Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gelin adayı buldular bana ama bir sorun var

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

Senin kuzen aslında dolandırıcı ,bunu söylemek istemezdim ama abdullah'tan sana koca bulicim diye paraları alıp alıp yemiş ,senin başına sarıp kurtulmaya çalışıyor .Bir nevi havuza para veren müteahhit gibin ama burda hiç karın yok

diaboliq said:

olum ben farkındayım tipimin zaten de bana o kadar çirkinini ayarlıyacakları aklıma hiç gelmezdi. bildiğin kendi kuzenim bana arkadaşını yamamaya çalıştı. poffffff.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

bingildak said:

ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin"

kızların zevki yok
bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar
inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo

inanılmaz güzel dedikleri kızlar
kendilerinden güzel olmuyor ki zaten

kendilerinden güzel olanlara çirkin diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

BonePART said:

bingildak said:

ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin"

kızların zevki yok
bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar
inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo

inanılmaz güzel dedikleri kızlar
kendilerinden güzel olmuyor ki zaten

kendilerinden güzel olanlara çirkin diyorlar

bana göre çirkin olan adamlara da yakışıklı diyorlar. kız olsam verirdim dediğim adamlara çirkin diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...