Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel Vectra mı Honda Accord mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
honda tabikide ama yedek parçası opelde pahalıdır herzaman için :) (zamanında civic vtec im varıd ordan biliyorum)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Mesaj tarihi:
Bu accord eski o ayrı konuda,
....

Ben açıkçası pek bilgili değilim tip olarak accord daha güzel ama kalite olarak bir alman arabasıyla başedebileceğini sanmıyorum..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 21 Aralık 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 21 Aralık 2004 17:58 tarihinde demiş ki:
ama kalite olarak bir alman arabasıyla başedebileceğini sanmıyorum..

naptın abi senin dedigin 1990 daydı.[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
accord kesinlikle. Bi de accord a evo 8 tamponu takıolar afet bşi oluo :) hiç düşünme derim accord daha sportif we daha şık bi araba karizma yaparsın ama siyah alacaksn accord u :D[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
said:
prozzak, 22 Aralık 2004 11:37 tarihinde demiş ki:
accord kesinlikle. Bi de accord a evo 8 tamponu takıolar afet bşi oluo :) hiç düşünme derim accord daha sportif we daha şık bi araba karizma yaparsın ama siyah alacaksn accord u :D

Siyahtan başka renk yakışmıyor bencede o arabaya..[signature][hline]All the power
On earth
Can't change
Destiny.
Mesaj tarihi:
ben vectra derim
yeni 2.2 dizelleri var
dti kullanıyorlar
deli gibi de gidiyor hem satarken de opeli daha kolay satarsın gibime geliyor (marmara bölgesi için)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
Walla marka takılmak istersen elbette opel yok ben otoya bakarım dersen accord biraz daha onde gorunuyor :)[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! !
Mesaj tarihi:
Accorda 60 milyar veriyosun, torpido gözü yerine sağ airbag altı boşluğa bi kapak koyuyolar, kapağın içine ne sıkıştırabilirsen artık o giriyo. Bi de bu kadar pahalı bi arabada torpido gözü ışığı yok, motor kapağı hidrolik değil, 300 kiloluk kapağı elle kaldırıp reno 9 gibi telle sabitliyosun.
Demem o ki Honda olsun Toyota olsun Nissan olsun teknolojik olarak çok iyi arabalar yapıyolar ama içi rezil oluyo. Şu reklamında göya alman mühendislerin "meine herren, yandık bittik" dediği Avensis'in el frenine bi bakın, Hyundai Accent'deki aynı el freni.
Bu gibi şeyler soğutuyo beni.
Mesaj tarihi:
bilmem mesela silecek suyunu doldurmak için açabilirsin :)
ben hep arabamın kaputunu açıp motora bi bakarım, yağına, suyuna vesaire (3.18is)
  • Yeni Oluştur...