Vulture_Wolfish Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Evet başlıktada yazdıgım gibi ikisi arasında gidip geliyorum... Siz hangisini önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 honda tabikide ama yedek parçası opelde pahalıdır herzaman için :) (zamanında civic vtec im varıd ordan biliyorum)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Çarpılırsınız vallaha lafı mı olur böle karsılastırmanın accord.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Şöyle bişey olsa ben vectra derimde .. :P[signature][hline]i love this game!Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bide şöle bişey var.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bu accord eski o ayrı konuda, .... Ben açıkçası pek bilgili değilim tip olarak accord daha güzel ama kalite olarak bir alman arabasıyla başedebileceğini sanmıyorum..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 21 Aralık 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 accord çok daha oturaklı bir araba bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Vodan, 21 Aralık 2004 17:58 tarihinde demiş ki: ama kalite olarak bir alman arabasıyla başedebileceğini sanmıyorum.. naptın abi senin dedigin 1990 daydı.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulture_Wolfish Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Vectra nın iç tasarımı benim daha çok hoşuma gidiyor , accord a oranlada daha ekonomik oldugu için vectra ağır basıyor.. ama kime sorsam accord diyor başka bişi demiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 opeli cok sevmeme ragmen accord diyorum.Yeni nesil opellerde bi saftiriklik var anlayamadim gitti.nerede calibralar astra f gsi ler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 accord kesinlikle. Bi de accord a evo 8 tamponu takıolar afet bşi oluo :) hiç düşünme derim accord daha sportif we daha şık bi araba karizma yaparsın ama siyah alacaksn accord u :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 accord tabi ki seninki de soru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: prozzak, 22 Aralık 2004 11:37 tarihinde demiş ki: accord kesinlikle. Bi de accord a evo 8 tamponu takıolar afet bşi oluo :) hiç düşünme derim accord daha sportif we daha şık bi araba karizma yaparsın ama siyah alacaksn accord u :D Siyahtan başka renk yakışmıyor bencede o arabaya..[signature][hline]All the power On earth Can't change Destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben vectra derim yeni 2.2 dizelleri var dti kullanıyorlar deli gibi de gidiyor hem satarken de opeli daha kolay satarsın gibime geliyor (marmara bölgesi için)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 motoru iyi ve şik bir araba istiyosan tabikide accord ama vectradaki lüksüde accord da bulamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Walla marka takılmak istersen elbette opel yok ben otoya bakarım dersen accord biraz daha onde gorunuyor :)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Accorda 60 milyar veriyosun, torpido gözü yerine sağ airbag altı boşluğa bi kapak koyuyolar, kapağın içine ne sıkıştırabilirsen artık o giriyo. Bi de bu kadar pahalı bi arabada torpido gözü ışığı yok, motor kapağı hidrolik değil, 300 kiloluk kapağı elle kaldırıp reno 9 gibi telle sabitliyosun. Demem o ki Honda olsun Toyota olsun Nissan olsun teknolojik olarak çok iyi arabalar yapıyolar ama içi rezil oluyo. Şu reklamında göya alman mühendislerin "meine herren, yandık bittik" dediği Avensis'in el frenine bi bakın, Hyundai Accent'deki aynı el freni. Bu gibi şeyler soğutuyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Gunn kaput kapagını bırak tamirciler düşünsün. ne işim olur ki benim 60 milyarlık accordum olsa kaput kapagıyla.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bilmem mesela silecek suyunu doldurmak için açabilirsin :) ben hep arabamın kaputunu açıp motora bi bakarım, yağına, suyuna vesaire (3.18is) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Aslında bende bakarım arada bi. çok zorladıgımda arabayı eve gelip bi bakarım bi hasar varmı diye.mesela motor kapagının arasından yağ fışkırmışmı diye :P hidrolik kaput güzelde fazla ağırlık olmasın diye koymamış olabilirler mi? misal süper spor otomobillerin çoğunda camlar manuel. gibi...[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ehueheh fantazi kaçtı biraz =) Besbelli orası fazla görünmüyo sallayın demişler[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kaput hidrolii dediin 2 tane kol sadece ne kadar ağır olabilirki biraz uçtun :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 35 yaşıma kadar accord 35+ vectra tercih ederdim alıcak olsam :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar