Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paralı asker işte, çok detaya girmeyelim mevzuya odaklanalım. Sadece 2 arkadaş konuyla alakalı bir şey yazmış :) Bekliyorum görüşlerinizi. Durex'ten başka bu tip ürünü olan markalarda olur, durex bir kıstas değil tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 1 paticik neferi daha milli oluyor vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Wolas said: senın madafaka ortalamanın altındaysa fethelite ortalama veya üstndeyse elite ortalama derken? anlamadım. Süre olarak soruyorsan sürede sıkıntı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gleoddyn said: 1 paticik neferi daha milli oluyor vay be! Yaşım 26 (26,5 hatta :) ) Millilik bir durum yok sadece 1 senedir cinsel münasebette bulunmadım kimseyle. Çorak topraklara su geliyor, GAP projesi bitiyor diyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 vay be koskoca ramses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selamlar abi, beni hatırlayan çıktı en sonunda. İzmir taraflarında (istanbuldan izmire gidiyorum ulen !) deprem olursa filan bilin ki benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ulgio said: gleoddyn said: 1 paticik neferi daha milli oluyor vay be! Yaşım 26 (26,5 hatta :) ) Millilik bir durum yok sadece 1 senedir cinsel münasebette bulunmadım kimseyle. Çorak topraklara su geliyor, GAP projesi bitiyor diyelim :P Bir seneden sonra sürede sıkıntı yok diyorsan bence sende sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 edit: çapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ulgio said: Selamlar abi, beni hatırlayan çıktı en sonunda. İzmir taraflarında (istanbuldan izmire gidiyorum ulen !) deprem olursa filan bilin ki benden :D Face'den falan ayarladıysan böbrekleri sigortala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Neden olsun abi düzenli kendi kendime takılan adamım, herkes uzun süre sekssizlikten sonra anında gidecek diye bir kural mı var allahını seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 serhatı çağırın neler dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ağır romandaki okan bayülgen yaparken diğerlerinin sayma sahnesi geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Wolas said: ortalama üstü B============* ortalama B=========* ortalamanın altı B=====* ortalama diyelim o zaman. Fetherlite daha iyi olur gibi, sağol kardaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ulgio said: Wolas said: ortalama üstü B============* ortalama B=========* ortalamanın altı B=====* ortalama diyelim o zaman. Fetherlite daha iyi olur gibi, sağol kardaş :D kimse de çıkıp kendine ortalama altı demez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ya ortalama-ortalama altı falan ama idare edip gidiyoruz yani nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Çankaya'nın rusları mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi bilmiyorum valla arkadaşlar bu işi düzenliye bağlamışlar onlar getiriyor, komünikasyon onların elinde yani. Çankaya rusuysa ne olacak? (Evimize geliolar bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 boyu değil çapı aslında onu canım yapmak istedi diye yaptım :D boyu enterese etmez. çok dar olduğu için çapı ortalama veya üstündeyse direk elit yoksa felhelite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 lan uyuşturucu konuşmak yasak fuhuş konuşmak serbest mi forumda fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 adamların hep böbrekler hem de mobilyalar gidicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Çap net ortalama üstü baboli. Bunların dimensionlarını nereden bulurum googlesam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 la prezervatif alt tarafı al bi kutu karışık begenmezsen değiştir başka çeşidini tak iş üstünde 200 dolar rusa vericen de 20 lira prezervatife mi veremiyosun seksi olan var olmıyan var yani ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 google zorla da çıkmayabilir min max aralıkları olsa kutudada yzaardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ulgio said: Çap net ortalama üstü baboli. Kaç örnek gördün şimdiye kadar ve nasıl ölçtün o çapları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cima ettiğim dişilerden gelen tepkiler bu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar