Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Aranızda kaç kişi bu servisleri Türkiye'den kullanıyor bilmiyorum ama yine de bir sorumu sorayım, belki birileri çıkar. Cihaz olarak Apple TV kullanıyorum, jailbreakli değil, direk içinde unblock.us'dan DNS yüklü, itunes store'u US yaptım bangır bangır giriyorum Netflix'e de Hulu'ya da. Hulu müthiş bir kalite sağlıyor, gerçekten full hd televizyonda inanılmaz bir görüntü kalitesiyle takılmadan izleyebiliyorum günün her saati. Televizyonda da böyle, PC'de de, tablette de. Gel gelelim netflix 240p'yi henüz geçebilmiş değil. Gerçekten TİKSİNÇ bir görüntü kalitesi var kullanmaya başladığımdan beri. Account settingsden kaliteyi hep HD ver dememe rağmen ne bilgisayarda ne televizyonda yakınından bile geçmiyor. Hulu content eklemek konusunda inanılmaz bir servis ama dizilerin eski sezonlarını izlemek ya da film qheyfi yapmak için Netflix şart. Aramızda var mı bu hizmetlerin ikisini de kullanıp görüntü kalitesi konusunda sıkıntı yaşamayan? Ya da yaşayıp düzeltmiş olan ve nasıl düzelttiğini ben aklımı kaybetmeden paylaşabilecek? Öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ben de kullanmak istiyorum şahsen. Ben de de Apple TV var en son versiyon ama JB filan yapmak istemiyorum. JBsiz şekilde kullanabilir miyim bu servisleri acaba? Kullanıyorum demişsin Xaenin'de kolaysa nasıl olduğunu söyleyiversen süper olur. Veya anlatan bir link filan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Kullanırsın, unblock.us'den vpn alıyorsun, dns'den değişiklikleri yapıyorsun apple tv'nin içinden anında oluyor. Ama işte netflix'de bir sıkıntı var. Ama netflix dizi takip eden insan için bir boka yaramıyor pek, current content yayınlayamıyorlar zira. Hulu yayınlandıktan hemen ertesi günü koyuyor dizileri o açıdan çok çok iyi. Şimdi almak istiyorsan hulu'ya atla, sıkıntıyı çözersek Netflix de tuz biber olur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Abi apple tv için. Apple tv alıyorsun Unblock.us'den üyelik alıyorsun aylığı bilmemne dolara Ondan sonra unblock.us'in sitesinden direk apple tv'ye koyacağım diyorsun sana bir DNS adresi veriyor, o DNS adresini Apple TV > General > settings falandı işte networkü buluyorsun, automatici manuel yapıp DNS giriyorsun çatırt diye oluyor. Modeme reset falan alınca bazen sapıtabiliyor, sapıtırsa da unblock.us anlıyor sapıttığını tekrar sitesine giriyorsun, senin ip adresi şaşırmış bas da yenileyeyim seni diyor, basıyorsun tekrar açıyor vpn'ini. Bu kadar. PC ve tablet için ben tunnelbear kullanıyorum o zaten galaksinin en kolay programı, On/Off switchi var, On diyorsun açılıyor sdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 netflix bir sure sonra bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 O ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 content olarak. 3-5 film izliyosun, sonra meh. AMA HULU OYLE MI, HULU MUHTESEM, HULU SAHANE, HULU FEVKALEDENIN FEVKI, ZEVKIN DORUGU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Abi zaten film dışında pek kullanmayı düşünmüyorum Netflix'i. Ay sonuna kadar bu kalite olayını çözemezsem de kapatırım, hulu her bokuma yetiyor. Netflix'e vereceğime HBO Go'ya veririm gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 hbo go'ya veremezsin galiba istesen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Zorla girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Olamazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 izin verin tek yumrukta aliyim hbo goyu http://i1.ytimg.com/vi/ZxpH_DAczDs/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Şükrü gel birlikte olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 HBO Go üyesi olalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 takılmadan hd content deyince canım apple tv çekti sağol xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 hbo kac para acaba aylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Charter: $15 / month Verizon: $18.99 /month Comcast: $19.99 /month AT&T: $16 /month Time Warner Cable: $15.95 /month Cablevision: $14.95 /month Cox: $15 /month. Demişler. Alalım da Go'yu da ben kullanayım lan hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 $100 cable parasini da vericeksen tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ben niye veriyorum lan ben sadece go kullanıcam sen ver. Ben sana yemek ısmarlarım 1-2 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 cok para aliyo ibneler, ben vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bence ver ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 30 ben vereyim 70 sen ver. Sonra aylık kırışırız %50 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar