traptorex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yeni corolla hakkında ne duşünüyosunuz. Gerçi aldık ama benzinli çok yakıyor birde kapılar ve bagajı kapatmak gerçekten emek istiyor. Sizce 72000 tl yi hakedecek kalitesi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 arabaların hepsi pahalı corallanın tipi kötü benzin çok yakar zaten tüptaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kardeş 77k liraya sıfır km 3.20d aldı 2 sene önce bune amk, 72 liraya 1.6 benzinli toyota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yeni toyota corollaya cok yakıyor diyorsan az kazanıyorsundur ve oyle bir arabaya binmenin senin açından hiç mantıklı bir açıklaması yok bence genel olarak düşünüyorum türkiyede araç almak çok zengin değilsen aptallık tabiki o araba 72bin lirayı uzaktan yakından hiç haketmiyor 72bin lirayı hakeden araba bmw 5.20 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 o paraya corolla alana kadar zibilyon tane araba var fiyat/performans aralığı corollaya bin basan edit; örn. civic, jetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yaa ben 65 e aldım 2013 sinirlenmeyin hemen ama 65k da az değil. bir başka açıdan sıfır araba alıyım diyosan genelde fiyatlar böyle. bakım masrafları ve parça olarak ve ayrıca sağlamlık olarak bir çok kişi toyota demişti. haa gönlümdeki aslan golf7 diydi ancak otomatik almak zorunda olduğum için ve DSG şanzımlar sıkıntılı oldugu için gönlümdeki araçtan uzaklaştık. pişmanmıyım evet ama sadece dizel almadıgım için. şu anda kış şartları ve şehir içönide hesaba katarsan 9.0 lt yakıyo araç haa sıcak mevsimlerde genelde 8 lt civarı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Dsg şanzuman sıkıntılı tezi de bitemedi. Kendim dahil bir çok Golf sahibi var çevremde ama sorun yaşayan görmedim. İnternette Golf'ü kötülemek için Golf sahibi olan olmayan yazıyor bunu. Ha sorunları olmuştur ama diğer markaların (bmw mercedes filan haric) olduğu kadardır. Fakat fazla satılan bir marka olduğu için şikayet sayısı da normal olarak diğerlerinden fazla. Bir de 2013 neslinde neredeyse hiç sorun yok. Oldugunda da Doğuş garanti kapsamında değiştiriyor. Yani VWyi sırf bu yüzden secmediysen ne yazık ki hata etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 araba niye 65-72 lira hepi topu corolla bu. ben 2011'de full paket otomatik ekstra gps falan 48'e almıştım civic. corolla ne alaka lan 72 falan anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 dizel de az yakmıyor ki katalog verisi 3.5 yazıyorlar bir de utanmadan dümdüz sıfır asfalt da 90la gidilmiyor hiç bir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 fiyatlar böyle bu aralar geçen sene kur artışı yokken zamladılar bu sene de kurdan girdi hayvan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 amerika da bu paraya mustang gt(0km, 2014) alınabilindiğini bilip, Türkiye de oyuncak arabalara 70-80k vermek ne koyuyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Rerore said: fiyatlar böyle bu aralar geçen sene kur artışı yokken zamladılar bu sene de kurdan girdi hayvan oldu Ocaktan sonra %45 i çaktılar ve şuandakinden dahada zamlanacak fiyatlar çünkü daha senin dediğin gibi kur farkını yansıtmadık diyolar ama onunda zamanı yakınmış dahada artacak. Bu arada yurt dışında hep ucuz araçlar abi bmw 3.20d 2013 almanyadan 25k euroya geliyo burada üzerine 37k euro vergi biniyor. düşünsene adam orda kendi parasıyla 25 milyara bmw 320d alıyor. burda aynı aractan 2 tane alıyosun uzerine 12k euroda para bayılıyosun, olurmu böle adalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 O paraya corolla yerine vag grubundan güzel bi araç alınırdı. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 arabadan vergi almasalar ülke batar be pompaya meraklı milletiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 toyota corollaya 72k nedir abi of kalbim sıkıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 SeaGle said: O paraya corolla yerine vag grubundan güzel bi araç alınırdı. Hayırlı olsun. Golf 1.4 TSI ACT 140 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 82.300 TL tıhıh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Rerore said: arabadan vergi almasalar ülke batar be pompaya meraklı milletiz abi ben vergi almasınlar demiyorumki aldıkları verginin ustune 13k daha koysan 3 tane aynı arabadan alırsın olurmu böle vergilendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, DSG için şöyle bir rezillik var: USA için 12/2009'dan beri DSG'nin garantisi 10yıl/100k mil Çin için 06/2012'den beri DSG'nin garantisi 10yıl/160k km Avrupa'da ve bizde yok böyle bir garanti :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 çindede bu 10 yıl garantiyi 500k aracı geri çağırdıktan sonra verdi çin hükümetinin baskısı büyük araçları geri çagırmalarında ve garanti süresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 dsg'de problem çıkarsa araba kadar para verip şanzıman'ı değiştiriyosun doğuş otomotiv sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Fabrika kaynaklı bir sorun zaten ilk iki yılda çıkar heralde. Veya da otomatik alındığı zaman garanti uzatımı yapılabilir o da dört yıl. Ki bu kadar zamana çıkar heralde bir sorunu olsa. Bu arada garanti dışıysa da 12 bine değiştiriyorlar diye duymuştum. Ha bencede 5-10 yıl olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 doğuştan hatalı bir şey değil aslında hor kullanım ya da uzun vadede arıza çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Moralini bozmayın adamın o paraya bu olurdu su olurdu dıye Hayırlı olsun 9lt nedir ama ya benim 1.8 motor 89 model arabam 10 litre fln yakıyor , bana cok gelıyor Benzın turkıyede zengın ısı,taktır tupunude totoya gıren barı kanırtma hissi vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 işte şanzımandan çıkan tüm problemleri doğuş otomotiv garanti dışı bıraktığı için teşekkürlerimi sundum, adamlar şanzımanı üretmiyor tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Şanzuman sorunlarını da garanti hallediyor özellikle alırken bu konu üzerinde çok soru sordum satış ve servisçilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar