Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 roccat kave'imi ps3'e bağlamak için sıfır diye aldığım playvision digital sound decoder ikinci el çıktı. orjinal adaptörü yerine 5V adaptör koymuşlar kutusuna. o adaptörle sadece lambaları yandı cihazın ve ses gelmiyordu meğer çipe yeterli elektrik gitmiyormuş, 9V 1A adaptör gerekiyormuş cihazın çalışması için zaten arkasında DC/9V yazıyor. benim external hdd adaptörlerinden taktım. 12V 1.5A o şekilde cihaz çalıştı ama bu şekilde cihaza zarar gelme olasılığı var mıdır? uzun kullanımda büyük ihtimal vardır ama 1-2 gün kullanacağım böyle. adam adaptörü göndereceğim diyor göndermezse iade edeceğim zaten. ikinci el fiyatı gibi olduğu için pek dert etmiyorum adaptörü gönder yeter dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Orta vadede gg olur. İçinde regüle devresi olsa diyeceğim ama öyle bi devre olsa direk 220V ile çalışırdı. Kullanma. GG'da bi sürü adaptör satıcısı var al ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evet bi 20-25dk çalışır vaziyette bıraktım ısınmış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, 9V her türlü 5V'a düşürülüyordur. Fakat regülasyon devresi adaptörden gelen 9V'a göre tasarlandığı için amcalar zahmet edip de olası yüksek voltajı kaldıracak regülasyon devresi yapmamış olabilirler ve bu da senin 12V vermende aşırı yüke binip ısınacaktır. Sonunda regüle devresinin yanması, belki de komple kartın zarar görmesi söz konusu olabilir. 220V > 9V regülasyonunda 10V için bile giriş voltajı 24V cihaz yaptırıyorum ve 40V'a dayanabiliyor besleme devresi :D Başka hangi cihazda denk geldim; hiçbir cihazda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 3 LİRA YA 3 LİRA 9v 1A adaptör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, Bilemedin 4,5TL... olmaz ama belki 6TL... taş çatlasa 10-15TL... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar