Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone'a para veriyorum kabul etmiyorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Faturalı hattımdan 8 GB internet hakkım dolmus ve bir 8 GB daha istiyorum adamlar kabul etmiyorlar, diyorum parası neyse sorun değil hayır efendim gelecek aya kadar yeni paket alamazsınız, peki kardeşim paketim bittikten sonra ne olacak diyorum, o zaman 10mb / 50 kuruş diyorlar, böyle olay olur mu arkadaşlar aklım almıyor?
Mesaj tarihi:
Cepte wifi aldım 145 tl peşin verdim yoksa 12 ay taahhütle bir sorun cıkar kurtulamam düşüncesiyle, doğrusu dota 2 ve lol oynuyorum ve mail felan haftada 1-2 gb gidiyor , güzel çekiyor zaten lol 60 pingle oynuyorum gayet güzel ancak eğer bir çok paketi 1 aydan fazla vermiyorlarsa turkcelle taşıyacagım, şikayet ettim bakalım korkutayım biraz
Mesaj tarihi:
desertt said:

Cepte wifi aldım 145 tl peşin verdim yoksa 12 ay taahhütle bir sorun cıkar kurtulamam düşüncesiyle, doğrusu dota 2 ve lol oynuyorum ve mail felan haftada 1-2 gb gidiyor , güzel çekiyor zaten lol 60 pingle oynuyorum gayet güzel ancak eğer bir çok paketi 1 aydan fazla vermiyorlarsa turkcelle taşıyacagım, şikayet ettim bakalım korkutayım biraz

turkcellde aynı. bir paketi bir kere alabiliyorsun.
Mesaj tarihi:

bana bilgi veren o müşteri hizmetlerinin çırasını yaktım eğer şu doğruysa yarın gidip şubeden ögreneceğim işten attırana kadar giderim o hatalı bilgi verdigi için,

• Yeni Oluştur...