khazadum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam saygılar, Önce html sonra css yazanlar için CSSrefresh js'si var. Kullanışlı baya. http://cssrefresh.frebsite.nl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 monoscope'un onerisinin meali; "Mouse hover bile yapamadan, hicbiseyi test edemeden boyuna yenilensin sayfa, normal insana bile epilepsi krizi gecirtsin". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 5 10 saniye ayarlarsın yeniler abi dert mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Eheh abi gec. Olup olabilecek en kotu yontemi onerdin su is icin, savunulacak bi tarafi yok yani. Kaldi ki sonraki sayfaya gecmek icin yapilan atraksiyonlar ya da 10-15 saniyede uretilen sayfalara kadar cesit cesit senaryo var bu iste.. Haliyle gecelim bi zahmet. Bu arada ugrasmayin, live editing icin zilyon tane plug-in var. Yani firebug ile yaptiginiz degisikle bile esas dosyayi update edebiliyosunuz. Haliyle CSS icin gereksiz seyler sunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bi dakka live editingmiymiş cssrefresh ben sırf refresh atıyo diye bodozlama daldım :( zaten geççeksek en başta f5'e basmak var çok zaman almıyo productivity diye hipsterlık yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ben de yazdım bunu, Sublime editörünü kullanıp, chrome eklenti var livereload diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 firebug onerılmıs abı super evet o, cidden super yani. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 monoscope said: 5 10 saniye ayarlarsın yeniler abi dert mi yani Insan oyle dusunuyor ama olmuyor, denersen anlayacaksin :) 5 saniye yaparsan manual refreshe donersin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar