deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Tanrılar ban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Senin kuzen aslında dolandırıcı ,bunu söylemek istemezdim ama abdullah'tan sana koca bulicim diye paraları alıp alıp yemiş ,senin başına sarıp kurtulmaya çalışıyor .Bir nevi havuza para veren müteahhit gibin ama burda hiç karın yok diaboliq said: olum ben farkındayım tipimin zaten de bana o kadar çirkinini ayarlıyacakları aklıma hiç gelmezdi. bildiğin kendi kuzenim bana arkadaşını yamamaya çalıştı. poffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hee öyle oldu Black-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 BonePART said: bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo inanılmaz güzel dedikleri kızlar kendilerinden güzel olmuyor ki zaten kendilerinden güzel olanlara çirkin diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya da o...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bu konu çok eğlenceliymiş lan aslfnasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Flassh said: BonePART said: bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo inanılmaz güzel dedikleri kızlar kendilerinden güzel olmuyor ki zaten kendilerinden güzel olanlara çirkin diyorlar bana göre çirkin olan adamlara da yakışıklı diyorlar. kız olsam verirdim dediğim adamlara çirkin diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Fistan said: hee öyle oldu Black-ice fistan plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 RESİM YOK MU DIABOLIQ KARDE$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar