paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, PIA aktifken Outlook bir türlü mailleri gönderemiyor; gönderiliyor diyor ama süreç bitemiyor. VPN'i kapatınca resmen ışınlanarak gidiyorlar. Sorun ne olabilir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 SMTP'unu değiştir. 587 kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, 587'i kullanıyorum ben de :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Çalışıyr burada, akşam ayar sayfalını c/p ederim. Bir de PIA aldığından beri mi çalışmıyordu, şimdi mi başladı? Port sorunu varsa PIA programında port açma özelliği var, ona bak biraz. Şunları dene bir de, SMTP 25. ve 465. portları da kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Selam, PIA ile patlak verdi sorun :P Port açmaya falan bakayım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar