Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Corolla

traptorex

Öne çıkan mesajlar

yeni toyota corollaya cok yakıyor diyorsan az kazanıyorsundur
ve oyle bir arabaya binmenin senin açından hiç mantıklı bir açıklaması yok bence
genel olarak düşünüyorum türkiyede araç almak çok zengin değilsen aptallık
tabiki o araba 72bin lirayı uzaktan yakından hiç haketmiyor
72bin lirayı hakeden araba bmw 5.20 falan
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben 65 e aldım 2013 sinirlenmeyin hemen ama 65k da az değil. bir başka açıdan sıfır araba alıyım diyosan genelde fiyatlar böyle. bakım masrafları ve parça olarak ve ayrıca sağlamlık olarak bir çok kişi toyota demişti. haa gönlümdeki aslan golf7 diydi ancak otomatik almak zorunda olduğum için ve DSG şanzımlar sıkıntılı oldugu için gönlümdeki araçtan uzaklaştık. pişmanmıyım evet ama sadece dizel almadıgım için. şu anda kış şartları ve şehir içönide hesaba katarsan 9.0 lt yakıyo araç haa sıcak mevsimlerde genelde 8 lt civarı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dsg şanzuman sıkıntılı tezi de bitemedi. Kendim dahil bir çok Golf sahibi var çevremde ama sorun yaşayan görmedim.

İnternette Golf'ü kötülemek için Golf sahibi olan olmayan yazıyor bunu. Ha sorunları olmuştur ama diğer markaların (bmw mercedes filan haric) olduğu kadardır. Fakat fazla satılan bir marka olduğu için şikayet sayısı da normal olarak diğerlerinden fazla.

Bir de 2013 neslinde neredeyse hiç sorun yok. Oldugunda da Doğuş garanti kapsamında değiştiriyor.

Yani VWyi sırf bu yüzden secmediysen ne yazık ki hata etmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

fiyatlar böyle bu aralar
geçen sene kur artışı yokken zamladılar
bu sene de kurdan girdi
hayvan oldu

Ocaktan sonra %45 i çaktılar ve şuandakinden dahada zamlanacak fiyatlar çünkü daha senin dediğin gibi kur farkını yansıtmadık diyolar ama onunda zamanı yakınmış dahada artacak.

Bu arada yurt dışında hep ucuz araçlar abi bmw 3.20d 2013 almanyadan 25k euroya geliyo burada üzerine 37k euro vergi biniyor. düşünsene adam orda kendi parasıyla 25 milyara bmw 320d alıyor. burda aynı aractan 2 tane alıyosun uzerine 12k euroda para bayılıyosun, olurmu böle adalet
Sosyal ağlarda paylaş

Fabrika kaynaklı bir sorun zaten ilk iki yılda çıkar heralde. Veya da otomatik alındığı zaman garanti uzatımı yapılabilir o da dört yıl. Ki bu kadar zamana çıkar heralde bir sorunu olsa.

Bu arada garanti dışıysa da 12 bine değiştiriyorlar diye duymuştum.

Ha bencede 5-10 yıl olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...