.
Üniversitede artık öyle bir geyik yok, ama ben tabii ki gitmiyorum. eehehehehehehehe[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
Valla tek beni yese gocunurdum ama bütün sınavları bir sonraki haftaya erteletmeyi de başardı adam hani:)gözlerinden öpüyorum...ama acısı daha pis çıkar mı bilmiyorum:)
Mesaj tarihi:
bi ara ecevit 1 ocak tatile geliyodu aynı bu seneki gibi 31 aralığı tatil etmişti.
valla ben 1 haftadır gitmiyorum okula 31 aralık yarım gün mü tam günmü bilmiyorum ama çoğu insan gitmez bence o gün okula yatın abi düşünün evde . 2004 te allah için ne yaptım diye. :-)

edik: smiley[signature][hline]i love this game!
Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!

[Bu mesaj Fistan tarafından 27 Aralık 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçen sene 6 7 kişi ayarlayıp elimize kitap ları alıp önce kantine iner sağda solda .. okulun tatil edildiğini yayardık.. sonra kapıdan çıkar arka kapıdan geri girer sınıfa çıkardık.. millet çantalarını almış kapıya yığılırdı.. sıyfgdfh[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
said:
Mandooo, 27 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
acaba bunu diyen eleman arkandan ne kadar güldü bilemiyorum ama yarıldıkları kesin :D yemişler olm seni ne tatili....

arkadaşım yesem,burda böyle birşey var mı diye sormazdım...:D
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 27 Aralık 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
AKP hukumeti medeni takvim yilbasini tatil edecek? :)

Ne diyorsun adamlar Hristiyan vatandaşlarımızın noelini bile kutladı...
Mesaj tarihi:
Kardeşlerim
AKP hükümetinin tatiller konusunda izlediği tutum, tatilleri olabildiğince kısa tutmak. Bakınız bayram tatilleri, adamlar dini inançlarına göre yapsalar, sereserpe uzatırlardı, aksine kısa tutuyorlar. bu kalan tatiller için de geçerli.
O yüzden o gün tatil olur mu bugün olur mu demeyin, olmaz.
Adi liseliler, yok diyorum bize tatil, seneye çalışıyor olacağım tatilin "t" si olmayacak, herkes yarım gün derdinde![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
isterlerse final koysunlar kimse beni okulda neyim tutamaz direkt eve, bursaya.. =P

başbakanın hristiyanların noel'ini kutlamasından doğal ne var, bu ülke de hristiyanlar da yaşıyor. onlar için önemli, 2 tatlı sözle karşındakini mutlu edebilcek şans varken susmak hata =P

said:
forgiver, 27 Aralık 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
aslında her hafta cuma günlerinin tatil olması lazım

haftasonu haftasonudur, cumartesi pazardır, yeri ayrıdır, değişemez değişmemeli. böyle alıştık yıllardan beri, pazarın haftanın ilk günü olmasını, cumartesinin okul/iş öncesi son gün olmasını bünyem kaldırmaz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
said:
TooRan, 27 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bugün sınıfta elemanlardan biri "hebele!!!cuma günü okullar yarım günmüşşş!!!!hede hödö zart zurt sınavları iptaaaallll!!!" dedi...Bu yarım gün tatil olayı doğru mu???eee...o zaman yakında noel de de tatil yaparız!

git o elemana cuma yılbaşı arifesi de yarım gunmüş de. olaya bak bi tatil olsa onceki gunu yarım gunmüş. neyse.
hükümetin tatil tutumu son zamanlarda gerçekten iyi. tatilleri az yapmaları güzel bence[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
ya üniversitedeyim ikinci öğretimim

adam ders yapıcam diyor DELİ OLUCAM
saat 12'de trende oluyorum lan ben eğer derse girersem
oof.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
  • Yeni Oluştur...