fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ya emre hala mactan sonra sevgi kelebegi saygi timsali bi adama donusuyo. mac icinde ben gs'deyken de hatirliyorum agresifliklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Emre Galatasaray'daki devrecilik düzeninde abilerinden büyük dayak yedi ve bastırdı içinde, sonra saldı canavarı dışarı. Başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 eğitimini bizzat işin üstadı hagiden aldı. bence fazla üstüne varmamak lazım en azından hakeme balgam tekme falan atmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 adam hagi istediğini yapar dua etsinler penaltı noktasında domaltmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 öyle valla, hagi gibi topçum olsun 10 maçta 1 kırmızıya falan razıyım ben asadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: ya emre'yi savundugumdan degil, her 3 macta 1 kirmizisi vardir da, bi tek fb maclarinda rakiplere kufur oluyor demek de komedi.fb macında rakibe kufur oluyor degil. bi tek emre gidip rakip teknik direktore yardımcı hakemin gozu onunde kufrediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fenerden cevap gecikmisti biraz. said: Yüzyılı aşkın bir süredir birlikte olduğumuz Sarılı-Kırmızılı Yönetici Dostlarımıza, Sporun ve futbolun manipülatif eylem ve açıklamalarla yönetilemeyeceğini, borsa ile futbolun birbirinden çok farklı şeyler olduğunu, Spor müsabakalarının, müsabakadan bir gün önce alacakaranlıklarda yapılan kumpas ve kurgu açıklamalarla değil, ancak ve sadece sahada kazanılabileceğini, Büyüklük iddiasında bulunan kulüp yöneticilerinin, futbol oyun kurallarını bilmeden ve öğrenmeden kurumsal açıklama yapmaya kalkışmalarının trajikomik sonuçlar doğuracağını, Kurumsal açıklamaların yönetici portföyü doğrultusunda mutlaka edebiyat, bilimsel bilgi ve zeka motifleri taşımak zorunda olmasa da, belirli bir ciddiyet ve anlatım yeteneği açısından mutlaka en az orta öğretim seviyesinde olması gerektiğini, Rakibinin, Anayasal ve insan hakları için omuz omuza destek veren onurlu taraftarlara yakışmayan yönetimlerinin temsil kabiliyetlerinin er geç sorgulanacağını, Her kulüp yönetiminden ve başkanından aynı duruş ve cesaretin beklenmesi mümkün olmasa da, en azından taklit ve tekrar yeteneği sergilenerek toplumda iyi-kötü bir yer edinilmesinin mümkün olabileceğini, "Korku"nun insani bir duygu olduğunu, saklanılacak ya da utanılacak bir yanının olmadığını, Tarih yazma yalanlarını bırakıp tarihi okuyanlar için Fenerbahçe’nin sadece bir "rakip" olmadığını anlatamadığımız ve öğretemediğimiz için, Tüm kamuoyundan özür diliyoruz... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Feamer said: paylaşmak istemiyordum ama konusu gelmiş, http://www.youtube.com/watch?v=9Lq7FxcF328 bi halt anlaşılmıyor, traş makinasıyla mı kaydettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 pardon beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 madcow said: MP ANTALYASPOR MUHTEMEL 11'İ Hakan A. Serkan B. Giray Boum Vederson Emrah B. Insa Tita Enoh Murat D. Diarra GALATASARAY Muslera Sabri Burdisso Semih Telles Melo Ceyhun Selçuk Sneijder Burak Drogba adam o kadar cok alıştıki Fenerbahçe sayfasında takılmaya gs-antalya macının ilk 11 ni buraya yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 oha lan okadar da dikkatli tıkladım ozur dilerim ne kadar da kibarlastım bi anda. asudhufh olur boyle seyler yaa is kazası. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sapsik yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 pipin sağolsun boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Theridone said: tatlım sen pepe'yi bile yazmamışsın :/ pepe dünyanın en iyi stoperlerinden biri olsa 12 yaşında çocuk kesmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Hypnotize said: madcow said: MP ANTALYASPOR MUHTEMEL 11'İ Hakan A. Serkan B. Giray Boum Vederson Emrah B. Insa Tita Enoh Murat D. Diarra GALATASARAY Muslera Sabri Burdisso Semih Telles Melo Ceyhun Selçuk Sneijder Burak Drogba adam o kadar cok alıştıki Fenerbahçe sayfasında takılmaya gs-antalya macının ilk 11 ni buraya yazıyor... ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: Feamer said: paylaşmak istemiyordum ama konusu gelmiş, http://www.youtube.com/watch?v=9Lq7FxcF328 bi halt anlaşılmıyor, traş makinasıyla mı kaydettin? ben bir şey kaydetmedim, alıntı, ama adam telefon ile tv den almış olabilir malum görüntüler yok bir yerde :) veya yoktu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar