Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 daha önce birkaç kez izlemiş olduğum bir klip. Bir arkadaşta buldum, çektim izledim tekrardan. şarkıdaki kızın Liv Tyler olduğunu yeni farkettim. klipte süper gözüküyor. "vaay demek bu klipteki hatun Liv Tyler'mış ha" oldum. İlginçtir, bazen, çok önce TV'de izlediğiniz bir şarkı, ancak fazla üstünde durmamışsınızdır, sonra tekrar rastlarsınız, hastası olursunuz. Bahsettiğim şarkıda başıma geldi şimdi. Eski bir şarkı, ancak 2 gündür tekrar ediyor klibi, tekrar tekrar dinliyoruz :) Merak ettiğim, acaba bu klip bir filmden felan mı alınma? Film gibi bişi yapmışlar çünkü. Ayrıca director's cutmış sanırım :) keşke bir de normal versiyonunu bulsak...[signature][hline]Beş Hececiler
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 klibin sonunda tarlada şekil çiziyodu o mu?[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Süper bi durum. Grup kur. Şarkı yap. Böyle bi klip çekmeyi planla ve hiç oyuncu arama. Diyalog: -Kim oynasa acaba.Hmm. Model şirketlerine mi başvursak?? -Gerek yok kızım oynar. -Striptiz falan? -Yapar yapar.. [Bu mesaj Erchamion tarafından 27 Aralık 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 izlemeyenler izlesin aramaya üşendim şimdi film soundtracki fln mı diye[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 liv tyler + alica silverstone ikiside aşmış zaten o klipte.. Alicia zaten o kliplerden sonra ünlü oldu..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Abus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Çoğu kişinin bilmediği bir durum aslında Liv Tyler, Aerosmith adlı gurubun vokalisti Steve Tyler'ın kızı.[signature][hline]Love is Divine
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 erchamion, doğru hatırlıyorsam striptiz yapan liv tyler değil, diğer sarışın hatun kişisiydi. abus, o daha çok çoğu kişinin "çoğu kişinin bilmediğini sandığı" bir şey. :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 27 Aralık 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Abus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayır liv tyler striptiz yapıyo silverstone izliyo.[signature][hline]Love is Divine
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İndirdim klibi süpermiş hehe :) Nası gönlü razı olmuş ya o klipte oynatmaya kızını Gerçi benim açımdan bi sorun yok :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Abus, 27 Aralık 2004 19:53 tarihinde demiş ki: hayır liv tyler striptiz yapıyo silverstone izliyo. evet evet izledim şimdi öyleymiş :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Benim liv tyler hayranlığım taa o zamanlar başlamıştı beee....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Livi oynatmamışlar o klipte, Steven amca istememiş. Aslında makinadan Liv çıksa, olay bitecekti ama çocukta kafa yok işte, napsın. Demek ki süper güzel olmak için anan güzellik kraliçesi, baban da karı kılıklı olacak :) (O herifin dudaklar ne öyle yaa)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Vay be... Ben lisedeyken dönerdi bu muhabbet, yaklaşık 7 sene olmuş. Efsane olmak böyle bişey heralde... :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Deli_Haci, 28 Aralık 2004 01:09 tarihinde demiş ki: Demek ki süper güzel olmak için anan güzellik kraliçesi, baban da karı kılıklı olacak :) (O herifin dudaklar ne öyle yaa) Hahahahah :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 klipte süper şarkı da..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Öne çıkan mesajlar